Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
Persze de ez már szubjektív. Hogy kinek mire van szüksége. Van akinek fontos az óra stb. Meg ilyen widget olyan widget. Az egész Apple nem erről szól. Se az iPad se a Macbook se semmi. Ez egy zárt rendszer ahol a stabilitás és a gyorsaság a fő cél. Zártsága miatt biztonságosabb is. De ennek a stabilitásnak és gyorsaságnak ára van kompromisszumokat kell kötni. Régen érdekes nem volt ingere senkinek hogy telebassza a telefon mindennel.
De ma már a legtöbben nem is telefonálásra használják a telefont. Szóval eléggé megváltozott a közösség. Mint fentebb olvashatod egyik hozzászólásban valaki azért nem vesz iPhone-t mert a népítélet ami kialakult róla. Hát nem tudom a mai társadalom eléggé érdekes.
Láthatod én is levagyok támadva vagy 20 embertől hogy, hogy merem elmondani a véleményem hogy merek olyan videót mutatni ahol éppen egy iPhone nyer. Véletlenül se lehet ellenkező hozzászólás mert akkor troll vagyok meg stb. De mikor elismerem hogy jó a készülék az nem számít. Viszont mikor hozzá teszem hogy jó a készülék de... és elmondom a véleményem akkor láthatod.
Amúgy igen az akku ideje is nagyon jók. Ha valaki megszereti az IOS-t és használja fél évig akkor azért nagyon megváltozik a vélemény róla. Egyszer ha teheted fél évig vagy 1 évig próbálj ki egyet. Veszteni nem vesztesz vele semmit max bővíted a tapasztalatod. Hidd el megszereted a zártság és a korlátozottság ellenére.
Persze ez nem biztos. De én is úgy alkotok véleményt hogy megfordult több hónapra a kezemben több telefon is. Így van rálátásom. -
Touch-ko
őstag
Orpat nemtudom hova es minek akarsz kitenni, mert lathato a kepernyofenti reszen, illetve az ora ikonja is a pontos idot mutatja...
Egyet ertek az Androidot jobban testre kehet szabni. Tapasztalat. Viszont az iPhone nem buta. Van olyan dolog (nem is egy) amit messze jobban tud, mint az Android.. En probaltam 2.3-at, 4.2-t is es iOS-thasznalok fel evtizede.
Tehat tudom, hogy mindket rendszernek vannak jo es rossz oldalai.Tovabba felhozhatnam, de ne menjunk bele, hogy az android miert es hogyan keszult es a Google mint Apple "szovetsegese" hanyfele keppen verte at az Apple-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi