- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
this is life #254 üzenetére
Ha nem frissítek az csak időhúzás lett volna egyébként. Az appok egyébként is ios 7 kinézetet kaptak volna. Egy idő után meg csak akkor indulnak majd el az appok ha ios 7 van a készülékeden. Főleg ha az apple még meg is tolja a fejlesztőket egy kis pénzzel...
-
joey04
titán
válasz
this is life #250 üzenetére
igen.
próbáltam megszeretni, az első béta óta használtam, egészen októberig. nem ment.
néha azért hiányzik, amikor 5s note 3 cserét látok az aprón akkor azért megremeg a kezem, meg bevallom várom a következő iPhone-t hogy milyen lesz. Ha esetleg kidobnak egy phabletet, akkor lehet benyelem a gui-t és visszaváltok... -
joey04
titán
-
joey04
titán
itt van a kezemben a note 3, döccen az. hosszú, sokéves ios használat után tűnik ez fel csak.
ettől még használható és jó a droid, de nem lehet olyan optimalizált mint az ios, hiszen ezerféle vason kell futnia. mint az osx vs windows esetében.
nem véletlen "őrjöngenek" a kicsit is objektív apple userek akinek air vagy 5s van, mert sajnos az is megröccen néha. csak ez ios-től nem megszokott. néha micro lag van, de semmi több. kivétel persze ha 2010-es i4-re ios 7-et pakolunk... nem i szabadott volna azt kiengedni az apple-nek. -
joey04
titán
válasz
Peterson_ #187 üzenetére
Én is hozzászoktam a mérethez. De ahogy említettem ilyen 4.5-4.7-es készüléket nem szívesen vennék, mert egy kézzel már azt sem tudom kezelni. Szóval vagy ilyen nagy batár kell, mert 2 kézzel szerintem ellenék 6" környékén is, (ilyenkor már inkább a zseb szab határt, de a Note 3 még simán belefér egy normál farmerzsebbe is) vagy maradjon "mini" 4" mert az még fogásváltás nélkül kezelhető akár 1 kézzel is.
Xero: egyszer tettél fel képet magadról iOFF-ban valami buliról. Hasonló fazonú nadrágom nekem is van, és abban kényelmesen elfér. A többivel egyetértek. A terminálos példa is jogos.
-
joey04
titán
válasz
Emilchen #176 üzenetére
Ezzel most nem értek egyet. Mire gondolsz? Hozhatsz akár negatív akár pozitív példákat is, hogy miért és miben változna a véleményem 1 év múlva szerinted. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok android szűz, korábban vettem már droidos telefonokat, volt az iPhone mellett HTC Hero és SE X10, majd használtam SGS1-et és HTC One-t is.
-
joey04
titán
Nem, én tényleg azt hittem hogy szerinted nem lehet kikapcsolni. De akkor csak rosszul fogalmaztál.
Értem mire gondolsz már, badge jelzésre. Az engem nem zavart, de mégértem ha téged ennyire felkavart.
btw az ios 7 nekem sem tetszik, ezért váltottam androidra lassan fél éve. de az általad felhozott negatívumokat én nem éreztem. -
joey04
titán
Amikor elhatároztam, hogy nem viselem el tovább az ocsmány
és buzisiOS 7-et, akkor több mint egy teljes hónapot szenteltem utánajárásnak és próbálgatásnak. Nem nyűgözött le a Nexus. Vagyis az árát megéri, de egy HTC One vagy Note 3 megéri a pluszt számomra. Persze ez nem igaz mindenre, mondjuk az S4 Z1 párosnál valóban jobb csomag a N5. GPE modellben nem gondolkodtam, nehéz itthon beszerezni és nekem nem jön be a natúr android sem igazán. -
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Igazából ezt nem tudom neked megmondani. Itt egy hosszabb tapasztalat több hónapos használat után. Úgy fogalmaznék inkább, hogy mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai, de a felsőkategóriát választó felhasználók körében (nem az itteni geek társadalomról beszélek) fontosabbak az iOS erényei, mint amikben az android az erősebb. Ott annyira nem fontos a mérhetetlen szabadság és testre szabhatóság. De viszont a kényelem és az egyszerűség... Mondok egy tegnapi példát: Beakadt a Podcast Addicts nevezetű program. Ki akartam lőni, de véletlen a törlésre nyomtam rá. Újratelepítés után minden podcastet meg kellett volna keresnem, még az a szerencse hogy almás időkből megmaradt az opml fájl, és visszaállt minden. Vagy az, hogy i4-ről i5-re költözésnél megoldotta a rendszer, hogy még az ikonok és mappák elrendezését is visszakaptam a szinkronizáció után. Egy vadi új telefonon. Az iBooks azt megjegyezte hol tartok egy könyvben. Brutál kényelmes megoldások vannak iOS-en és ezeket csak akkor tapasztalod ha évekig használod és kihasználod.
29: Igen, az iOS 7 egy kicsit félresikerült és a 64 bitet sem tanulta meg úgy kezelni az Apple ahogy kéne, ezért mondjuk pont az iPad Air (meg az 5s is) gyengébben muzsikál. Ciki. A napokban érkező 7.1 talán gyógyír lesz rá, régóta kalapálják, és a bétát használók visszajelzései alapján van remény.
-
joey04
titán
19-ben említettem is.
Örülök is neki. Az elején sem volt szimpatikus: [link]
És választ is kaptam erre: Persze valamit lépni akartak, hogy az olcsóbb kategóriába is belépjenek, és jelenleg úgy néz ki ez sikerül is, de a kérdés az, hogy hosszabb távon is sikeres lesz-e ez a stratégia
Tömören: Nem. -
joey04
titán
Én nem tudom mit pörögnek ennyire a nexusra. Ott a One vagy a Note 3, mindkettő folyamatosabb működést produkált, szebb a kijelzőjük és erősebb az akksijuk is. A One még minőségben is lekörözi a nexust. Legyen az 4 vagy 5. Egyedül a frissítés az ami nagy előnye a Nexus sorozatnak, de mióta androdra váltottam, rájöttem, hogy ez itt annyira nem lényeg, mert sorra jöttek az olyan tapasztalatok, hogy ez meg az az alkalmazás még nem kompatibilis az új rendszerrel. iOS-en is előfordult nagy ritkán ilyesmi, de nem ilyen gyakran. Ott volt olyan, hogy i5 iOS 7-en olyan programot használtam, ami nem csak régi designt használt, de még csak retina támogatása sem volt az appnak, de futott és hibátlanul. Ettől még jó telefon, de nem véletlenül drágább az említett 2 készülék.
15: Senki nem mondta hogy lesz olcsó iPhone. Mellesleg az 5c bukás is. Szerencsére, teszem hozzá. Nem volt méltó az a készülék az almához. Mondjuk tapintásra nem olyan gagyi mint egy s3/s4.
-
joey04
titán
Nem, de nem is mondott ilyet senki. Az Apple csak a felsőkategóriára koncentrál, az Android (inkább Google akkor már) meg megpróbál mindenhova. Csak ez olyan mint a Note. Tabletnek sem igazi meg telefonnak sem, de mindenhova elégséges (Én is ezért vettem ilyet.
). A droid az alsókategóriában azért necces mert olyan vasakon szarul pörög, felsőben meg azért, mert ezerféle alsós szaron is futnia kell, ezért nem lehet olyan optimalizált mint az iOS, aminek jóval kevesebb vason kell futnia.
Nem lehet mindenki mindenhol sztár. -
joey04
titán
Hát ebben mi a meglepő? Van olcsó meg drága modell, minden gyártó ráugrott hiszen az iOS ellen ez az egyetlen értelmes alternatíva, hiszen a symbian meg a wm nem tudott labdába rúgni a megváltozott igények miatt. Jött, látott, győzött. Globálisan. A felsőkategóriában úgy vélem most is kemény dió nekik az iOS, de elég nekik a jóval népesebb közép és alsó kategóriát bedarálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged