- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
esbii22 #4094 üzenetére
Van egy ilyen opció a Beállítások / Akkumulátor / Akku állapota alatt, hogy optimalizált akkutöltés. Sokak szerint nagyon hatásos, megint sokak szerint nem csinál semmit. Én azok közé tartozom, akik úgy látják, hogy hatásos. Tulajdonképpen azt csinálja, ami a neve, optimalizálja a töltést úgy valahogy, hogy a használati szokásokat elemezve feltölti a telefont 80% környékére (hátha más tudja pontosabban, majd beírja), és a maradékot lassan tölti úgy, hogy körülbelül akkorra legyen feltöltve a telefon, amikor le szoktad venni a töltőről. Nálam ez lehet, hogy részben azért is vált be, mert én éjjel töltöm a telefont, este ráteszem, és reggel veszem le a töltőről, aránylag kb ugyanakkor naponta, így erre szerintem be tudott saccolni egy töltési menetrendet. Megjelenéskor vettem a Xr-t, és még nem vettem észre semmi problémát az akkuval, tehát én úgy érzem, hogy nálam bevált.
-
totopad
senior tag
válasz
esbii22 #3994 üzenetére
Akksi időt a mindenkor IOS verzió adja. Nagy átlag nekem az 1 napot kibirja, használattól függően -vasárnap strandoltunk, volt benne 30km navigáció, 3 órányi superbike/f1 nézés, lte-ről-, igy már rá kellett dugjam tölteni, a haza induláskor-, de, ha nem nyúzom annyira, akkor van, hogy 1,5-2 napot is kibir.
Huzamosabb ideig sosem volt droidom, igy összehasonlitani nem tudom velük, de a 2008 óta (3G/3GS/4S/6/8P) tartó szifonos pályafutásom óta, talán ez a legjobban összerakott készülékük.
A kamera messze az eddigi legjobbjuk.
Két dolgot emelnék ki, ami nekem nem adja annyira. Videó fogyasztáskor, ha a teljes képernyőt akarnád használni -és engedi az app is-, akkor a kép egy részét levágja a rendszer, hogy kijöjjön a felbontás. A másik meg a notch. Ez embere válogatja, én nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest