- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovzola
tag
válasz
kovzola #19824 üzenetére
Eddig minden rendesen működött, kivéve, hogy ha a képernyő kikapcsolt állapotában megnyomom a home-gombot, vagy a képernyő záró-nyitó gombot, akkor gyakran a képernyő feketén világít, és kész. Megpróbáltam, hívásnál is így van. Úgy vettem észre, hogy ha csak éppen megpöttyintem a home-gombot, akkor kapcsol be normálisan. Mi lehet a gond? Pls help!
-
Dani87
csendes tag
válasz
kovzola #19772 üzenetére
Ami benne van kernel azzal használom:[QME v2.0]
TomiFiu: Nincs mit,szívesen
-
Gabelogen
tag
-
lalszi
aktív tag
válasz
kovzola #19484 üzenetére
Szerintem jó. Magyarul nem tud. Kernelek vannak hozzá. Van ICS téma is rá.
Eredetileg itt van: Marina rom -
lalszi
aktív tag
válasz
kovzola #19482 üzenetére
Rendszermag (angolul kernel): az operációs rendszer alapja (magja), amely felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért (beleértve a memóriát és a processzort is). A többfeladatos rendszerekben – ahol egyszerre több program is futhat – a kernel felelős azért, hogy megszabja, hogy melyik program és mennyi ideig használhatja a hardver egy adott részét. A rendszermag nem „látható” program, hanem a háttérben futó, a legalapvetőbb feladatokat ellátó program.
A kernelt le lehet cserélni linuxnál (az android linux kernel felett futó operációs rendszer) módosítottra is, amiben a fejlesztője megváltoztat részeket a készüléknek jobban megfelelőre.
A mi telefonunkhoz az alcatel adott ki nyéhány újabb kernelt, amit gulyukék próbálnak javítgatni. Például a newkwer1 és 2, az extreme kernel 1-2, az ewra romhoz kernel. Készült még kernel a QME romokhoz is.
Recoveryből lehet flashelni a kerneleket általában.
-
lalszi
aktív tag
válasz
kovzola #19477 üzenetére
Akkuidőben eddig a QME1.9 volt a legjobb nekem, a marina talán a legjobban sikerült, de nincs magyar nyelv és ics témával is csak félig magyar, a v5h6-0_mod is elég jó, de ez se magyar. Lehet még a kernelekkel is kisérletezni, talán a newker2 a legjobb. De nem megy minden kernel minden rommal.
(#19478) oneToucher
Szívesen -
lalszi
aktív tag
válasz
kovzola #19468 üzenetére
Felemelni csak főzött romban lehet tudomásom szerint. Vagy a setcpu és hasonló progikkal, vagy a romban turkálással lehet. Az első egyszerűbb, a másodiknál nem megy pluszban egy program.
Sikerült az INT2EXT szkriptet gyári rootolt romon működésre bírni, ha érdekel valakit, akkor megpróbálom érthető módon leírni. Aki nem tudná mi ez: ezzel lehet a szűkös belső tárhelyet jelentősen megnövelni. Olyasmi mint a link2sd, csak itt nem kell plusz programot futtatni, a szkript betöltődik induláskor. INT2EXT
Nekem most gyári romon, úgy, hogy nem töröltem még semmit, van még 700MB szabad helyem 900MB-ból (az eredetileg összesen 158MB-al szemben). -
kovzola
tag
válasz
kovzola #19467 üzenetére
Ezaaaz, sikerült a root, Lalszi!
Az volt a baj, hogy amikor a teló fastboot módban van kapcsolva a géphez, akkor az eszközkezelőben megjelenik az adbinterface alatt, egy csak android nevű akármi, azt kell frissíteni a te drivereddel, és onnantól ennyi. Csak most azt nem tudom, hogy milyen progival, vagy csak főzött rommal tudom felemelni az órajelet?
-
kovzola
tag
válasz
kovzola #19465 üzenetére
És amikor frissíteni akarom az illesztőprogramot, akkor azt írja, hogy az illesztőprogram naprakész.
De mégis megáll a waiting for device-nál.
Talán töröljem le ezeket a drivereket és akkor ismeretlenek lesznek és akkor az általad feltöltött ilesztőprogrammal illesszem? -
lalszi
aktív tag
-
0xmilan
addikt
válasz
kovzola #19426 üzenetére
A sors iróniája, hogy a 2.3-at már nem lehet úgy rootolni, mint a 2.2-t. Tehát muszáj felrakni egy rootolt ROM-ot, amit megtalálsz pl. az 1.hsz.-ben. Ajánlott QME 1.0, aztán arra valami újabb + newker.
@kokeny20 Tehát 2.2-re akartad a 2.3 QME-t rakni és most halott? Nem teljesen tiszta amit írtál.
Home gomb nyomvatartása mellett dugd gépre és frissítsd 2.3-ra OTU-val.@xAlten (#19426) kovzola: Mi van most a telódon?
Írta, hogy gingerbread (2.3).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest