Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz DrDreams #3180 üzenetére

"az én régi 17colos IBM monitoromnak feltünöen szebb a képe mint a lelefonomnak."

Sajnos a helyzet az, hogy nem nehéz felülmúlni ennek a kijelzőpanelnak a minőségét :( Ettől sokkal jobb kijelzőket láttam már az Alcateltől, pl. az Idol 2s-ben fényévekkel jobb kijelző van. Sajnos. De az más kategória is minden szempontból. Ebben sajna TFT LCD panel van, egy IPS panel jobb tud lenni. Én az Alcatel helyében aludtam volna még rá pár napot és raktam volna a C7-be is IPS panelt, ámbár akkor meg ott a dilemma, hogy "akkor ki veszi meg az Idolt?". De mivel a C7 már a sorozat legnagyobbja (minden szempontból), talán még is csak elfért volna benne az IPS panel, azért az még mindig nem egy S-AMOLED. Nehéz ügy :) De sebaj, én szeretem így is, szerintem szemből teljesen elfogadható képe van, fényerejével sem volt még gondom (95%-ban a leghalványabb módban használom), oldalról döntve rendben van, egyedül fel-le döntésnél problémás.

Amúgy meg egy monitorral sosem szabad összehasonlítani egy telefon kijelzőjét, más kategória-technika teljesen. Más telefonnal már inkább lehet hasonlítgatni.

Új hozzászólás Aktív témák