- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Olvasgattam a zizegésről. Nálam 0zizegés van Corsair TX650 táppal. (Régebben a 4870 és 8800gt-im is zizegtek egy Chieftec GPS-AA 450-el.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
MZsoltee #1055 üzenetére
Ez most súlyos keresztkérdés volt.
Más. Rájöttem, hogy a néha akadás csak abban az egy játékban lép fel amivel napi szinten játszok. (heroes of newerth) és ott is csak akkor akad meg a kép, ha a jobb felső sarokban a képet mindkét irányba mozgatom (fel+jobbra). Egyéb esetben nem. Se balfelső se balalsó se jobbalsó. Viszont alacsonyabb hőmérsékleteket produkál mint a GTX260. Mostanában fixen 42-43fok az ilde.
-
Fr3eWar
őstag
Nálam 11.3 van AMD oldaláról töltöttem, semmi más nincs fenn, a zafír cd-t ki se vettem a csomagolásból. Én arra tippeltem, hogy előtte Nvidia kártya volt a gépben.
-
Fr3eWar
őstag
Na most már beállt 43 fokra. Amit észrevettem, halkabb mint a GTX volt, sokkal rövidebb és könyebb is vagy egy kilóval. Nem melegedik annyira, viszont az egyetlen játék amivel rendszeresen játszok néha fucsa mód akadozik. Majd egy win reinstall segít rajta remélem.
-
Fr3eWar
őstag
Nálam alapban Ilde 46 fok a kártya, ez másnál is ennyi?
-
Fr3eWar
őstag
5-6 munkanap múlva tudod átvenni. A hűtés, ahogy néztem nincs matricázva, de lehet hogy festett csavarok vannak. Nem csak matrica hiány esetén tudják rádbizonyítani, hogy szétszedted. Ez vs 6850 = ez olcsóbb, kicsit jobban megy, viszont a garancia kitudja mennyi idő, és hogy megy.
-
Fr3eWar
őstag
Nos megjött nekem is a mail 7:07 kor ma, hogy mehetek a pikk pakk pontra átvenni. Majd délután megyek, ha tudtam volna akkor meló elött arra megyek de mind1. (13.-án szerdán 14:00kor rendeltem) (vidéki pikk pakk-al <2napos>)
-
Fr3eWar
őstag
Én is szerda délután rendeltem, remélem holnapra itt lesz Kecskeméten is a Pikkpakkos cuccc.
-
Fr3eWar
őstag
Rámartunk ám mint tyúk a t@konyra
-
Fr3eWar
őstag
Volt már esetleg valaki, aki zaklatta E-mail-ben a box-osokat?
Ha igen akkor megírhatná milyen választ kapott.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
XIII Ramses #583 üzenetére
(#531) Plutor
Bár ő egy Ph!-son át vette aki németből hozta.
Ezen kívül még nemsokmindenki -
Fr3eWar
őstag
válasz
kill_bill1 #573 üzenetére
A visszaigazoló e-mail-ben meg ilyen is van:
"!!!NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
Vásárlás után írja le véleményét rólunk az Árgép.hu oldalon, és megrendelésével Ön 2011 februárban 10.000,- Ft értékű vásárlási utalványt nyerhet.
Részleteket keresse weboldalunk nyereményjáték menüpontjában!
"Gondolom nagy meló lenne kivenni az automata visszaigazoló sablonból. Vagy legalább írják át 2012-re
-
Fr3eWar
őstag
Ja tudom.
Meg én is box-osat rendeltem a fűkasza mellé.
-
Fr3eWar
őstag
Létező termékről van szó, mindössze ~1500Km választja el a boltot és a terméket.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy lehet annak örülnék a jobban ha nem is jönne semmiakkor mennék és az egyik helyi boltba lerendelnék egy 560Ti-t vagy 6950-et és nem az lenne, hogy Sapphire 5850-et veszek csak azért mert most épp az olcsó. (a gari is egyszerűbb lenne)
-
Fr3eWar
őstag
Ééés a pix hatására visszaállt 33K-ra a box-os ár is. Biztos örülnek neki ők is.
-
Fr3eWar
őstag
Jah, pix megint 30K. Wáá remélem még annyi lesz este otthon is és rendelek egyet onnan is
-
Fr3eWar
őstag
Ez nagyon durva. Kíváncsi lennék azért, hogy mennyi megrendelés érkezett a Box-ba. A pixpro-n is emelték 31K-ra az árat, így nem rendelek onnan sem. Vicc ez az egész.
Szop@ssuk a parasztot. Hát ha megkapom a 30K-s 5850-et akkor a legközelebbi akcijóban is rendelek a box-tól -
Fr3eWar
őstag
Hát lehet még ma beregelek a Pix-Pro-ra és rendelek egyet onnan is. Az tuti megjön, ha a másik is akkor lesz CF.
-
Fr3eWar
őstag
Igen kisebb a borda is meg a nyák is. Itt van egy teszt, ahol le van írva miért (az 5850 TDP-je alacsonyabb 25W-al). Érdekes mindenesetre örülök neki.
Még a venti is kisebb az 5850-en (80mm vs 92mm).
-
Fr3eWar
őstag
Nah rendeltem is a Pikk Pakk pontos témán keresztül. Remélem megjön. Nvidiát szerettem volna de ez lett. Ár / Érték arány WIN
-
Fr3eWar
őstag
Hát 30K-ért én is vennék kettőt az biztos! Most Gtx560-at nézek az majdnem 60k, abból kijönne két ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest