- Fotók, videók mobillal
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #274 üzenetére
Sose mond, hogy soha! Nekem is lett, ráadásul azóta elalmásodtam rendesen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #256 üzenetére
7-ről nem tudsz 6-ra downgradelni.
-
joey04
titán
válasz
this is life #254 üzenetére
Ha nem frissítek az csak időhúzás lett volna egyébként. Az appok egyébként is ios 7 kinézetet kaptak volna. Egy idő után meg csak akkor indulnak majd el az appok ha ios 7 van a készülékeden. Főleg ha az apple még meg is tolja a fejlesztőket egy kis pénzzel...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
this is life #254 üzenetére
Nem lehet.
-
joey04
titán
válasz
this is life #250 üzenetére
igen.
próbáltam megszeretni, az első béta óta használtam, egészen októberig. nem ment.
néha azért hiányzik, amikor 5s note 3 cserét látok az aprón akkor azért megremeg a kezem, meg bevallom várom a következő iPhone-t hogy milyen lesz. Ha esetleg kidobnak egy phabletet, akkor lehet benyelem a gui-t és visszaváltok... -
Paul119
addikt
válasz
this is life #243 üzenetére
Huh.. Némi időbe került mire ki tudtam hámozni mit akarsz
-
törölt tag
válasz
this is life #210 üzenetére
A Samsung ilyen szempontból jó gyártó, még az S2 is megkapta a frissítéseket. Ráadásul ez teljes értékű frissítés, nem olyan csökkentett mód, mint az iOS esetében...
-
Xero
nagyúr
válasz
this is life #122 üzenetére
És itt a pont. Ezen nem is tudom miért vagyunk meglepődve.
Az Android OS szélesebb spektrumot fed le (hiszen ez az érdeke a Google-nek), így teljesen természetes, hogy nagyobb rétegekhez ér el.
Egyébként meg nem tudom kinek miért fáj, hogy a másik egyéb eszközt használ. Engem speciel pont nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged