- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Persze, csak jó lenne egy magyarázó jellegű útmutató gyépéseknek is.
Infoban is utáltuk annak idején a logikai parancsokat, ez pedig nagyon hasonlónak tűnik, ráadásul abszolút nem felhasználó barát ez a rész.
Kezdjük rögtön a legelején ahogy belépek: ‘Saját parancsok’, ‘Automatizálás, és ‘Galéria’.
Melyik mire való és hol kell kezdeni? -
NemMo
őstag
-
Az sokat nem jelent, felhasználástól függ. Note 10+-om akkuja 4300-as, előtte i11-em volt, ami meg 3110-es. Utóbbi mégis jobban bírta, mivel nem folyamatosan nyomkodom, sőt, munka alatt csak párszor telefonálok és kb ennyi (meló előtt és után spotify, youtube bkv-n). Egész napra levetítve, ami előnye mAh-ban megvan a Note-nál, azt elveszíti ott,hogy üresjáratban szépen merül, anélkül,hogy hozzáérnék. Ok, ez óránként mondjuk 1-2%, de pl. 10 óra alatt már 10-20, egy teljes napot nézve ugye ennél is több.
-
joey04
titán
max az bizonyított, hogy néhány esetben szar a memória kezelés. nem a ram a kevés. értem ezt bármely rendszer bármely készülékére, amiben 3-4gb ram van. amúgy meg minek akarsz több szabad ramot? az a jó, ha a rendszer megtölti szépen. a szabad ramnak semmi értelme. probléma akkor kezdődik, ha f_szul lövi ki az appokat lásd 3354.
-
tboldi
nagyúr
Persze, mert mondhatni az egyedi arcvonásaidat takarja el a maszk. Viszont a 13.5 bétában kicsit változtattak a FaceID-n emiatt: ha érzékeli, hogy maszkot hordasz, akkor nem próbálkozik többször, mielőtt feldobná a jelkód beírását, hanem egyből megjelennek a számok jó néhány mp-et megspórolva.
[link] -
Navaren
aktív tag
Megnézem majd, bár szerintem én egy hét alatt összesen nem nézegetem 20 percig facebook-ot
.
Úgy igazából felmelegedni egyedül vezetéknélküli töltés alatt tapasztaltam eddig (az viszont Spigen tokon keresztül érezhetően elég meleg volt), viszont a geekbench-et 3x lefuttatva sem érzem kifejezetten forrónak.Szóval valami ott a fb kapcsán nagyon beakadhat. Illetve az is érdekes kérdés talán, hogy miért véletlenszerű, mikor melegedik fel annyira (vagy legalábbis érzed meg csak akkor).
-
-
pecccccccca
őstag
Az oké. Nem tökéletes. Nekem sem az, mert mint írtam nagyon ritkán volt hívásszakadásom. De most már azt sem tapasztalom. Gyakorlatilag kb 2 hete semmi problémám a telefonnal. Kb. akkor volt utoljára egy beszélgetés közbeni szakadás. De ennyi.
Az ő problémái olyan jellegűek amiket talán senki más nem tapasztalt még csak ő. Ezért mondom, hogy az egyedi gondjait ne a telefon számlájára írja. Máshol keresse a hibát. -
joey04
titán
Az a baj az ilyen videókkal, hogy volt nekem pl több xiaomim, ami híres arról, hogy mindent kilő azonnal. Elvégeztem a szükséges beállításokat, hogy enyhítsek ezen, majd itthon csináltam én is egy ilyen tesztet. Abban 4gb ram volt, az akkori iPhone-ban 2. Az ilyen egyből visszanyitogatós teszten nem volt semmi gond, tényleg szépen visszahozta az appokat. Viszont az életszerű, huzamosabb használatnál már azt vettem észre, hogy hamarabb kilövi megint a memóriából. Tehát ha nem végigfutok a nyitott appokon, hogy mi maradt memóriában, hanem pl ha játszok egy játékkal, aztán használom a böngészőt, elolvasok pár cikket, majd átmegyek a spotira, majd olvasok picit a könyvből, majd elrakom a telefont és újra elővéve rámegyek a játékra, akkor újratölt. És nem kell 10+ alkalmazás, elég 3-4 is. Az iPhone esetében meg pl egy mentrend app MÁSNAP is a memóriában volt, az adott járat menetrendjénél nyílt meg, adott megállónál. Pont azért végeztem el anno a tesztet, mert fura volt, hogy a videókon milyen jól memóriában marad, nálam meg valami gebasz van. Így derült ki, hogy nincs gebasz, ha én is azonnal visszanyitogatom, akkor valóban minden jól megy. Csak valós használat közben nem.
-
Fryskitt
addikt
Hát, elég gatya az értékelése. Sőt, nagyon az.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na akkor, páromnak vizes (mert egyébként tiszta karc volt már az egész mobilja szeptember óta, hát csak bevágja egy női táskába, ott meg aztán minden van, ami karcol), nekem a hengeres megoldással került fel. Mind a kettő alatt egy porszem nem lett, de a hengeres megoldás az szinte azonnal megvan. Ráadásul háromszor szedtem vissza, mert úgy esett rá a fény, hogy a hangszórón nem tökéletesen volt fent. De henger újból a telefonon, majd az üvegfólián és így is tökéletes lett.
Kösz mindenkinek az infót. -
-
-
-
-
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez itt egy saját vélemény...
Nézd, én elhiszem, hogy védeni kell a telefont. nekem is van ilyen tokom XS max-ra, de az összes tok, még "bumburnyákabbá" teszi az amúgy is elavult dizájnú szappantartó formára emlékeztető mobiljukat. Ezekben a tokokban meg főleg.
De Apple mobil csak ez van, amit cserélni, vagy újat venni lehet egyszer az évben...
Én nem fogok kilépni az Apple ökoszisztémából, amit felépítettem magam körül, szerintem nem is tudnék már, de azékapjákbe.
Szerencsére tokból kivéve elég jelentősen esik nálam a fent leírtak és a minőségi vékony acél érzete sok mindent eltud felejtetni. X-nél még tetszett. Xs-nél már unalmas volt, most a pro-nál meg már le sem írom a véleményem erről az incredible new design-ról.Jah, Tim Cook mondta ezt is. Megérdemelte volna, hogy megbotoljon és nyakát törve leessen a színpadról.
-
Navaren
aktív tag
Hát valószínűleg azért, mert vagy Internet Explorerből Safariba importáltál valamikor, vagy fordítva.
De viccen kívül, magától nem kerül semmi oda.
A Safari bookmark-jai iCloud-on keresztül szinkronizálódnak, amennyire tudom az iOS-es Safari nem tud importálni.
Marad tehát az - feltételezem, hogy Windows-os asztali géped van -, hogy van/volt fent iCloud for Windows és iCloud bookmarks addon a böngészők valamelyikében, vagy pedig még régebbről Safari for Windows, ahova anno egyszer régen bejelentkeztél kipróbálni, és IE-ből importáltál bele.Más ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged