- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
HardRic #4899 üzenetére
Biztos van valami haszna, hogy 30-70% közt van használva a telefon, de szerintem nem sok vizet zavar az akkukímélésben.
1 év után nekem 97%-ig ment le az akku 11 pro maxon. Olyan volt egy év után is mint az új. Semmi kapacitásbeli változást nem vettem észre pedig sosem figyelek ilyenekre, hogy mikor töltsem. Sokszor, ha muszáj volt akár 10%-ig is lemerült vagy éppenséggel 2x-3x is rátöltögettem egy nap és mindig éjszaka töltöm fel 100%-ra. Ez így van a második ilyen készülékemnél is.Nem vagyok 30-70%-os töltés tagadó, de én személy szerint nem adok erre. Inteligens töltés az első használattól kezdve be van kapcsolva mindig. A telefon tesz róla, hogy ne menjen tönkre idő előtt az akku. Máskülönben szerintem inkább többet jelent a gyári/jó minőségű töltőfej és kábel.
Végeredményben pedig ahogy írtad ott az akku csere, hisz a telefon van értünk és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest