Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"2éve vagyok androidos most fogok visszaváltani csak megvárom az iPhone 6-ot"
ez két dolgot jelenthet (hogy két évig androidozol, majd még tovább vársz szifon megjelenésre):
- atom módon mazochista vagy
- mégsem olyan rossz az android, ha kibírtad vele több, mint két évig.(#237) UFC: "Ezzel egyet értek": ez jól látszik.
-
bambano
titán
"Ezt senki nem mondta.": de, mondta. én. ott van a hsz-ben, amire válaszoltál.
"akkor mondjátok hogy az android milyen jó": mondtam én, hogy az android milyen jó? nem mondtam, csak nem megy a szövegértelmezés. azt mondtam, hogy lehet, hogy az android nem olyan jó /nem olyan jó döccenés szempontjából, mint az ios/ de lesz.rom. egész konkrétan ezt mondtam.
az én életem nem arra megy el, hogy folyton gúvadt szemmel bámuljam az androidot, hogy igazolást keressek magamnak, amiért szifont vettem.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
"Baj hogy jelzi hogy jött frissítés jó lenne ha felraknád hiszen azért jött mert valószínűleg valamit javit?": azért mostanában láttunk olyat (nem is egyszer), hogy a frissítések kapkodva történő telepítése inkább bajt okozott, mint javított, és érdemesebb lett volna megvárni a frissítés második-harmadik próbálkozását a gyártó részéről.
nem ios specifikus, windowsos víruskergetőtől kezdve sok mindennél láttunk már ilyet.
-
bambano
titán
válasz
dozsabalint #150 üzenetére
a desktop jellemzően *nem* gnu. kivétel van, de jellemzően nem az.
-
bambano
titán
válasz
dozsabalint #144 üzenetére
nem, de nem baj.
a gnu/linux elnevezést max. a fejlesztői környezet miatt erőltetheti rms, a desktop és egyéb cuccok zöme nem gnu, soha nem is volt az. A grafikus felület MIT, a kde sem gnu, a böngésző se. A desktopokból talán csak a gnome a gnu.ami a linuxok kezdetén kikerülhetetlenül gnu volt, az a c fordító, a make, a linker, a libc.
-
bambano
titán
"számos elemzés rámutatott arra, hogy ez elsősorban az elért alacsony árfekvésnek köszönhető, ugyanis a fejlődő országok piacain továbbra is az Apple termékeire vágynak legtöbben, de nem tudják megfizetni."
mennyi bevétele van az apple-nek azokból a vevőkből, akik csak vágynak rá, de nem vesznek? nulla.
mennyi bevétele van ugyanezekből az androidosoknak? sok.ez számít, az összes többi melléduma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest