- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #233 üzenetére
Azért mondom hogy érdembeli döntés igazából nem fog születni sose. Mindenkinek más tetszik, mindenki más szempont miatt vesz telefont. Ezért van ekkora választék. Az android sokat változott kiforrottabb lett ez tény, de sajnos így is produkál olyan jelenségeket olyan bika hardveren hogy csak na. Sokaknak pl tetszik az iPhone és sokak stabilabbnak gyorsabbnak találják az IOS-t csak hogy korlátozottabbak a lehetőségek ezért nem veszik.
De van aki meg elvből nem vesz mert népítélet stb.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #225 üzenetére
Persze nem mindenkire vonatkozik. Hát figyelj szerintem van különbség. Egyedül a Nexus 5 és iPhone 5s között van kis különbség a többinél van. Látod fentebb is írta más is hogy igen is van. Szóval ez sose fog eldőlni kinek van igaza. Mindenki használja ami neki megfelel. Én térek vissza IOS-re ti maradtok androidosok és mindenki boldog.
-
joey04
titán
válasz
Peterson_ #187 üzenetére
Én is hozzászoktam a mérethez. De ahogy említettem ilyen 4.5-4.7-es készüléket nem szívesen vennék, mert egy kézzel már azt sem tudom kezelni. Szóval vagy ilyen nagy batár kell, mert 2 kézzel szerintem ellenék 6" környékén is, (ilyenkor már inkább a zseb szab határt, de a Note 3 még simán belefér egy normál farmerzsebbe is) vagy maradjon "mini" 4" mert az még fogásváltás nélkül kezelhető akár 1 kézzel is.
Xero: egyszer tettél fel képet magadról iOFF-ban valami buliról. Hasonló fazonú nadrágom nekem is van, és abban kényelmesen elfér. A többivel egyetértek. A terminálos példa is jogos.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #157 üzenetére
Én is a kisebbet szeretem. Szerintem Max 4,5" az lenne a legjobb. Persze ez személyes meglátásom. Aztán ha nagyon akarnak akkor csináljanak egy ennél is nagyobb verziót külön
Elég sok hírt olvastam, és egyre valószínűbb hogy lesz egy 4,5-4,7" és egy 5,5" ami betör a phablet piacra csak elvileg annak már nem iPhone lesz a neve. Nagyon sok helyen ezt olvastam(pesze ez nem azt jelenti hogy igaz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Magsafe töltő eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest