- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Már a 4S is bajos azokban a nadrágokban amiben legtöbbet vagyok (öltöny és farmer). Főleg öltönnyel grízes autóban. Zakóba nem rakom, mert azt lerakom, nem veszem észre stb, stb.
Volt nálam ONE egy ideig, de az még grízesebb volt. Szóval én a saját tapasztalataimra alapozom a dolgot. Jó kis készülékek vannak Android fronton és ahogy már sokszor emlegettem, elég sokat gondolkoztam, hogy lecseréltem a második telefonomat egyre, hiszen a táskában jól elvan az a méret is. Ezért volt nálam a ONE is, de nem bírok szabadulni a 6310i üzemidejétől.
-
Xero
nagyúr
Nem mindenkinek van bohóckeze és bohóczsebe.
Na de elég lesz már az ökörködésből. Továbbra is tartom, hogy kinek mi jön be. Nekem édes mindegy.
(#184) Paul119: Azért megnéznélek, ahogy keresel valamit a telefonodon, miközben futsz a géped után a terminálban, és cibálod magad után a kézipoggyászt.
Ez a kedvenc példám és kiválóan alkalmas rá a 3.5".
-
Xero
nagyúr
válasz
razorka777 #136 üzenetére
Csak a probléma forrása ott van, hogy a vásárlók 90%-át ez marhára nem érdekli. Ő vett egy terméket, amitől (joggal) elvárja, hogy egyszerűen csak jól működjön.
-
Xero
nagyúr
válasz
this is life #122 üzenetére
És itt a pont. Ezen nem is tudom miért vagyunk meglepődve.
Az Android OS szélesebb spektrumot fed le (hiszen ez az érdeke a Google-nek), így teljesen természetes, hogy nagyobb rétegekhez ér el.
Egyébként meg nem tudom kinek miért fáj, hogy a másik egyéb eszközt használ. Engem speciel pont nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest