Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Igazából ezt nem tudom neked megmondani. Itt egy hosszabb tapasztalat több hónapos használat után. Úgy fogalmaznék inkább, hogy mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai, de a felsőkategóriát választó felhasználók körében (nem az itteni geek társadalomról beszélek) fontosabbak az iOS erényei, mint amikben az android az erősebb. Ott annyira nem fontos a mérhetetlen szabadság és testre szabhatóság. De viszont a kényelem és az egyszerűség... Mondok egy tegnapi példát: Beakadt a Podcast Addicts nevezetű program. Ki akartam lőni, de véletlen a törlésre nyomtam rá. Újratelepítés után minden podcastet meg kellett volna keresnem, még az a szerencse hogy almás időkből megmaradt az opml fájl, és visszaállt minden. Vagy az, hogy i4-ről i5-re költözésnél megoldotta a rendszer, hogy még az ikonok és mappák elrendezését is visszakaptam a szinkronizáció után. Egy vadi új telefonon. Az iBooks azt megjegyezte hol tartok egy könyvben. Brutál kényelmes megoldások vannak iOS-en és ezeket csak akkor tapasztalod ha évekig használod és kihasználod.
29: Igen, az iOS 7 egy kicsit félresikerült és a 64 bitet sem tanulta meg úgy kezelni az Apple ahogy kéne, ezért mondjuk pont az iPad Air (meg az 5s is) gyengébben muzsikál. Ciki. A napokban érkező 7.1 talán gyógyír lesz rá, régóta kalapálják, és a bétát használók visszajelzései alapján van remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest