Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz usbee #26 üzenetére

Igazából ezt nem tudom neked megmondani. Itt egy hosszabb tapasztalat több hónapos használat után. Úgy fogalmaznék inkább, hogy mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai, de a felsőkategóriát választó felhasználók körében (nem az itteni geek társadalomról beszélek) fontosabbak az iOS erényei, mint amikben az android az erősebb. Ott annyira nem fontos a mérhetetlen szabadság és testre szabhatóság. De viszont a kényelem és az egyszerűség... Mondok egy tegnapi példát: Beakadt a Podcast Addicts nevezetű program. Ki akartam lőni, de véletlen a törlésre nyomtam rá. Újratelepítés után minden podcastet meg kellett volna keresnem, még az a szerencse hogy almás időkből megmaradt az opml fájl, és visszaállt minden. Vagy az, hogy i4-ről i5-re költözésnél megoldotta a rendszer, hogy még az ikonok és mappák elrendezését is visszakaptam a szinkronizáció után. Egy vadi új telefonon. Az iBooks azt megjegyezte hol tartok egy könyvben. Brutál kényelmes megoldások vannak iOS-en és ezeket csak akkor tapasztalod ha évekig használod és kihasználod.

29: Igen, az iOS 7 egy kicsit félresikerült és a 64 bitet sem tanulta meg úgy kezelni az Apple ahogy kéne, ezért mondjuk pont az iPad Air (meg az 5s is) gyengébben muzsikál. Ciki. A napokban érkező 7.1 talán gyógyír lesz rá, régóta kalapálják, és a bétát használók visszajelzései alapján van remény.

Új hozzászólás Aktív témák