- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nem arról volt szó, hogy megállja, vagy sem a helyét az S2, hanem arról, hogy megkapta-e a legfrissebb Androidot a gyártótól, vagy sem.
Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltam és mit.
Ja igen, a Samsung nagyszerű a frissítésekkel, végül is csak fél év lemaradással frissíti a termékeit, már, ha frissíti. Mondjuk az Android szégyene, hogy ez még aránylag jó aránynak mondható.
--
Akkor lenne normális az Android ezen a téren, ha a Google megtiltaná, hogy a gyártók belepiszkáljanak a rendszerbe. Lenne az alap rendszer és ha a gyártó hozzá akar adni plusz funkciókat, azt megteheti, de csak a felhasználó által szabadon letölthető és telepíthető formában.
A Google meg, hasonlóan az Apple-höz, megjelenés előtt kiterjesztett béta tesztként kiadhatná az új rendszereit a fejlesztőknek, így az éles megjelenésig a gyártók mindig felfrissíthetnék a saját hozzáadott szoftvereiket és minden készülékre a kiadás pillanatában elérhető lenne az új rendszerverzió.
Így nem fordulna elő az, hogy a legtöbb gyártó addigra készül el az adott Androidos verzióval, mire a Google már a következőt készül kiadni.A KitKat tavaly októberben debütált, de még most is adnak ki új készüléket Jelly Bean-el...
----
gusthy:
Az LG G2-m se röccen be
Másnak erről más a véleménye, nem véletlen, hogy nagyon sokan G2-ről váltanak Nexus 5-re, mert zavarja őket, hogy a G2 bizony eléggé laggol.
az asszony nem túl high end Ace 3-a se...
Van Ace 3 az ismerősi körömben, valóban, az nem laggol, mert amit az művel 1-2 nap használat után az már nem lagg, hanem diavetítés.
Azért egy >200 000 forintos telefon esetén ez, hogy jb esetén nyílt, erősen a nemér kategória.
A rendszer megnyitása nem értékfüggő.
Bár, ha belegondolok, hogy a Note 3-nál (és az újabb Knox-os Samsungoknál) a root annyit jelent, hogy egy közel 200 ezres készüléknél kidobod a garit az ablakon, akkor még az iPhone is előrébb tart ezen a téren. -
Parallaxis
addikt
-
dezs520
senior tag
Érdekes,hogy pont a facebook-ot említetted,mert mióta létezik iOS-re azóta egy kalap fos az egész,akár mennyi frissítés jön ki rá,nem tudják normálisan megírni (arra persze volt eszük,hogy ki szedjék belőle a messenger részt)egy nyomorult búghalmaz az egész....hál istenek nem vagyok nagy facés,de ha nagy ritkán használom,5 perc,és a verőér a nyakamon duplájára dagad...
-
UFC
aktív tag
De nem hiszek neki. Személyesen is teszteltem.És hasonló különbséget tapsztaltam. De a különbséget akkor látod ha két telefon egymás mellett van. A Nexus nagyon jó android fronton a legjobb választás. Csak ez egy normális telefonokat tesztelő csoport és ennek a tesztjének jobban hiszek mint a home made teszteknek. Mert ott tényleg meg birizgálhatják.Neki nem célja(persze ettől függetlenül bármi megeshet)
Ebben igazad van egyik sem 100%-ig mérvadó.
Mindegy mind a 2 telefon jó. Elkanyarodtunk a témától nagyon. Térjünk vissza.
-
UFC
aktív tag
Igen és szerinted itt a videóban ezzel szarakodnak. Semmit nem állítanak.Semmit nem törölnek Felrakták az appokat. És kikapcsolták a telefont és elindították a videót. Nekem androidom van szóval nem vagyok elfogult. Neked viszont Nexus 5-öd van és nagyon véded.
És mitől vagy ideges? Ha gondolod személyesen is beszélgethetünk dobj egy privátot
-
UFC
aktív tag
Kinőttél a korból de okosabb nem lettél. Mert nem vagy képes beismerni ha valami valamiben jobb.
Amúgy múltkor mit is mondtál ki tudja mit fut a háttérben ugye? Nah a videó elején kapcsolják be a telefont úgy kezdődik szerinted akkor mi fut a háttérben? Hm. Nah erre válaszolj.
Semmi nem fut. Ennyit erről.
-
UFC
aktív tag
Egy. Akkor a google earth sincs optimalizálva, vagy azok a programok ahol végig lemarad. Tök általános appokat nyit meg amit valószínűleg minden nap használsz(youtube,facebook,twitter,net,stb). És azok nincsenek optimalizálva? Akkor miről beszélünk. Ez nem trollkodás. Fáj az igazság vagy mi bajod van. A trollkodás ott kezdődne hogy csak fikázok. De nem csak fikázok csak több kommentet is elkéne olvasni.
És akkor sincs megfelelő optimalizáció. Akkor meg miről beszélünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest