- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
HardRic #4899 üzenetére
Biztos van valami haszna, hogy 30-70% közt van használva a telefon, de szerintem nem sok vizet zavar az akkukímélésben.
1 év után nekem 97%-ig ment le az akku 11 pro maxon. Olyan volt egy év után is mint az új. Semmi kapacitásbeli változást nem vettem észre pedig sosem figyelek ilyenekre, hogy mikor töltsem. Sokszor, ha muszáj volt akár 10%-ig is lemerült vagy éppenséggel 2x-3x is rátöltögettem egy nap és mindig éjszaka töltöm fel 100%-ra. Ez így van a második ilyen készülékemnél is.Nem vagyok 30-70%-os töltés tagadó, de én személy szerint nem adok erre. Inteligens töltés az első használattól kezdve be van kapcsolva mindig. A telefon tesz róla, hogy ne menjen tönkre idő előtt az akku. Máskülönben szerintem inkább többet jelent a gyári/jó minőségű töltőfej és kábel.
Végeredményben pedig ahogy írtad ott az akku csere, hisz a telefon van értünk és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged