- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lett volna egyszerubb egy downgrade az iphonra aztan orommel hasznalod megint a regi megszokott kulsovel es tempoval? Bar viszonylag csak keveset volt nalam iphone , de be kell hogy valjam mas vilag ha megfelelo vason a megfelelo sw vigyorog. Aztan hogy lesz e batar mereto iphone az meg a jovo zeneje .
-
KraX
őstag
Tokeletesen egyetertek. 6 ev massziv iOS hasznalat utan adtam egy eselyt a droidnak is egy LG G2 szemelyeben, elsosorban mert nagyon sokalltam a bolti arat az i5-i5s-nek. Kb 1-1.5 honapig hasznaltam, aztan adodott egy lehetoseg es elcsereltem (es termeszetesen meg fizettem) egy i5s-re. Azota kisimultak a rancaim.
Nem rossz a kis zold robot (megjegyzem a blackberry os10 szerintem meg hasznalhatobb, azt is hasznaltam egy ideig, nekem legalabbis jobban bejott a gesztus vezerles), de mindent osszevetve az ios a legjobb meg mindig, legalabbis szamomra es a kis kitero utan nem is fogok egyhamar valtani ujra. Eleg volt ez a kis kitero.
-
-
Xero
nagyúr
Már a 4S is bajos azokban a nadrágokban amiben legtöbbet vagyok (öltöny és farmer). Főleg öltönnyel grízes autóban. Zakóba nem rakom, mert azt lerakom, nem veszem észre stb, stb.
Volt nálam ONE egy ideig, de az még grízesebb volt. Szóval én a saját tapasztalataimra alapozom a dolgot. Jó kis készülékek vannak Android fronton és ahogy már sokszor emlegettem, elég sokat gondolkoztam, hogy lecseréltem a második telefonomat egyre, hiszen a táskában jól elvan az a méret is. Ezért volt nálam a ONE is, de nem bírok szabadulni a 6310i üzemidejétől.
-
philo
tag
Lehet játszani a szavakkal, de ez most nem kommunikációs verseny
Tehát értetted mit írtam, nem lehet benne kikapcsolni. Androidon van pipa, hogy automatikus frissítés kikapcs.
Nem azért van sok iphonon ios7, mert szeretik, hanem, mert rá vannak kényszerítve szerencsétlenek. Nem hiába eladhatóbb használt piacon, amin ios6 van még. Nem ragozom, aki okos az érti
-
philo
tag
Arra, hogy az iOS szar! Androidon ki lehet kapcsolni és csak akkor frissít, ha szabad akaratomból szeretném. iOs max annyit tud, hogy wifin frissít, de ott figyel pirossal, hogy frissítés letölthető.
Lényeg a lényeg, az iphone csak divatcucc. Az emberek azért veszik, mert a celebek azt mondták trendi. Egyetlen marketing fogása, hogy nem fagy le. Android sem fagyott még le nálam. Iphone formája viszont tuti. Meg is vennék egy iphone5 kasztniban lévő S4 minit, az szerintem király lenne.
-
kovadika
őstag
"Én nem tudom mit pörögnek ennyire a nexusra. Ott a One vagy a Note 3, mindkettő folyamatosabb működést produkált, szebb a kijelzőjük és erősebb az akksijuk is."
Az első mondatod nem igaz. Megfordult a kezemben már az összes A brand android flagship, sajnos egyik sem hozza a N5 szintjét stabilitásban és sebességben. Van szebb kijelző és jobb akksi, ahogy minőségibb ház is. Nekem ez már nem éri meg a kétszeres árat (nem az itthonira gondolok). Ha annyit adnék telefonra akkor valószínűleg egy HTC, vagy Sony GPE-t vennék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged