Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
Ezt senki nem mondta. De ha nincs tapasztalati viszonyításod, nem volt fél évig vagy 1 évig IOS-ed akkor miről beszélünk. Akkor ti nem tudjátok milyen a másik oldal. Csak jaj a barátomnak is van és szar mert nyomkodtam 10 percig.
Mi úgy alkotunk véleményt hogy mind a két oldalt megjártuk. 1 évig voltam iPhone felhasználó mindenki mondta milyen jó az android mondom oké kipróbálom, fú az elején fasza testre szabható de jó aztán jöttek a laggok dadogások belassulások. A testre szabhatóság varázsa elillant, és vissza sírom az IOS-t 2éve vagyok androidos most fogok visszaváltani csak megvárom az iPhone 6-ot hogy mit fog tudni majd.
Tehát majd ha lesz félv évig vagy 1 évig iPhone-tok és lesz vele tapasztalatotok akkor mondjátok hogy az android milyen jó és akkor lesz alapja mert van viszonyítási alapod.
-
bolvar
senior tag
ez így ebben a formában igaz csak az apple mire 1 vevőt megszerez az andoridnak adott esetben akár 10-et is meg kell keresnie.Ingyen rendszer ezt generálja.A nexus széria használható valamennyire a többi csak latabárkodás kb.élén a samsungal.Így az apple a háta közepére nem hiányzik szvsz hogy minden piacon jelen legyen mert ami fogy 200k-ért az magáért beszél ahogy te mondanád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged