- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philo
tag
Lehet játszani a szavakkal, de ez most nem kommunikációs verseny
Tehát értetted mit írtam, nem lehet benne kikapcsolni. Androidon van pipa, hogy automatikus frissítés kikapcs.
Nem azért van sok iphonon ios7, mert szeretik, hanem, mert rá vannak kényszerítve szerencsétlenek. Nem hiába eladhatóbb használt piacon, amin ios6 van még. Nem ragozom, aki okos az érti
-
philo
tag
Mellébeszélsz. Nem volt szó a külső miatti kompromisszumról.
Nem írtam, hogy gazdagok veszik, nekem is volt.
A frissítést hadd telepítsem, ha én szeretném. Megveszem, a tulajdonom, a gyártó ne hozzon helyettem döntést.
Végezetül pedig nem a te kérdésedre válaszoltam imént, de köszi a véleményedet, csak legközelebb legyen helytálló, nem kell mindig okosnak lenni
-
philo
tag
Arra, hogy az iOS szar! Androidon ki lehet kapcsolni és csak akkor frissít, ha szabad akaratomból szeretném. iOs max annyit tud, hogy wifin frissít, de ott figyel pirossal, hogy frissítés letölthető.
Lényeg a lényeg, az iphone csak divatcucc. Az emberek azért veszik, mert a celebek azt mondták trendi. Egyetlen marketing fogása, hogy nem fagy le. Android sem fagyott még le nálam. Iphone formája viszont tuti. Meg is vennék egy iphone5 kasztniban lévő S4 minit, az szerintem király lenne.
-
philo
tag
Azt ne felejtsük el, hogy ma mindenki "okos", szeretné testre szabni a telóját. Ios-nél ezt nem tudom megtenni, egy órát nem tudok kitenni, az ikonoknak csak a sorrendjét állíthatod, de még az automata frissítést sem lehet kikapcsolni. Most ne a JB-ről beszéljünk. Meg tudom venni az iphone-t, volt is, de buta és nem kell. A formája a 4-nek, 5-nek nagyon tetszik, akkuja szintén jó, de az os miatt használhatatlan.
Nem tudom az androidra miért mondják lefagy, egyszer sem tapasztaltam.
Teljesen mindegy miért, de az androidról szóló írás igaz és jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest