- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Arra, hogy az iOS szar! Androidon ki lehet kapcsolni és csak akkor frissít, ha szabad akaratomból szeretném.
Mivel Androidon a gyártók nagy ívben tojnak a frissítésre így valóban, ezzel nem is lesz sok gondod, max akkor, ha szeretné frissíteni, csak nincs mire
(Egyébként 7.1-től törölhető a frissítő fájl és többet nem szól a következőig.)
-
joey04
titán
Nem, én tényleg azt hittem hogy szerinted nem lehet kikapcsolni. De akkor csak rosszul fogalmaztál.
Értem mire gondolsz már, badge jelzésre. Az engem nem zavart, de mégértem ha téged ennyire felkavart.
btw az ios 7 nekem sem tetszik, ezért váltottam androidra lassan fél éve. de az általad felhozott negatívumokat én nem éreztem. -
UFC
aktív tag
Baj hogy jelzi hogy jött frissítés jó lenne ha felraknád hiszen azért jött mert valószínűleg valamit javit?
Divatcucc? Most az hogy a felsőbb réteg ezt veszi azért? Nem divatcucc csak érdekes mondom ha egy iPhone van az ember kezébe azt észre veszed de hogy most S4 van nála vagy akármi más arra vagy fel sem figyelsz vagy nem is tulajdonítasz neki nagy feneket. De ha iPhone van sztároknál akkor divatcucc.
Kialakult egy népítélet mert vagy az a baj hogy a "gazdagoknál" van vagy a "celebeknél" van vagy ha meg 11 éveseknél van akkor azért divatcucc. Nagyából bárkinek van a sznob, vagy divatból vette.
Közben nem erről van szó csak szemet szúr kitűnik a többi közül ránézel és tudod hogy iPhone.
Mint írod vennél egy iPhone kinézetű S4 mini tudású telefont.Az androidnál hajlandó voltál kompromisszumot kötni hogy a külseje nem a legjobb? Hiszen pl az Iphone jobban tetszik külsőre. DE az iPhone-nál nem kötnél kompromisszumot hogy egy kicsit más az IOS.
DE ha az általad létrehozott kombo létezne akkor már nem lenne divatcucc? Vagy akkor már nem számít?
Értem én mit akarsz mondani csak nem teljesen helytálló. Főleg hogy le kell szarni ki mit gondol. Ha neked valami tetszik akkor azt vedd. Android tetszik vedd azt. iPhone tetszik akkor meg azt. Az hogy ránéznek és mit gondolnak az le van sz@r-va
-
UFC
aktív tag
Persze de ez már szubjektív. Hogy kinek mire van szüksége. Van akinek fontos az óra stb. Meg ilyen widget olyan widget. Az egész Apple nem erről szól. Se az iPad se a Macbook se semmi. Ez egy zárt rendszer ahol a stabilitás és a gyorsaság a fő cél. Zártsága miatt biztonságosabb is. De ennek a stabilitásnak és gyorsaságnak ára van kompromisszumokat kell kötni. Régen érdekes nem volt ingere senkinek hogy telebassza a telefon mindennel.
De ma már a legtöbben nem is telefonálásra használják a telefont. Szóval eléggé megváltozott a közösség. Mint fentebb olvashatod egyik hozzászólásban valaki azért nem vesz iPhone-t mert a népítélet ami kialakult róla. Hát nem tudom a mai társadalom eléggé érdekes.
Láthatod én is levagyok támadva vagy 20 embertől hogy, hogy merem elmondani a véleményem hogy merek olyan videót mutatni ahol éppen egy iPhone nyer. Véletlenül se lehet ellenkező hozzászólás mert akkor troll vagyok meg stb. De mikor elismerem hogy jó a készülék az nem számít. Viszont mikor hozzá teszem hogy jó a készülék de... és elmondom a véleményem akkor láthatod.
Amúgy igen az akku ideje is nagyon jók. Ha valaki megszereti az IOS-t és használja fél évig akkor azért nagyon megváltozik a vélemény róla. Egyszer ha teheted fél évig vagy 1 évig próbálj ki egyet. Veszteni nem vesztesz vele semmit max bővíted a tapasztalatod. Hidd el megszereted a zártság és a korlátozottság ellenére.
Persze ez nem biztos. De én is úgy alkotok véleményt hogy megfordult több hónapra a kezemben több telefon is. Így van rálátásom. -
Touch-ko
őstag
Orpat nemtudom hova es minek akarsz kitenni, mert lathato a kepernyofenti reszen, illetve az ora ikonja is a pontos idot mutatja...
Egyet ertek az Androidot jobban testre kehet szabni. Tapasztalat. Viszont az iPhone nem buta. Van olyan dolog (nem is egy) amit messze jobban tud, mint az Android.. En probaltam 2.3-at, 4.2-t is es iOS-thasznalok fel evtizede.
Tehat tudom, hogy mindket rendszernek vannak jo es rossz oldalai.Tovabba felhozhatnam, de ne menjunk bele, hogy az android miert es hogyan keszult es a Google mint Apple "szovetsegese" hanyfele keppen verte at az Apple-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged