- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Az enyém most 83%-os és köszöni szépen jól van 😃. Picivel bír kevesebbet csak mint párom vadonat új 12-je. Állapotot kell venni. Ha használt telefon van 100%-on azt csak igazolt számlával venném meg hogy eredeti qksit cseréltek e. Egy használt eredeti aksi jobb mint egy új olcsó gagyi.
-
-
kchris78
veterán
... és cserés volt vagy KP-t adtál nekik? Mert én akkor szoktam ilyen szarul eladni a telefonom (2x eddig) ha beszámítás volt és nekem az egy _szolgáltatás_ volt hogy beszámították a régi telefonom igaz szarul, de egy tranzakció volt az eladás és vétel, _ennek_ volt az ára az hogy elfogadtam hogy szar árat adnak a telefonomért.
-
pepetech
őstag
Igen az más hogy ez az ár azokra vonatkozik aki eladni akár haszonnal
. Vagyis a tiéd de ha felpattintok egy jofogast ott nem lesz sok ilyen árban. Mert ha te most vettél 2 db-ot azt gondolom tovább is adod jó árban mert nem hiszem hogy 195-ben adod tovább
. De értem a logikát csak az az ár mégsem az az ár
.
-
-
Tibee86
nagyúr
Hazudik akkor az iStyle.
Bár állítasz valamit, amit semmivel nem támasztottál alá, de meggyőztél.
Ha úgy gondolod, hogy az Apple oldalán a jótállás ellenőrzése az állításod alátámasztása akkor sajnos tévedsz, mivel az egyedül az Apple 1 éves korlátozott jótállását mutatja, nem az adott országok különböző törvényei és szabályai alapján. -
kchris78
veterán
en meg a tavasszal vettem promaxot, ujat garis csereset, 300 korul..
mostmar kibirtam hogy fel evet varjak megjelenes utan es akkor valtsak es az Xr-emet lecsereljem, viszont nyilvan AZ se ert sokat igy relative draga volt a csere.. De mar akkor is neztem hogy majdnem 500 helyett most 3 kilobol kijott a legujabb legerosebb modellre a valtas ami eleg diszkontos ar foleg hogy eddig en is mindig azonnal cserelos voltam... Viszont en nem vennek csak garis hasznalt-csereset megpedig az aksi miatt..
kulsoleg lehet latni hogy jol lett tartva a telefon, nincs rajta serules, de azt nem hogy a kedves elozo tulaj hogy forralta fel nyari napokon addig hogy kiirja a telefon hogy nem kapcsol be..
Mint pl Apple Pie-os Joe, AKI TUDJA hogy hogy kellene tartani es a meleg, ÖLI az aksit.. es megis, legkondi nelkul szelvedo mogott NAVI, TOLTES egyszerre... Nem feltetlenul a tulaj a hibas mert nem szoktak ezt a problemat ismerni az emberek.
Plusz 1.5ev hasznalat alatt teloba en nem teszek annyi ciklust hogy a vasarlok vacakoljanak hogy amiatt ne vegyek meg ha akkor uj volt.. (mondjuk a promaxba eleg telefonfuggonek kell leni hogy sok ciklus gyuljon ossze 1 ev alatt) -
Thewent12
aktív tag
Reális áruk az is érte. Nevetséges, hogy 500 ezer forint egy telefon újonnan. Sok éve már mindig cseréltem a legújabbra a telefonom, de idén nem fogom. Xs Max is csak azért lett cserélve, mert betört tavaly. De viccesnek tartom, hogy egy Macbook Pro árába mozognak a telefon árak. Ugyanez igaz az Ipad Pro-ra is. És ezt úgy mondom, hogy mindhárom van.
-
totopad
senior tag
Az új készülékek megjelenése előtt mindig ez van. Az előző kb nyár elejéig tartja az árát, aztán, ahogy jön a szeptember, egyre esik.
Én tavaly ősszel cseréltem a 2 éves 8 Plus-omat 11 Pro-ra. Tavasszal és ősszel is ugyanannál a kereskedőnél voltam bent érdeklődni, hogy mennyiért venné be. Kb 50 rugó volt a difi a két időpont közt. Nem kicsit meglepődtem, de tényleg ez a reális. Ráadásúl a megjelenés előtti egy két hét és a megjelnés utánihoz képest is van egy jelentős esés. Idén tuti nem cserélek, jövőre is kérdéses, megnézem, hogy mit tud majd a iPhone 13 aztán az alapján döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged