- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hátöizé, erre csak azt tudom írni, ha már ilyen drágán vesz a (leendő) tulaj telefont, akkor ne egy sufnijózsigsm-be tegye, de elméletileg az Apple garancia, az mindenhol ugyanolyan, szóval "józsika" sem tudja kijátszani, hacsak nem "sárosak" a telefonjai...
Három helyen szoktam itthon vásárolni, mert egyrészt mindegyiknél van ismerős, másrészt tudom, hogy ezeknél a gyári garancia, az valóban az is.
iStyle, Mediamarkt, Euronics.
Szóval, ha már 500 ezer, vagy több környékén veszünk telefont, az a minimum, hogy nem valami eldugott gsm boltból kell megvenni és ezen spórolni. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valaki így elhoz egy ilyen telefont, (mármint refurb, sérült etc) akkor egy jó nagy balf....fék.
Csak is újat adhatnak ki, ha nem javítható! De nem csodálkoznék már ezen (sem), a sok egybites amőba, akik napi szinten egyre csak többen vannak, szinte mindent benyelnek és semmiért nem tudnak az asztalra csapni.[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
De ezek pont zsír újak
Garanciális ügyintézést végzek,Apple cserék
F telefont Néha GSMekben találhatsz
N új telót kapsz vissza,ellenőrizheted az infobanGaranciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
coolrider
tag
Hat arra is volt pelda.
Egy haverom az uj s8-as teloja uveget ugy robbantotta be,h egy uzleti megbeszeles elott varakozvan lehajolt a cipojet megkotni,es az ingzsebebol kiesett teloja egybol odalett.elkapott a rohoges,mert tudom,h nagyon vigyaz ra mindig.erre nyilvan tiszta pipa lett,es megjegyezte,h majd ő hogyan fog rohogni rajtam,forditott helyzetben.
Ekkor felvilagositottam,h az enyem nem torne ossze.persze egybol rakapotta dologra,es jott az h"nem mered kiprobalni"..
Ahogy kivettem a zsebembol egybol magam moge dobtam,ahol egy padrol mandinert vett,es ugy csapodott a betonba.semmi baja nem lett.
Aztan volt olyan,h beletettem a munkasgatyam mellső zsebebe,ami lukas volt,es egybol kiesett.ahogy leptem kozben fel is rugtam alaposan,mert pont a labfejemre esett.
Semmi baja.
Azt h hanyszor tettem a zsebem melle,meg sem tudom szamolni.
Minden nap munkabol hazaerve kivettem a tokjabol,es zuhanyzas kozben elmostam a telot is,mert mindig dugig volt/van homokkal meg kosszal.
Nem akarom fenyezni ezt a mil standardot,de tenyleg mukodik.
Lehet h mindenben jobb ez az ifon,de ebben kozeleben sincs az lg-nek. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest