- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz telefonmágus #3181 üzenetére
Rendben, legyen így. Nem kívánok erről vitát nyitni.
-
-Ben-
veterán
válasz spawn21 #3178 üzenetére
Igen...
Nekem még 2013 -ban az iStyle Andrássy úti szervizében mondták, hogy refurbished telefont fogok kapni. Egy iPhone 5 -öt cseréltek. Lehet, hogy a modellszám szerint "N", azaz "csereeszköz", de az jó eséllyel egy refurb készülék....
A k...t is hívhatjuk örömlánynak..... a lényegen nem változtat.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz telefonmágus #3171 üzenetére
Akkor lovagoljunk a szavakon... De felőlem a burgonya lehet krumpli is. A lényeg, hogy ezek nem zsír új telefonok.
Ha új lenne, akkor nem fordulhatna elő olyan, hogy poros kamera, vagy le van verve a ház sarka....
(#3173) telefonmágus:
Én mindent elhiszek, ha azt mondják... Az iCentre is ezt mondogatja, eközben olyan telefonokat adtak ki, amelyek sérültek/vagy hibásak voltak. Érdekes dolog ez.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz telefonmágus #3169 üzenetére
"Refurbot nem ad apple gariba"
Tessék? Refurbot adnak. Mindig is azt adtak..... De nincs ezzel gond, teljesen jók azok is. -
-Ben-
veterán
válasz zozzzzzzzzzz #3145 üzenetére
iStyle Andrássy út. Pl... (De most nem tudom, hogy milyen nyitvatartással dolgoznak. Normál esetben időpontot kell foglalni...)
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Ne folytassuk szerintem. Ki lett rakva a topikból, most már nyugalom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Miben nyilvánul meg, hogy kevés? Nekem annak idején a(z) X sokszor töltötte újra a lapokat.
Más: használ itt valaki gyári zöld bőrtokot? Mennyire kopik? Általában a sötét színek kevésbé néznek ki sz@rul, ha kopnak, de zöldről még nem láttam fotókat néhány hónap használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest