Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
[link]
No comment -
devast
addikt
Azt csendben azért megjegyezném, hogy ez a fesz állítgatós tuning, ha lesz is később hozzá új trixx, azért nem lesz olyan egyszerű.
1, Tuti nagyon fog melegedni a cucc.
2, Emellett olyan orkán hangja lesz mint az állat...
De ezt majd úgyis elmeséli overclocker kollega -
devast
addikt
Nőtt a doboz mérete is előző szériához képest
-
devast
addikt
válasz
Mityu_76 #819 üzenetére
Ugyanezen vacillálok... fél órája cseréltem le 4850+accelero -t erre
De vissza kellett jönnöm dolgozni
Első körben toltam felfele... a mag 900-nál járt amikor már ****ára indulnom kellett vissza, addig úgy néz ki ment.
Hőmérsékletek meglepően alacsonyak voltak... lehet azért mert jól szellőző házam van, franc tudja.
-
devast
addikt
Nekem most jött meg a mail a pickpack-tól, hogy mehetek érte.
Vidék, és múlt szerdán délután rendeltem. Remélhetőlég délben felszedem a csomagot
-
devast
addikt
Kb 3 éve ilyenkor vettem 32k-ért a 4850-emet. Most 31k-ért lesz 5850. Egy ezressel olcsóbban kapok egy ezressel többet
Szerintem simán megéri ez azoknak akik 48xx-ről szeretnének váltani, és csak az alkalomra várták, hogy valaki igazán jó ajánlatot tegyen a piacon.
1év vs 2év -re meg... ha valakit zavar ez van. Nyilván jobb a 2 év, de én ettől nem dőlök a kardomba -
devast
addikt
Vagy itt is lehet...
Magyar nagykerekbe tudtommal még mindig nincs. -
devast
addikt
válasz
Overlocker #685 üzenetére
Lehet azért van bios limit, mert szétolvadna a vrm ha többet nyomnál rá... szét kell szedni megnézni mi van rajta
-
devast
addikt
válasz
Overlocker #674 üzenetére
Várjuk a tesztet.
Én is kíváncsi vagyok, milyen vreg van rajta, ill esetleg afterburnerrel életre kelthető-e.
@682: lol
ps: kíváncsi vagyok hűtője mit szólna, ha megküldenéd 1,2v-al -
devast
addikt
Én 3ghz-re húzott q6600 mellé fogom bepakolni az 5850-et (ha megjön). Nem vagyok nagy gémer, meg idén lesz platform frissítés nálam, megvárom még a bulldozert, aztán utánna döntök
clock to clock azért nincs annyira elmaradva ez az ősrégi cucc a phenom2-höz képest... [link]
-
devast
addikt
Mert mi még az első nap megrendeltük, akkor annyi volt.
1db SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtrem2 - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 (11162-15-20G) (10250647 ), netto egységár: 24.389,- Ft
Összesen: 24.389,- Ft + áfa azaz brutto 30.486,- Ft
Az Ön által választott fizetési mód:
PickPackPont**************
Az Ön üzenete: -
devast
addikt
Üzletszabályzatot olvasd el. 1 évet legalább vállalnia kell, sapphire gyártó 2 évet vállal tudtommal. Azt, hogy ebből mennyit kapsz meg, azt nem tudom. De ennyiért nem is izgat. A pixmania-s garanciáról meg attól kérdezd meg mennyit ér, akinek már volt dolga velük
szerk: kiindulási alapnak -
devast
addikt
válasz
mclaren777 #298 üzenetére
Google, hogy valahogy működik-e
jobb ötletem nincs...
-
devast
addikt
válasz
mclaren777 #296 üzenetére
Az úgy van, hogy ha refencia nyákra épül akkor működik. Ha nem, akkor ha a gyártó ad hozzá programot, és az támogatja az adott kártyát akkor működik. A giga nem referencia, és nincs neki overvolt tool-ja. Csak bios moddolással lehet megcsinálni. De neten is körbenézhetsz, én mindenhol azt olvastam, hogy csak úgy megy.
ps2: A baj az velük, hogy szoftveresen eléggé rosszul állnak. bios dolgok, ilyenek... -
devast
addikt
válasz
mclaren777 #293 üzenetére
Azon tudtommal nincs fesz állítási lehetőség... talán ha asus bios-t heggesztesz rá, ha lehet.
Gigabyte utóbbi időben nálam nagyon leeresztett, alaplap és vga terén is. -
devast
addikt
válasz
Motion_Blur #283 üzenetére
Nem véletlenül olyan a híre, amilyen. Igazából náluk 1 dologgal nincs probléma: a fizetéssel. Ha azon túl vagy, akkor kezdhetsz imádkozni...
Kíváncsi vagyok, electrobox, hogy kezeli le az adott helyzetet. ps: 33k-ért sem rossz vétel szerintem, és a posta csak 500ft.
-
devast
addikt
válasz
Motion_Blur #280 üzenetére
5830 maradt 24,5k Szerintem szimplán csak sokat rendeltek belőle. Kis cég kis lehúzás, nagy cég nagy lehúzás
-
devast
addikt
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a többi nagyker/kisker ilyenkor miaf*szt csinál.. Európába már napok óta kapható...Cseheknél kicsit más a helyzet
-
devast
addikt
válasz
kill_bill1 #227 üzenetére
Szerintem is ez van... Szégyen, de ők az egyetlen értelmelmes alternatíva a beszerzésre.. gondolhatod mennyi megrendelést kaphattak tegnap...
-
devast
addikt
Legalább nem kell előre fizetni, és olcsóért át lehet venni pickpack pont-ban (ami nekem, mint 8-tól 17-ig dolgozó munkás embernek hatalmas plusz).
SpeedR: Gyári feszültség értékek [link] A képeken levő trixx-ről leolvasható. Különben 1,088v-on nem is csoda, hogy nem ment feljebb 800-nál az 5850... 5830 1,16v-ot kap gyárilag. -
devast
addikt
Akkor erősebben olvasd végig a fórumot... van még egy cég amelyik árulja, az sem túl bizalomgerjesztő, de legalább magyar.
ps: külföldi fórumokat olvasva ez nem durrant akkorát máshol mint itt... mondjuk náluk rebate-el lehet kapni 6850-et $150-ért, ahhoz képest tényleg nem valami nagy durranás. Nálunk meg 38k-nál indulnak azok, ez meg tényleg $150 lett mire ideért. -
-
devast
addikt
Türelmetlen vagyok, úgyhogy bevállaltam ezt az electrobox-ot. Lehet megszívom.. egy próbát megér. 31k pickpack pont-os házhozszállítással...
-
devast
addikt
Minek ebből kettő, ha 1db másfél-2 évig kihúzza, már jól jártál vele. Arra meg 30k-ért jobbat fogsz kapni, ami biztos sokkal kevesebbet fogyaszt mint 2db ilyen (szerintem)
60k-ért én inkább már egy 560ti-t vinnék, bár ez személyes vélemény.
szerk: visszavonom. Ez alapján inkább cf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest