- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
Jézusom, csak a feléig jutottam, de már két hülyeséget is írnak! Komoly tesztelők lehetnek
Mindenhol írják a gyorstöltést (még tesztvideó is van róla) és, hogy IPS LCD a kijelző, vicc.Elvileg az 5GHz-es wifit is tudja, itt azt írják nem, brutál szar teszt, tele hülyeségekkel
-
Darth11
aktív tag
Én jelenleg a menyasszonyom honor 7-sét használom, mert neki vettünk egy honor 9-est. Kíváncsiságból lefutattam az antutut a 7-esen, mert úgy voltam vele, hogy ha a vernee hozza ennek a sebességét, akkor én már örülni fogok. Nagyon meglepődtem, hogy "csak" 33000 pontot ért el, a vernee meg 60 ezer fölött van, így sebességgel nem lesz probléma, a mindennapi használatra tökéletes lesz. A kamerája valaki szerint elég, de tény, hogy a legjobb vélemény szerint is csak az árához képest jó. A profi móddal elég szép képeket lehet csinálni, plusz utána bármilyen szerkesztővel pikk pakk lehet javítani a képeken, de a videókon mutatott teszt képek nekem rendben vannak és remélem hogy a videón fognak javítani.
-
Bjorngolf
tag
Amik miatt választottad abban nem mond szégyent. A kamera viszont a gyenge pontja. Nézhetsz róla videokat már h milyen képeket csinál. Nem mondom h válalhatatlan de nem is mondom h jó.
Én végül is ezért mondtam ezt le és vettem egy Honor 9-et mert a kamera volt a fontos nekem és ár értékben ez tünt a legjobbnak.
de mint mondtam ugy tudod a leginkább eldönteni h neked megfelel e a minősége h lecsekkolod a tesztvideokat képeket -
Bjorngolf
tag
Honor azért teljesen más szint.
Én Vernee Apollot is használok (4 simem van... 2 angol 2 magyar XD hülye meló...
) ezért van 2 telom. egyik az Apollo másik Honor 9. hát oké h dupla annyi a Honor mint a Vernee de annyival jobb is. Mondjuk igazából csak 2 dologban: újlenyomatolvasó és kamera. h ha ezek nem fontosak neked akkor nem lessz akkora csalódás. De a kameraja sajna szar... vagyis nem lenne szar csak szoftvert nem tudnak hozzá írni ami elég gond :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest