- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #275 üzenetére
Hat rudom hogy soha ne mondjam hogy soha, most wp8 fronton vagyok, s bar egesz mas mint a droid vagy a symbi, el vagyok vele, a droid tabommal sokkal tobb nyug van mint a wp8 teloval. Az Appletol az ismerosok (ver fanok , a legrosszabb fajtabol) tartanak tavol , de aztan ki tudja mit hoz majd a jovo...a firefox os meg gyenge, jolla nem lenne rossz de inkabb a geekeknek valo szifon,winfos meg csam hasznalni, a droid meg mokolni hatha jobb lesz tole.
-
spawn21
veterán
válasz
Parallaxis #278 üzenetére
Még az Airel is vannak gondok. Akad az is, nyugi
Mielőtt megkérded, igen használok is ilyen izét.
-
fojuzer
aktív tag
Lehetséges,csak frissitésekben a legelhanyagoltabb/SZAR!/ mert a gyártoknak,minden telojukra külön-külön kell buherálni.Nos ezért van a nyitott/min deki által katyvsztott/ s zárt OS-OP-rendszerek között!Kellenek az újabb rendszerek!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #274 üzenetére
Sose mond, hogy soha! Nekem is lett, ráadásul azóta elalmásodtam rendesen.
-
válasz
Cyberpunk #258 üzenetére
Az gaz,de latom készül a javítás,es ebben az Apple fő ereje ,hogy támogatnak es javítanak. Ezt irom ugy hogy nekem nem kene az iphone,vagy ki tudja mit hoz meg a jovo,de amiben jo azt el kell ismerni. Aki ezt nem látja be vegyen 3210-es Nokiát es akkor no lag es patent lesz a teloja
-
Parallaxis
addikt
válasz
takacsbotond #262 üzenetére
Mit kétlesz?
Én deszkán a 7.1 bétáját használom és sebességben ég és föld a 7.0x-ekhez képest.
Az iOS8 meg 100%, hogy az iPhone 6-al fog megjelenni.
-
UFC
aktív tag
Pontosan ugyan ezt érzem. 1 év IOS használat után kipróbáltam a droidot én is ugyan azt érzem mint te most nyáron lesz 2 év hogy droidnál vagyok és az iPhone 6 lesz a visszatérésem az IOS. Vagy iPhone 6 mert nagyon jó lesz és tetszeni fog vagy ha annyira nem akkor legalább az 5S árát egy picivel lejjebb nyomja.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #256 üzenetére
7-ről nem tudsz 6-ra downgradelni.
-
joey04
titán
válasz
this is life #254 üzenetére
Ha nem frissítek az csak időhúzás lett volna egyébként. Az appok egyébként is ios 7 kinézetet kaptak volna. Egy idő után meg csak akkor indulnak majd el az appok ha ios 7 van a készülékeden. Főleg ha az apple még meg is tolja a fejlesztőket egy kis pénzzel...
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #254 üzenetére
Nem lehet.
-
Nem lett volna egyszerubb egy downgrade az iphonra aztan orommel hasznalod megint a regi megszokott kulsovel es tempoval? Bar viszonylag csak keveset volt nalam iphone , de be kell hogy valjam mas vilag ha megfelelo vason a megfelelo sw vigyorog. Aztan hogy lesz e batar mereto iphone az meg a jovo zeneje .
-
KraX
őstag
Tokeletesen egyetertek. 6 ev massziv iOS hasznalat utan adtam egy eselyt a droidnak is egy LG G2 szemelyeben, elsosorban mert nagyon sokalltam a bolti arat az i5-i5s-nek. Kb 1-1.5 honapig hasznaltam, aztan adodott egy lehetoseg es elcsereltem (es termeszetesen meg fizettem) egy i5s-re. Azota kisimultak a rancaim.
Nem rossz a kis zold robot (megjegyzem a blackberry os10 szerintem meg hasznalhatobb, azt is hasznaltam egy ideig, nekem legalabbis jobban bejott a gesztus vezerles), de mindent osszevetve az ios a legjobb meg mindig, legalabbis szamomra es a kis kitero utan nem is fogok egyhamar valtani ujra. Eleg volt ez a kis kitero.
-
joey04
titán
válasz
this is life #250 üzenetére
igen.
próbáltam megszeretni, az első béta óta használtam, egészen októberig. nem ment.
néha azért hiányzik, amikor 5s note 3 cserét látok az aprón akkor azért megremeg a kezem, meg bevallom várom a következő iPhone-t hogy milyen lesz. Ha esetleg kidobnak egy phabletet, akkor lehet benyelem a gui-t és visszaváltok... -
-
-
joey04
titán
-
beefjeez
senior tag
válasz
Parallaxis #221 üzenetére
Én azért megköszönöm a jóistennek, hogy a droid nem olyan, ahogy te kívánod, mert akkor nyernénk még egy iost
Teljesen feleslegesen veszekedsz, más a két rendszer felépítése, de ezt tudod jól te is, ahogy olvasom jártas vagy benne. -
Paul119
addikt
válasz
this is life #243 üzenetére
Huh.. Némi időbe került mire ki tudtam hámozni mit akarsz
-
-
bambano
titán
"2éve vagyok androidos most fogok visszaváltani csak megvárom az iPhone 6-ot"
ez két dolgot jelenthet (hogy két évig androidozol, majd még tovább vársz szifon megjelenésre):
- atom módon mazochista vagy
- mégsem olyan rossz az android, ha kibírtad vele több, mint két évig.(#237) UFC: "Ezzel egyet értek": ez jól látszik.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #233 üzenetére
Azért mondom hogy érdembeli döntés igazából nem fog születni sose. Mindenkinek más tetszik, mindenki más szempont miatt vesz telefont. Ezért van ekkora választék. Az android sokat változott kiforrottabb lett ez tény, de sajnos így is produkál olyan jelenségeket olyan bika hardveren hogy csak na. Sokaknak pl tetszik az iPhone és sokak stabilabbnak gyorsabbnak találják az IOS-t csak hogy korlátozottabbak a lehetőségek ezért nem veszik.
De van aki meg elvből nem vesz mert népítélet stb.
-
Parallaxis
addikt
Nem az alma cuccaival van bajom, hanem az áraival
A felső kategóriás Androidos készülékek már rég nem olcsóbbak, mint az iPhone, szóval ezt kipipálhatod (S5 720 euróért??).
Ha meg olcsóbb készülékekben gondolkodsz, az sem probléma, csak azok az eszközök más ligában játszanak. Kicsit olyan ez, mint mikor az Opel tulaj köpköd, mert drága az Audi, vagy a BMW... -
Peterson_
addikt
Igen, múltkor azt írta valaki, hogy màrpedig az XperiaZ1c kijelzője mennyivel jobb, mint egy Note3-é.
Mert Ő megnézte.
-Na bumm, én is megnéztem, és nem ezt tapasztaltam.
Itt sem azért mondom, hogy kötekedjek.
Nekem tetszik az iOS, attól függetlenül, hogy soha nem használnám a mindennapokban, szóval elég sokat nyomkorásztam' főleg a padeket kaparintottottam meg, mert azok jobban érdekelnek.
Szerintem ott is előfordul mikro lag.
Az viszont igaz, hogy olyan nagy várakozási időt nem tapasztaltam, mint amit pl feljebb említettem. -
bambano
titán
"Ezt senki nem mondta.": de, mondta. én. ott van a hsz-ben, amire válaszoltál.
"akkor mondjátok hogy az android milyen jó": mondtam én, hogy az android milyen jó? nem mondtam, csak nem megy a szövegértelmezés. azt mondtam, hogy lehet, hogy az android nem olyan jó /nem olyan jó döccenés szempontjából, mint az ios/ de lesz.rom. egész konkrétan ezt mondtam.
az én életem nem arra megy el, hogy folyton gúvadt szemmel bámuljam az androidot, hogy igazolást keressek magamnak, amiért szifont vettem.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #225 üzenetére
Persze nem mindenkire vonatkozik. Hát figyelj szerintem van különbség. Egyedül a Nexus 5 és iPhone 5s között van kis különbség a többinél van. Látod fentebb is írta más is hogy igen is van. Szóval ez sose fog eldőlni kinek van igaza. Mindenki használja ami neki megfelel. Én térek vissza IOS-re ti maradtok androidosok és mindenki boldog.
-
UFC
aktív tag
Ezt senki nem mondta. De ha nincs tapasztalati viszonyításod, nem volt fél évig vagy 1 évig IOS-ed akkor miről beszélünk. Akkor ti nem tudjátok milyen a másik oldal. Csak jaj a barátomnak is van és szar mert nyomkodtam 10 percig.
Mi úgy alkotunk véleményt hogy mind a két oldalt megjártuk. 1 évig voltam iPhone felhasználó mindenki mondta milyen jó az android mondom oké kipróbálom, fú az elején fasza testre szabható de jó aztán jöttek a laggok dadogások belassulások. A testre szabhatóság varázsa elillant, és vissza sírom az IOS-t 2éve vagyok androidos most fogok visszaváltani csak megvárom az iPhone 6-ot hogy mit fog tudni majd.
Tehát majd ha lesz félv évig vagy 1 évig iPhone-tok és lesz vele tapasztalatotok akkor mondjátok hogy az android milyen jó és akkor lesz alapja mert van viszonyítási alapod.
-
UFC
aktív tag
válasz
Parallaxis #221 üzenetére
+1
Szebben nem is mondhattad volna. Köszönöm
-
Parallaxis
addikt
Nem arról volt szó, hogy megállja, vagy sem a helyét az S2, hanem arról, hogy megkapta-e a legfrissebb Androidot a gyártótól, vagy sem.
Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltam és mit.
Ja igen, a Samsung nagyszerű a frissítésekkel, végül is csak fél év lemaradással frissíti a termékeit, már, ha frissíti. Mondjuk az Android szégyene, hogy ez még aránylag jó aránynak mondható.
--
Akkor lenne normális az Android ezen a téren, ha a Google megtiltaná, hogy a gyártók belepiszkáljanak a rendszerbe. Lenne az alap rendszer és ha a gyártó hozzá akar adni plusz funkciókat, azt megteheti, de csak a felhasználó által szabadon letölthető és telepíthető formában.
A Google meg, hasonlóan az Apple-höz, megjelenés előtt kiterjesztett béta tesztként kiadhatná az új rendszereit a fejlesztőknek, így az éles megjelenésig a gyártók mindig felfrissíthetnék a saját hozzáadott szoftvereiket és minden készülékre a kiadás pillanatában elérhető lenne az új rendszerverzió.
Így nem fordulna elő az, hogy a legtöbb gyártó addigra készül el az adott Androidos verzióval, mire a Google már a következőt készül kiadni.A KitKat tavaly októberben debütált, de még most is adnak ki új készüléket Jelly Bean-el...
----
gusthy:
Az LG G2-m se röccen be
Másnak erről más a véleménye, nem véletlen, hogy nagyon sokan G2-ről váltanak Nexus 5-re, mert zavarja őket, hogy a G2 bizony eléggé laggol.
az asszony nem túl high end Ace 3-a se...
Van Ace 3 az ismerősi körömben, valóban, az nem laggol, mert amit az művel 1-2 nap használat után az már nem lagg, hanem diavetítés.
Azért egy >200 000 forintos telefon esetén ez, hogy jb esetén nyílt, erősen a nemér kategória.
A rendszer megnyitása nem értékfüggő.
Bár, ha belegondolok, hogy a Note 3-nál (és az újabb Knox-os Samsungoknál) a root annyit jelent, hogy egy közel 200 ezres készüléknél kidobod a garit az ablakon, akkor még az iPhone is előrébb tart ezen a téren. -
joey04
titán
itt van a kezemben a note 3, döccen az. hosszú, sokéves ios használat után tűnik ez fel csak.
ettől még használható és jó a droid, de nem lehet olyan optimalizált mint az ios, hiszen ezerféle vason kell futnia. mint az osx vs windows esetében.
nem véletlen "őrjöngenek" a kicsit is objektív apple userek akinek air vagy 5s van, mert sajnos az is megröccen néha. csak ez ios-től nem megszokott. néha micro lag van, de semmi több. kivétel persze ha 2010-es i4-re ios 7-et pakolunk... nem i szabadott volna azt kiengedni az apple-nek. -
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #215 üzenetére
Alapbol csak nezd meg az S2-t. Mai napig megallja a helyet a 4.1.2 gyari rommal is. Ugyanez elmondhato a vele egykoru telefonokrol? Pl. LG Optimus 2x?! Mar ICS idejen is elfelejtettek. S2 1evvel kesobb megkapott minden featuret ami S3-al debutalt. Halisten mar a tobbi gyarto is kezd magahoz terni, de eddig igencsak a samsung emelkedett ki a frissitesek teren. (Nexusok kivetelevel persze)
-
Parallaxis
addikt
-
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #212 üzenetére
Ebbol latszik hogy halvany fingod nincs sem a samsungrol, sem az androidrol...
megis ott vagy minden szaros droid hir alatt...
-
Parallaxis
addikt
válasz
#31733248 #211 üzenetére
A Samsung ilyen szempontból jó gyártó, még az S2 is megkapta a frissítéseket.
4.1.2 a legutolsó hivatalos frissítés az S2-re, csak halkan jegyzem meg, hogy 4.4.2-nél járunk és azt még a lényegesen frissebb és újabb Note 2 sem kapta még meg.
Ráadásul ez teljes értékű frissítés, nem olyan csökkentett mód, mint az iOS esetében...
Persze, hisz a Samsung a régi készülékeire valóban kiadja a legújabb Androidot (NEM) és az összes szoftveres újítását is elérhetővé teszi (NEM)
-
törölt tag
válasz
this is life #210 üzenetére
A Samsung ilyen szempontból jó gyártó, még az S2 is megkapta a frissítéseket. Ráadásul ez teljes értékű frissítés, nem olyan csökkentett mód, mint az iOS esetében...
-
válasz
Parallaxis #209 üzenetére
Nálad a pont
kb ez igy megy droidon...a vas bírná csak a gyártó nem bírja kiadni az upgradet...
-
Parallaxis
addikt
Arra, hogy az iOS szar! Androidon ki lehet kapcsolni és csak akkor frissít, ha szabad akaratomból szeretném.
Mivel Androidon a gyártók nagy ívben tojnak a frissítésre így valóban, ezzel nem is lesz sok gondod, max akkor, ha szeretné frissíteni, csak nincs mire
(Egyébként 7.1-től törölhető a frissítő fájl és többet nem szól a következőig.)
-
Hat olcso es jo iphone utopia mint a szocializmus
... mert a minoseghez ar is tarsul ....nem vagyok szifon rajongo, de elismerem hogy nagyon korrektul osszerakott rendszer, patent mukodessel. Nem kene szifon mert nalunk olyan kultusza van , hogy hanynom kell tole, de ettol meg az okostelefonok etalonjanak tartom. Kb minden kicsit is dragabb keszuleknek es magara valamit is ado gyartonak ugy kene mukodnie,viselkedjie mint az apple-nel az iphone-nak .
-
WinPho
senior tag
Hát ez az! Olcsóbb iPhone kell a népnek! Ohh, wait..
-
bambano
titán
-
bolvar
senior tag
ez így ebben a formában igaz csak az apple mire 1 vevőt megszerez az andoridnak adott esetben akár 10-et is meg kell keresnie.Ingyen rendszer ezt generálja.A nexus széria használható valamennyire a többi csak latabárkodás kb.élén a samsungal.Így az apple a háta közepére nem hiányzik szvsz hogy minden piacon jelen legyen mert ami fogy 200k-ért az magáért beszél ahogy te mondanád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest