- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
válasz
KKaresz45 #562 üzenetére
Szerda reggel adtam fel. A visszaigben ez van leírva:5-6 nap(nem 8), akkor a honlapon is illene 5-6 munkanapot írni nem? Na mindegy, akkor 8 napon belül fogom megtudni, majd írok, én tévedtem-e, és vagyok rosszhiszemű. Az meg hogy sírok a fórumban, túlzásnak gondolom, csak leírom, hogy gyanús a dolog, vagy ezt itt nem lehet?
-
grc999
tag
válasz
KKaresz45 #311 üzenetére
Most 41 k. electrobox-on, tehát jelenleg megint pixmania az olcsóbb, ott 30.724 e pillanatban.
-
Géjza
őstag
válasz
KKaresz45 #340 üzenetére
vagy nem
"Áraink tájékoztató jellegűek, de csak és kizárólag a beszállítói árak jelentős változása esetén módosulnak!
Ebben az esetben az árváltoztatás jogát a visszaigazolt rendelésekre is fenntartjuk, amelyről a megrendelőt külön is értesítjük.
Árváltozás esetén a megrendelés lemondásának jogát következmény nélkül biztosítjuk a megrendelőnek, de kártérítési igényt nem áll módunkban elfogadni." -
Sundesz
addikt
válasz
KKaresz45 #337 üzenetére
De még mindig nem értem, hogy az általad felsorolt (marketing?) feature-ök hiánya miatt miért lenne kevésbé időtálló az 5850, amikor játékok alatt azonos teljesítmény nyújtanak és valószínűleg ez később sem fog változni. Tehát aki játszik, az semmit nem fog észrevenni abból, hogy öregebb széria az 5800. Ez a webes gyorsítás meg UVD 3 szerintem inkább a HTPC-k és horodzható gépek piacán jelent igazi előnyt, ahol számít a fogyasztás és nem minden gépbe kerül 4 magos processzor.
Egy árban viszont minden bizonnyal én is a 6850 mellett döntenék.
-
Sundesz
addikt
válasz
KKaresz45 #328 üzenetére
Pont olyan hamar fog elavulni a 5850 mint a 6850. Az Xtreme verzió meg szinte egy 6850-es Cypress maggal, PCB és hűtő is megegyezik. Tesztek szerint kevesebbet fogyaszt a referencia 5850-nél és hőfokban még a 6850-et is leveri. A baj inkább az, hogy ithon nem létezik ez a kártya.
-
Gerisz
addikt
válasz
KKaresz45 #328 üzenetére
Van DirectCompute 5 támogatás az 5850-ben, és véletlenül a HTML 5-öt is támogatja, de szerintem ez leginkább Driver függő. A másikat nem tudom. De szabványokban nem hiszem, hogy jelentős különbség van a két kártya között. 30K árban a legjobb választás az 5850.
WebM támogatásnál a GPU gyorsítás számít? Mert az is működik.
-
madgie
titán
válasz
KKaresz45 #328 üzenetére
A jövő az IGP, nem a 6850
Amúgy személy szerint rühellem, hogy minden szirsz*r miatt felgyorsul a gépben a GTX 460 ventije, youtube, képfeldolgozás, már mindent GPU-val akar megoldani. Elhiszem, hogy ez a jövő, de egy 480p/720p-s videót izomból lenyomna a négymagos procim is, az meg nem zajong.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest