- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Ati tray tools-t használ valaki? Nem volt gond vga csere esetén senkinek?
-
flexxx2
őstag
Na vehetek tápot, 450w-os corsairrel nem megy a cucc, haverom 580as tápjával műkszik. Elinditottam, driver feltelepít, reboot, aztán amikor bejönne a windows bejelentkező kép, akkor kék halál. Ezt produkálja ha gyenge a táp, vagy op rendszer hiba?
-
flexxx2
őstag
Most hozta a futár, szép darab, sajnos várnom kell estig hogy kipróbáljam. Nekem megérte hogy a +750et a futár, mert pick pack pont felé nem nagyon megyek.
-
flexxx2
őstag
válasz
KKaresz45 #562 üzenetére
Szerda reggel adtam fel. A visszaigben ez van leírva:5-6 nap(nem 8), akkor a honlapon is illene 5-6 munkanapot írni nem? Na mindegy, akkor 8 napon belül fogom megtudni, majd írok, én tévedtem-e, és vagyok rosszhiszemű. Az meg hogy sírok a fórumban, túlzásnak gondolom, csak leírom, hogy gyanús a dolog, vagy ezt itt nem lehet?
-
flexxx2
őstag
Na ma már majdnem 40k a kártya electroboxnál, én is rendeltem még 30kért, de már nem hiszem hogy meg is lesz. Átverés szagú a dolog, kedden jár le az 5 munkanap, még semmit nem jeleztek, csak a rendelés visszaiget. Ha benyögik hogy sajna most már drágább, elküldöm őket a francba.
-
flexxx2
őstag
Nagyon jó ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest