Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko
üzenetére
Igazából nincs túl nagy különbség köztük árban, talán valóban itt hibáztak kicsit. Ha ennyiért akarnék venni telefont, biztos inkább az 5S-t venném. A csicsás színek nálam szintén nem játszanak.
Viszont ha markánsabb árkülönbség lenne, akkor meg tényleg kinéznék sok helyen az embert, mondván hogy "csak" az olcsóbbat vette.#191: Mire gondolsz "grízes" alatt?
-
-
Xero
nagyúr
Már a 4S is bajos azokban a nadrágokban amiben legtöbbet vagyok (öltöny és farmer). Főleg öltönnyel grízes autóban. Zakóba nem rakom, mert azt lerakom, nem veszem észre stb, stb.
Volt nálam ONE egy ideig, de az még grízesebb volt. Szóval én a saját tapasztalataimra alapozom a dolgot. Jó kis készülékek vannak Android fronton és ahogy már sokszor emlegettem, elég sokat gondolkoztam, hogy lecseréltem a második telefonomat egyre, hiszen a táskában jól elvan az a méret is. Ezért volt nálam a ONE is, de nem bírok szabadulni a 6310i üzemidejétől.

-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Szerintem az 5C-vel ott volt a baj, hogy a sajto 'olcso telefonjent allitotta be mielott megjelent volna. En eleg sok embernel latok 5C-t, foleg olyanoknal akiknek nem kellet az 5S tudasa, vagy egyszeruen csak ez tetszett nekik.
A masik problema az 5C-vel, hogy nagyon sok helyen szinte alig dragabb elofizetessel az 5S igy sokan inkabb az ujabb technologiara mennek.
Bevallom, ha valaki az erosseb akksival szerelt 5C-t ajanlana a mostani iPhone5-omhoz, nem fogadnal el. Egyszeruen az i5 szebb

Androidos teren talan a Sony telefonok tetszenek ill. A HTX One X
-
joey04
titán
válasz
Peterson_
üzenetére
Én is hozzászoktam a mérethez. De ahogy említettem ilyen 4.5-4.7-es készüléket nem szívesen vennék, mert egy kézzel már azt sem tudom kezelni. Szóval vagy ilyen nagy batár kell, mert 2 kézzel szerintem ellenék 6" környékén is, (ilyenkor már inkább a zseb szab határt, de a Note 3 még simán belefér egy normál farmerzsebbe is) vagy maradjon "mini" 4" mert az még fogásváltás nélkül kezelhető akár 1 kézzel is.

Xero: egyszer tettél fel képet magadról iOFF-ban valami buliról. Hasonló fazonú nadrágom nekem is van, és abban kényelmesen elfér. A többivel egyetértek. A terminálos példa is jogos.
-
Xero
nagyúr
Nem mindenkinek van bohóckeze és bohóczsebe.

Na de elég lesz már az ökörködésből. Továbbra is tartom, hogy kinek mi jön be. Nekem édes mindegy.

(#184) Paul119: Azért megnéznélek, ahogy keresel valamit a telefonodon, miközben futsz a géped után a terminálban, és cibálod magad után a kézipoggyászt.
Ez a kedvenc példám és kiválóan alkalmas rá a 3.5". 
-
Peterson_
addikt
Sokan mások is, épp ezért is mondtam, de annak örülök, hogy egyre többen belátják azt is, hogy 0.5 meg 1"-on senki élete nem múlik.
Én pl 3.5-ről indultam, most elértem a plafont 5.7"-nál, de ezutóbbi is kezelhető és szerethető.Egyébként nem kötekedés, de szerintem használd szorgalmasabban a szerkesztés gombot, ha több embernek és öt percen belül válaszolsz, mert a modik harapnak az ilyenért

joey20:
-Jaja, én is elérem a Samu feliratot, csak közben a kisujjam sumákban már alá is támasztotta a telód alul
Egyébként már nekem sem tűnik fel. -
aprokaroka87
nagyúr
Rájöttem mi a baj a telefonommmal

Governort Ondemand ra kell állitani Hotplug helyett,szinte Lagmentes.
Ebből következik hogy a 2 magnak párhuzamosan kell futnia...akár alacsony orajelen is....de nem szabad hogy lekapcsolgassa a magokat...mert az csak plussz terhet ad a rendszernek.
JIT-et is kikapcsoltam...Azt ART-ban úgyis megtették. -
joey04
titán
válasz
Emilchen
üzenetére
Ezzel most nem értek egyet. Mire gondolsz? Hozhatsz akár negatív akár pozitív példákat is, hogy miért és miben változna a véleményem 1 év múlva szerinted. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok android szűz, korábban vettem már droidos telefonokat, volt az iPhone mellett HTC Hero és SE X10, majd használtam SGS1-et és HTC One-t is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko
üzenetére
Igen, nekik nem kell lejjebb menniük, meg igazából nem is nagyon lehet, ha az imidzset tartani akarják (lásd ugye 5C, nem veszik annyira, mert látszik, hogy az az olcsóbb változat). S ahogy mondod, az eladásokat is kár 1 az 1-ben nézni. Csak sajnos olyan kimutatást még nem nagyon láttam az S3-S4 kivételével, hogy androidos csúcstelók (típusonként) vs iPhone. Az olcsó androidos telókat meg a Lumia 520-620-szal kell egybevetni.
#166: tetszett a hasonlat.

-
joey04
titán
Nem, én tényleg azt hittem hogy szerinted nem lehet kikapcsolni. De akkor csak rosszul fogalmaztál.

Értem mire gondolsz már, badge jelzésre. Az engem nem zavart, de mégértem ha téged ennyire felkavart.
btw az ios 7 nekem sem tetszik, ezért váltottam androidra lassan fél éve. de az általad felhozott negatívumokat én nem éreztem.
-
philo
tag
Lehet játszani a szavakkal, de ez most nem kommunikációs verseny
Tehát értetted mit írtam, nem lehet benne kikapcsolni. Androidon van pipa, hogy automatikus frissítés kikapcs.Nem azért van sok iphonon ios7, mert szeretik, hanem, mert rá vannak kényszerítve szerencsétlenek. Nem hiába eladhatóbb használt piacon, amin ios6 van még. Nem ragozom, aki okos az érti

-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez igy van! Ezert nem akar az Apple versenyezni az altalad irt kategoriaval . Egyszeruen nincs ertelme. Viszont akkor az eladasokat sem igy kellene viszonyitani. Az $50-$700-os kategoriakat nem kellene egybe szamitani.
Nana, hogy olcsobb cuccokbol tobbet adnak el a szegenyebb orszagokban.
-
philo
tag
Mellébeszélsz. Nem volt szó a külső miatti kompromisszumról.
Nem írtam, hogy gazdagok veszik, nekem is volt.
A frissítést hadd telepítsem, ha én szeretném. Megveszem, a tulajdonom, a gyártó ne hozzon helyettem döntést.
Végezetül pedig nem a te kérdésedre válaszoltam imént, de köszi a véleményedet, csak legközelebb legyen helytálló, nem kell mindig okosnak lenni

-
Egy androidos örömhírt páran szétoffolják sznobizmusból.
Gratulálok!
Van pár hasonló haverom, akinek ha azt mondod, hogy örüljön mert kisütött a nap és jó idő van, erre azt mondja kurva nap, majd jól megéget... meg Ő különben is a Holdat szereti, mert csak mert. -
"Baj hogy jelzi hogy jött frissítés jó lenne ha felraknád hiszen azért jött mert valószínűleg valamit javit?": azért mostanában láttunk olyat (nem is egyszer), hogy a frissítések kapkodva történő telepítése inkább bajt okozott, mint javított, és érdemesebb lett volna megvárni a frissítés második-harmadik próbálkozását a gyártó részéről.
nem ios specifikus, windowsos víruskergetőtől kezdve sok mindennél láttunk már ilyet.
-
UFC
aktív tag
Baj hogy jelzi hogy jött frissítés jó lenne ha felraknád hiszen azért jött mert valószínűleg valamit javit?
Divatcucc? Most az hogy a felsőbb réteg ezt veszi azért? Nem divatcucc csak érdekes mondom ha egy iPhone van az ember kezébe azt észre veszed de hogy most S4 van nála vagy akármi más arra vagy fel sem figyelsz vagy nem is tulajdonítasz neki nagy feneket. De ha iPhone van sztároknál akkor divatcucc.
Kialakult egy népítélet mert vagy az a baj hogy a "gazdagoknál" van vagy a "celebeknél" van vagy ha meg 11 éveseknél van akkor azért divatcucc. Nagyából bárkinek van a sznob, vagy divatból vette.
Közben nem erről van szó csak szemet szúr kitűnik a többi közül ránézel és tudod hogy iPhone.
Mint írod vennél egy iPhone kinézetű S4 mini tudású telefont.Az androidnál hajlandó voltál kompromisszumot kötni hogy a külseje nem a legjobb? Hiszen pl az Iphone jobban tetszik külsőre. DE az iPhone-nál nem kötnél kompromisszumot hogy egy kicsit más az IOS.
DE ha az általad létrehozott kombo létezne akkor már nem lenne divatcucc? Vagy akkor már nem számít?
Értem én mit akarsz mondani csak nem teljesen helytálló. Főleg hogy le kell szarni ki mit gondol. Ha neked valami tetszik akkor azt vedd. Android tetszik vedd azt. iPhone tetszik akkor meg azt. Az hogy ránéznek és mit gondolnak az le van sz@r-va
-
cs.zs.
veterán
Segítsetek légyszi !
7" tablet, nem a név - a jelenség a fontos.
Android 4.1.1. - ugyanúgy, mint a Voda Smart Minin
A Smart Miniben a "tárhely" beállítások menü azzal kezdődik, hogy "alapértelmezett lemezírás" : belső tárhely, avagy külső SD, és így kiválasztható hogy hová kerüljenek az alkalmazások, fényképek, videók.
A tabletben viszont semmi ilyesmi beállítás nem található, már többször átnyálaztuk a menüt oda-vissza, és így csak a tablet belső memóriáját hajlandó használni a rendszer, hiába van benne micro SD. Így a képek-videók-alkalmazások mind a belső memóriába kerülnek, az pedig véges. Számítógéppel összekötve látható a belső memo is és az SD is.???
-
philo
tag
Arra, hogy az iOS szar! Androidon ki lehet kapcsolni és csak akkor frissít, ha szabad akaratomból szeretném. iOs max annyit tud, hogy wifin frissít, de ott figyel pirossal, hogy frissítés letölthető.
Lényeg a lényeg, az iphone csak divatcucc. Az emberek azért veszik, mert a celebek azt mondták trendi. Egyetlen marketing fogása, hogy nem fagy le. Android sem fagyott még le nálam. Iphone formája viszont tuti. Meg is vennék egy iphone5 kasztniban lévő S4 minit, az szerintem király lenne.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_
üzenetére
Én is a kisebbet szeretem. Szerintem Max 4,5" az lenne a legjobb. Persze ez személyes meglátásom. Aztán ha nagyon akarnak akkor csináljanak egy ennél is nagyobb verziót külön
Elég sok hírt olvastam, és egyre valószínűbb hogy lesz egy 4,5-4,7" és egy 5,5" ami betör a phablet piacra csak elvileg annak már nem iPhone lesz a neve. Nagyon sok helyen ezt olvastam(pesze ez nem azt jelenti hogy igaz)
-
válasz
dozsabalint
üzenetére
a desktop jellemzően *nem* gnu. kivétel van, de jellemzően nem az.
-
-
válasz
dozsabalint
üzenetére
nem, de nem baj.
a gnu/linux elnevezést max. a fejlesztői környezet miatt erőltetheti rms, a desktop és egyéb cuccok zöme nem gnu, soha nem is volt az. A grafikus felület MIT, a kde sem gnu, a böngésző se. A desktopokból talán csak a gnome a gnu.ami a linuxok kezdetén kikerülhetetlenül gnu volt, az a c fordító, a make, a linker, a libc.
-
Paul119
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Xperia Z1t használok de még nem igazán volt olyan amivel sikerült gondolkodásra késztetni

-
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Volt ebből már vita. De Linux az, aminek Linux a rendszermagja. A Desktop rendszereknél ehhez hozzájön a GNU, a Desktop rendszereket ezért - hivalatalosan - GNU/Linuxnak hívjuk.
Attól, hogy más az UI, attól az még android marad. Ahogy a desktop Linuxoknál is attól, hogy Uniy/Gnome/KDE/Xfce/Lxde/IceWM/Mate/Cinnamon/Pantheon/..... felületük van, attól még desktop Linuxok maradnak. Szerintem ha egy rendszer fejlesztésénél az AOSP a kiindulási pont, akkor az Android. -
Xero
nagyúr
válasz
razorka777
üzenetére
Csak a probléma forrása ott van, hogy a vásárlók 90%-át ez marhára nem érdekli. Ő vett egy terméket, amitől (joggal) elvárja, hogy egyszerűen csak jól működjön.
-
dreamdancer
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Na nekem pl pont a stock Android jön be a legkevésbé, ízlés dolga.
Lassan annyira különbözővé válnak a UI-ok, hogy már csak a Google-szolgáltatások és az appok kompatibilitása köti össze őket. Vagy az se, ld. Amazon, azt én ugyanúgy nem számítanám az androidosok közé, ahogy az Androidot se mondjuk Linuxnak.
-
spawn21
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
én nagyon sokszor ki is osztom őket amikor bejönnek varratni, és elkezdik elmagyarázni miért akarnak tucat szar tetoválást fel rakatni. Miközben két értelmes szó nem jön ki a kicsi szájukon

-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
A fejlodo orszagokban is meg kell fizetniuk az arat. Nem tudok mennyibe kerul az iPhone ott, de gyanitom, hogy a fizetesekhez kepest ott dragabb. Ergo tovabb kell sporolni, hogy megvedd. Viszont az Apple mindenhol ugyanolyan arban igyekszik adni a keszulekeket. Ezekre az arakra termeszetesen ramegy az ottani ado igy mar korantsem ugyanaz az ar. Mellesleg valahol $3000 valahol pedig csak $200 a havi fizetes. Az utobbi helyeken nem adhatja olcsobban, mert akkor rengetegen onnan rendelnek meg (lsd az iPhone megjelenesekor mennyi csempeszett. IPhone kerult ki US es UK-bol) ismerek embereket olyan orszagokbol, ahol az iPhon egy szinte elerhetetlen valami. Mert noha az ottani arak es a US arak hasonloak, a fizetesek kozott oriasi kulonbseg van.
Errol nem az Apple tehet... Egyertelmuen az olcsobb androidot veszik. Viszont az Applenek. Nem celja, hogy felvegye az $50 androidos okossagokkal a versenyt..
-
razorka777
veterán
Az a helyzet, hogy az átlagfelhasználó kénytelen a gyártók által "készített" androidot használni, ami sajnos nem mindig a legjobb még a négy magos csúcs telefonokon sem.(S4,Z stb...)
Persze vannak kivételek.
Aki már próbált CyanogenModot, vagy stock androidot, az tudja, hogy azért lehet az android jó is.
-
Adam_97
csendes tag
Most minek adja kevesebbért ha igy is veszik az emberek? Egész Amerika megveszi. Az nekik részlet kérdés hogy más államokban mennyire veszik, mivel az mar bőségesen nyereséges. De még mindig sokkal jobb iphone-t kézben tartani mint egy szar műanyag samsungot ami még egyedi ötletet nem látott, és ugyan annyiért merik adni mint egy iphone...az komoly. Egy Androidos telo sose fog 200ezret érni mivel alig támogatják es nem stabil és akad még akkor is ha a N.A.S.A gépe is fut alatta. Nevetséges.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Root nélkül a Droidhoz sem férsz hozzá rendszerszinten...tehát zárt mert vannak olyan dolgok amikhez kell hogy hozzáférj a rendszerkönyvtárhoz.
Egy nagyon egyszerű példa,ha Droidon egy Appot áthelyezek a System/app könyvtárba a Droid azt vajon rendszeralkalmazásnak veszi?
A Droidon sokkal könnyebb a Renszerkönyvtárakat modositani
Akár én mint user is gyorsithatok rajta ha értek hozzá.
Pl IOS re nincs egyedi fejlesztésű rom.
A WP7 Az nem is volt okos platform -
Cyberpunk
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jó de ettől nem lesz zárt, vagy nyílt valami, hogy bele lehet turkálni a rendszerbe. Egy iOS-be is beletúrhatsz, ha van JB, tehát JB-vel nyílt, a nélkül meg zárt? Badarság! Vagy ott a megboldogult Symbian, ezek szerint az is egy zárt rendszer.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Azért az hogy 3rd party appot fejleszthetsz rá még nem jelenti azt hogy nyilt vagy zárt az Os,egy régi j2me telefonra is tudsz pl másik zenelejátszót tenni....de azon kivűl hogy máshogy néz ki,illetve pár funkcióval tud többet,mást nem tud.
Nem fog pl egy Nokia2700 classsic lejátszani egy .Flac kiterjesztésű fájlt....
Az Android abban nyiltabb hogy hozzálehet nyúlni rendszerszintű dolgokhoz is...viszont ezt sok esetben arra használják a gyártók hogy elcsesszék azt amit a Droid Stock modon tud.
Meg azért azt sem felejtsük el hogy Droidra sok esetben még 1 magos arm11 procira is kell appot optimalizálni. -
Cyberpunk
félisten
Nem meglepő, mivel minden kategóriát lefednek a gyártók. Na meg ezt nyomtatják ugye.

-
Xero
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
És itt a pont. Ezen nem is tudom miért vagyunk meglepődve.
Az Android OS szélesebb spektrumot fed le (hiszen ez az érdeke a Google-nek), így teljesen természetes, hogy nagyobb rétegekhez ér el.
Egyébként meg nem tudom kinek miért fáj, hogy a másik egyéb eszközt használ. Engem speciel pont nem érdekel.

-
Istenem fiuk , min ossze nem tudtok kapni
...
A droid a telefonok windowsa , olcsotol a dragaig minden eszkozon elfut, vannak hibai , de cserebe elerheto renszer szinte mindenki szamara.
-
zseko
veterán
...az Android a világ leggyorsabban a legnagyobb teret hódiótó platformja...
és egyúttal több szempontból is a legrosszabb.
-
UFC
aktív tag
Persze de ez már szubjektív. Hogy kinek mire van szüksége. Van akinek fontos az óra stb. Meg ilyen widget olyan widget. Az egész Apple nem erről szól. Se az iPad se a Macbook se semmi. Ez egy zárt rendszer ahol a stabilitás és a gyorsaság a fő cél. Zártsága miatt biztonságosabb is. De ennek a stabilitásnak és gyorsaságnak ára van kompromisszumokat kell kötni. Régen érdekes nem volt ingere senkinek hogy telebassza a telefon mindennel.
De ma már a legtöbben nem is telefonálásra használják a telefont. Szóval eléggé megváltozott a közösség. Mint fentebb olvashatod egyik hozzászólásban valaki azért nem vesz iPhone-t mert a népítélet ami kialakult róla. Hát nem tudom a mai társadalom eléggé érdekes.
Láthatod én is levagyok támadva vagy 20 embertől hogy, hogy merem elmondani a véleményem hogy merek olyan videót mutatni ahol éppen egy iPhone nyer. Véletlenül se lehet ellenkező hozzászólás mert akkor troll vagyok meg stb. De mikor elismerem hogy jó a készülék az nem számít. Viszont mikor hozzá teszem hogy jó a készülék de... és elmondom a véleményem akkor láthatod.
Amúgy igen az akku ideje is nagyon jók. Ha valaki megszereti az IOS-t és használja fél évig akkor azért nagyon megváltozik a vélemény róla. Egyszer ha teheted fél évig vagy 1 évig próbálj ki egyet. Veszteni nem vesztesz vele semmit max bővíted a tapasztalatod. Hidd el megszereted a zártság és a korlátozottság ellenére.
Persze ez nem biztos. De én is úgy alkotok véleményt hogy megfordult több hónapra a kezemben több telefon is. Így van rálátásom. -
Touch-ko
őstag
Orpat nemtudom hova es minek akarsz kitenni, mert lathato a kepernyofenti reszen, illetve az ora ikonja is a pontos idot mutatja...
Egyet ertek az Androidot jobban testre kehet szabni. Tapasztalat. Viszont az iPhone nem buta. Van olyan dolog (nem is egy) amit messze jobban tud, mint az Android.. En probaltam 2.3-at, 4.2-t is es iOS-thasznalok fel evtizede.
Tehat tudom, hogy mindket rendszernek vannak jo es rossz oldalai.Tovabba felhozhatnam, de ne menjunk bele, hogy az android miert es hogyan keszult es a Google mint Apple "szovetsegese" hanyfele keppen verte at az Apple-t.
-
philo
tag
Azt ne felejtsük el, hogy ma mindenki "okos", szeretné testre szabni a telóját. Ios-nél ezt nem tudom megtenni, egy órát nem tudok kitenni, az ikonoknak csak a sorrendjét állíthatod, de még az automata frissítést sem lehet kikapcsolni. Most ne a JB-ről beszéljünk. Meg tudom venni az iphone-t, volt is, de buta és nem kell. A formája a 4-nek, 5-nek nagyon tetszik, akkuja szintén jó, de az os miatt használhatatlan.
Nem tudom az androidra miért mondják lefagy, egyszer sem tapasztaltam.
Teljesen mindegy miért, de az androidról szóló írás igaz és jogos.
-
UFC
aktív tag
Még valamit az összehasonlítással kapcsolatban. Én teszteltem telefonokat. És volt 1 évig iPhone-om most androidom van de vissza fogok váltani csak megvárom iPhone 6-ot és majd eldöntöm hogy azt veszem-e vagy az 5S-t Tehát mivel most is androidom van így apple fan-nak se mondhatok. Csak én használtam mind a két rendszert és van rálátásom. Kedved Krisztián te neked volt 1 évig IOS van vele hosszabb nagyobb tapasztalatod? Nincs. Mint fentebb írtam ezt a videót azért linkelem mert hasonló különbséget tapasztaltam személyesen. És akik csinálták olyanok mint itt nálunk a mobilaréna. Tehát nem egy home made szar.
Illetve már rég vége a "vitának" te meg idejössz és elkezded újra meg kötekedsz és akkor én vagyok troll?
Előbb mindenki nézzen magába. Én nem tehetek róla ha neked fáj a meglátásom.De ha szeretnél beszélgetni írj egy privátot.
-
GeryFlash
veterán
válasz
xperiasigi
üzenetére
Ez a cikk mi a franc? Van benne valami érdekes, valami számadat vagy bármi?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
néha hátrány néha előny 
6310i nekem is van munkában jobban szeretem.azt használni mint a z1 et

).