- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #275 üzenetére
Hat rudom hogy soha ne mondjam hogy soha, most wp8 fronton vagyok, s bar egesz mas mint a droid vagy a symbi, el vagyok vele, a droid tabommal sokkal tobb nyug van mint a wp8 teloval. Az Appletol az ismerosok (ver fanok , a legrosszabb fajtabol) tartanak tavol , de aztan ki tudja mit hoz majd a jovo...a firefox os meg gyenge, jolla nem lenne rossz de inkabb a geekeknek valo szifon,winfos meg csam hasznalni, a droid meg mokolni hatha jobb lesz tole.
-
válasz
Cyberpunk #258 üzenetére
Az gaz,de latom készül a javítás,es ebben az Apple fő ereje ,hogy támogatnak es javítanak. Ezt irom ugy hogy nekem nem kene az iphone,vagy ki tudja mit hoz meg a jovo,de amiben jo azt el kell ismerni. Aki ezt nem látja be vegyen 3210-es Nokiát es akkor no lag es patent lesz a teloja
-
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cyberpunk #127 üzenetére
Root nélkül a Droidhoz sem férsz hozzá rendszerszinten...tehát zárt mert vannak olyan dolgok amikhez kell hogy hozzáférj a rendszerkönyvtárhoz.
Egy nagyon egyszerű példa,ha Droidon egy Appot áthelyezek a System/app könyvtárba a Droid azt vajon rendszeralkalmazásnak veszi?
A Droidon sokkal könnyebb a Renszerkönyvtárakat modositani
Akár én mint user is gyorsithatok rajta ha értek hozzá.
Pl IOS re nincs egyedi fejlesztésű rom.
A WP7 Az nem is volt okos platform -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cyberpunk #125 üzenetére
Azért az hogy 3rd party appot fejleszthetsz rá még nem jelenti azt hogy nyilt vagy zárt az Os,egy régi j2me telefonra is tudsz pl másik zenelejátszót tenni....de azon kivűl hogy máshogy néz ki,illetve pár funkcióval tud többet,mást nem tud.
Nem fog pl egy Nokia2700 classsic lejátszani egy .Flac kiterjesztésű fájlt....
Az Android abban nyiltabb hogy hozzálehet nyúlni rendszerszintű dolgokhoz is...viszont ezt sok esetben arra használják a gyártók hogy elcsesszék azt amit a Droid Stock modon tud.
Meg azért azt sem felejtsük el hogy Droidra sok esetben még 1 magos arm11 procira is kell appot optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest