- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Többen ennél gyengébb táppal hajtották ki, szerintem is bírnia kéne.
Nekem viszont gép bekapcsolásánál a képen mindenféle színes pixelek jelennek meg. Például a böngészőben egy vízszintes vonal mentén egyenlő távolságban lila pixelek... Csak a hdmi kimenet produkálja ezt, a dvi nem.
-
KKaresz45
senior tag
De, lehet.
Szóval a helyzet az, hogy amikor odaírják, hogy 5 nap, az marketing. Úgy kell érteni, hogy "akár 5 napon belül is megjöhet". De amikor a megrendelést feladod, elfogadod a vásárlási és szállítási feltételeket. Ami abban van, az a mérvadó. És ott bizony a 8 nap van.
De 8 napon belül nem fogod megtudni, hogy mi a helyzet. 8 napon belül hozzájuk érkezik meg a raktárba. Még nekik is ki kell szállítani. Arra pedig az vonatkozik, hogy
"Futárszolgálat esetén +1 munkanap
PickPackPont budapesti átvétel esetén +1 munkanap
PickPackPont vidéki átvétel esetén +2 munkanap"És még +1 nap lehet, ha 12 óra után adtad fel a rendelést, mert akkor ugyebár már a köv. napnak számít. (Ld. előző hsz-omat (#562).)
Tehát összegezve: akár 11 munkanap is lehet, amíg kiszállítják.
madgie: Igen, persze, én is úgy értettem. A nap az mindig munkanapnak értendő itt.
-
madgie
titán
-
KKaresz45
senior tag
Olvasd már el légyszi a visszaigazoló levelet, vagy a honlapon levő információkat... Amit madgie (#560) beírt, az elég világos, nem?
"Minden termékünk raktárunkba érkezik maximálisan 8 munkanapon belül, de átlagosan már az 5-6. munkanapon! A kiszállítási határidők innentől értendőek."
Tehát akár 8 nap is lehet, amíg megérkezik hozzájuk, és még utána szállítják ki neked. Továbbá ez is benne van a levélben:
"Amennyiben a megrendelés probléma mentesen teljesíthető, külön nem keressük Önt! Tehát ha megrendelését követően akár 5-6 munkanapon keresztül sem kap további értesítést, ez nem azt jelenti, hogy megrendelése nincs elfogadva, éppen ellenkezőleg, probléma mentes, és teljesítés alatt van!"
Ja, és az sem mindegy a napok számolásánál, hogy az adott napon mikor adtad fel a megrendelést, mert:
"Minden nap a 12 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk aznapi rendelésként kezelni! A 12 óra után érkezett rendelések a következő munkanapon leadottnak számítanak!"
Szerintem elolvasni azt a levelet (vagy a honlapjukon levő infókat) sokkal egyszerűbb lett volna, mint itt sírni a fórumban. Egyébként ezek a dolgok a legtöbb webshopnál így működnek, főleg, ha külföldről érkezik hozzájuk is az áru.
Ettől persze még benyöghetik, hogy sajna most drágább, de ez nem abból következik, hogy még nem szóltak neked. Ha változás van, akkor szólni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest