- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpok
aktív tag
9.Garancia, felelősségvállalás:
9.1.az ElectroBox webáruház az által eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő jótállási időt vállal. Ez (a fogyasztási cikkek kivételével, pl. CD, DVD, nyomtató patron, fotópapír, stb.) azidőtartam 1 év, ha a gyártó másképpen nem rendelkezik.
9.2.Az alap esettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.
Na most én nem látom az áru mellett feltüntetve az egy évet. Szal nekem az jön le ebből, hogy 2 év kell legyen a garancia.
-
Alpachino
veterán
Akkor megnyugodtam, már mint a négy mag hallatán, mert csak ebben reménykedtem a BC2 kapcsán. Így is, bő kemény 5FPS-t nyertem a 975MHZ-es GPU tuningal, de még így sem kielégítő a sebessége, néha becsúszik 30 alá keményebb tűzharcoknál.
Én az összes NV eladtam, mielőtt rendeltem az ATI-kat, nehogy kísértésbe essek......
-
Alpachino
veterán
Ez gáz...mondjuk egyszer én is kaptam egy ablakos üzit, játék közben, igaz az 5750-el, az 5830-al még nem...elég idegesítő lehet, ha ez sűrűn előfordulna. Ki is kapnám a gépből azonnal az biztos
A BC2 az nekem sem valami rózsásan fut...de lehet, hogy ez az X2-nek tudható be
-
Alister71
nagyúr
Egy pici off erejéig visszatérnék a multkori BC2 kihajcsae témára. Arról volt ugyan is szó, hogy 2 magossal 60% körül mozog a gpu használat. Viszont arra is rájöttem, hogy akkor igaz ez, ha be van kapcsolva a vsync.
1920-ban teljesen kimaxolt játéknál 8xaa és 16xaf mellett azért megnézhető a 99%-os gpu használat, természetesen kikapcsolt vsync mellett: [link]
( jobb felső sarok, még1x sry az offért.)
-
Vincent_
aktív tag
Ilyet nyilván nem tanácsolunk senkinek, de jobb, ha a gyengébb anyagminőség hamarabb kijön (lehetőleg 8 napon belül). A mi kártyánk speciel alapbeállításokkal (tehát tuning nélkül) produkálta a megpurcanást.
Zsoro: Nekem is a 4850-es került vissza, nincs azzal semmi baj...
-
Alpachino
veterán
-
madgie
titán
No, kifutottam a szerkesztési időből: természetesen GTX 460/768-ról beszélek, és az is kimaradt az erőltetett hasonlatból, hogy asztalosként is meg tudnám egy kezemen számolni
Szerk: #1028: nézd, pont ezért nem veszem Very High-ra a Metro-t
bár lehet ott már nem csak a ram mennyisége lenne a szűk keresztmetszet. A GTX előtt 5770-em volt egy gigával, nem vettem észre semmi negatív különbséget utána a 768-as GTX-szel. Mindegy, ha megjön az 5850, akkor majd elválik, elvileg egy helyet tudok, ahol talán elő tudom csalni (BC2 multiban a nagyobb pályákon ha gyorsan megyek a quad-dal, akkor időnként előttem rajzolja ki a növényzetet)
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Ja, és a portékát se küldje előre senki. Tehát senki ne csináljon semmit ;p
Ez már akkor is egy ökörség volt, amikor ki lett találva, hogy be lesz írva
Ne küldjön senki semmit előre és ne is fizessen..akkor mégis mi legyen?Elég régóta üzletelgetek itt a cuccaimmal, szerencsére már van "hírem"..
De nem ártana, ha lenne végre módja a visszaélések megfékezésének..
Regisztrált biznisszmen státusz igazolt adatokkal vagy valami hasonlow. -
Alister71
nagyúr
A 11.4-es driver maga a tökéletesség, legalább is a 6850-es nagyon jól viselkedik vele. A 4870-essel mindig volt valami driver nyűgöm nekem is, de ezzel nVidia fílingem van, szó szerint.
Azt olvastam több helyen is, hogy az Atiknak a BC2 jobban megy. Ezt igazolom, mert tényleg jól. De kíváncsi leszek nagyon, mit fogsz mondani a GTX után.
-
Alister71
nagyúr
Magadnak rendelted az 5850-est? Lecseréled a GTX-et?
racis: nálam is bírta a 350-es FSP a Q6600-ost és a 4870-est elég sokáig. A ventije viszont terhelés alatt iszonyat hangosan forgott, mert hűtenie kellett a teljesítő lépessége határán mozgó tápot. Olyannyira, hogy pont a gari lejárta előtt visszavittem ventit cseréltetni benne, majd gyorsan el is adtam. Iszonyat forró volt.
Egy 450-es nem árt neki. -
Ja, persze, semmi nem biztos, csak az ilyen cégek gyakran egyik pillanatról a másikra jogutód nélkül megszűnnek és újjáalakulva ismét kezdik az egészet az elején - tipikus hazai szokás sajnos.
A házigazdákat különösen szeretik - szívatni.
(#733) HERR Z :
Ez igaz, csak az pénz, idő, energia. De legalább az megvan. -
Alister71
nagyúr
Korábban írtam is, hogy a multihoz kell a 4 mag, mert ott le szoktam venni én is az effekteket, távolodok a vga limittől, kell a proci erő. Ha elolvasod amiket írtam, akkor megérted. A GTS450 után a 6850-essel 2x annyi embert lőttem le a multiba, mert gyorsabb a játék, sokkal pontosabban tudok célozni. Nem hittem volna, mert feszt azon bosszankodtam, hogy én lövöm géppisztollyal, az meg lelő pisztollyal 1 lövéssel. Aztán már a 6850-esnél megértettem. Ehhez még hozzá jön egy poweres 4 magos, és kész a recept.
De nem vagyok nagy multis, én általában a single részeket szoktam játszani. Azokat pedig full grafon, ahol tuti vga limites minden valamire való játék, és ott már nem hoz a 4 mag sem semmit. Vannak ellenpéldák is, mint a GTA4, Lost Planet2 és a MaffiaII. Ezekkel nem játszok, mert egyszerűen nem érdekelnek, a MaffiaII-őt pedig még Q6600-al vittem végig. -
KKaresz45
senior tag
Igen, csak még nincs 5850/6850 szintű IGP, különben azt mondtam volna.
És például 6800-ás kártyában nem pörög fel a venti youtube videó nézésnél, a fejletebb power managementnek köszönhetően. A GPU órajelét automatikusan visszaveszi 100 Mhz-re 2D-ben. Ugyanez vonatkozik a 480p/780p videókra is. Nem zajong.
Fr3eWar (#331): Időtállóság. Ha mondjuk veszel egy videokarit most 40-ért, és az 2 évig kitart, akkor 2 év alatt 40K-t költöttél videokarira. Ez tiszta sor. De ha mondjuk veszel most egy kártyát 30-ért, de 1 év múlva le kell cserélned mondjuk megint 30-ért, akkor már 1 év alatt 60-at költöttél ugyanarra. Melyikkel jártál jobban ár/érték viszonylatban?
Igen, ennek a kártyának tényleg nagyon jó az ár/érték aránya, ezt soha nem tagadtam. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy vannak más szempontok is. Aki akar, vegyen ilyet, persze.
Gerisz (#333): Igen, DirectCompute-ban igazad volt, az van mind a kettőben. De egyébként igenis van különbség a szabványok között, többek között ez a lényege a 6800-nak. Pl. OpenGL 3.2 support vs OpenGL 4.1 support, OpenCL support vs OpenCL 1.1, UVD 2 vs UVD 3 videó gyorsítás, 6800 támogatja a Morphological anti-aliasinget, plusz AMD HD3D támogatás van benne, stb. Lehet mazsolázni 6850 vs 5800 feature-ök.
Igen, itt is elmondom, hogy jó vétel ez az 5850, nem vitatom.
(Bár jegyezzük meg, hogy az a 30K az már inkább 33K + szállítás.)
jansky1: Nem várod hiába, szerintem menni fog. Legalábbis nem utal semmi arra, hogy baj lenne vele. Ha megrendelted, és gond lesz vele, akkor szólni fognak szerintem.
-
Speed®
titán
Másképp látjuk..én a korrekt vételárat szabom meg, semmi többet. Nézz szét aprókban mik vannak 30ért, lehet válogatni a garimentes 2+ éves 4890ekből/GTXekből..szvsz egyértelműen kihagyós mind.
Hidd el, van akinek megéri tőlem pl. postával megvenni 30ért, úgy, hogy tudja milyen előélete volt (60°C felett nem járt, Setsugennel, külön böszme VRMbordával), mintsem futárral valahonnan35 felett. És örül, mert megkímélt karit kap, 5el a bolti forrás alatt, kisker garipapírral. Ha az 5850 hype miatt eladod ár alatt, az a te dolgod..én meg ráérek.
Ne aggódj, nem marad rajtam, ha más nem, PHn kívül értékesítem ;pHovatovább, annyira nem sürgős azért a dolog..jó lett volna egy ilyen jóárasított 5850re váltani, de ha nem, nem dőlök kardomba..majd később. Első körben úgyis a 2311H lesz beszerezve, aztán a VGA, ha kell..bár kiindulva abból, hogy most is javarészt inkább a TVn tolom (32"HD)..feleslegesen gyors ez is..persze a techgeekség könyörtelenül hajszol előre és előre
-
Speed®
titán
Nem tudom, te hogy vagy vele, én bizony fizetem/fizettem az ÁFÁt is. És szerintem a piacra járók 99%a is fizeti, különben nem a piacon turkálna..
Tehát ha valaki tud ÁFAmentesen vásárolni, hajrá, aki meg nem és nem tetszik neki 30ért ~1.5 év kiskergarival a karim, vehet újat boltból. -
Failure
csendes tag
azt hiszem a nagy kérdés itt az, hogy ez a Sapphire termék átrendezi-e hosszú távon az árakat a piacon, vagy pár szemfüles vásárló egyszerűen jól jár.
Azt hiszem ez egyedül azon múlik, hogy mekkora készleteik vannak.Ha tartósan ilyen áron lehet ehhez hozzájutni, akkor biztos, hogy nyomni fogja lefelé a használt árakat is, arról nem beszélve, hogy a többi gyártónak is el kell kezdenie vakarni a fejét.
Ha viszont egy pár napos szenzáció, akkor félő, hogy utána minden visszaáll oda, ahonnan elindultunk, nemde?Tartok tőle, hogy a második verzió a valószínű, mert mint már többen kifejtették, ha ellepi a 30k-s 5850 a piacot, akkor mit csinálnak a sok 6850-el meg NV 460-560-al 40-60k-ért?
-
sakal83
addikt
Igen annyi, de NINCS
mind a két bolt külföldi beszerz...
Én is hirdethetek gtx560-at 30k-ért, csak kiírom, hogy majd érkezik
+ Németországban is csak két boltban lehet hozzájutni, ott is az egyiknél "szállítás bizonytalan" felirat van. Egyedül az alternaten (már másfél hete a listáján volt elérhetőként, akkor rendeltem én is ott) van illetve a pixmanian.
Failure válasz:
Már írtam, hogy 2900pro esetében ugyanez volt. Kinnt megjelent ugyanúgy 110 euroért, majd Mo-ra érkezett 2-3 hét múlva pár darab és el is tűnt sajnos.
-
Speed®
titán
Ha jól tudom GW/Palit van neked is..én még annyit rászántam, hogy hűtőt cseréltem a teljes kussért..de jobban is jártam, mert most viszonylag fájdalommentes a váltás..ha 40ért vettem volna Gigát anno..hujjuj x)
Egyébként ez az 1 negatívum van ezzel az Xtreme 5850el szerintem..fix fesz.
Bár azt nem értem, ha idle állapot van, miért nem lehet kézileg is állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest