- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze, egy AAA elemről nincs, de még a SPAR-ban is kell adniuk, ha olyan terméket vásárolsz, amihez jár. Szépen lepecsételik a pultnál és onnantól érvényes. Így hogyan bizonyítod, hogy még érvényes a garancia, ha nincs sehol leírva (a honlap nem hiteles, hiszen annak tartalma holnap megváltozhat)?
Másfelől viszont a jogi megfogalmazás nem egyértelmű, mert csak megengedő, nem korlátozó, vagyis "a jótállási jeggyel érvényesíthető" a jótállás, de mivel feltételes, nem kötelező. Ergo a számla is elegendő a legtöbb esetben és a cég nem mentesül jótállási kötelezettsége alól, ha bizonyítható, hogy jótállási kötelezettsége fennáll a termékkel kapcsolatban.
Viszont egy 2003-ban kiadott kormányrendelet szerint a kereskedőknek külön kérés nélkül át kell adniuk a jótállási jegyet a vásárlónak. Sajnos a helyzet nem egyértelmű, de az, hogy egy cég rendszeresen nem ad jótállási jegyet, minimum furcsa.
-
KKaresz45
senior tag
Komolyan mondom, hihetetlen.
1. Benne van az üzletszabályzatban (alap, hogy elolvassuk, ha rendelünk valahonnan).
2. Küldtek róla e-mailt (rendelés visszaigazolás ugyebár)
3. Már egyszer szájbarágósan leírtam itt a topicban8 munkanap szállítás a raktárukba + 1 munkanap kiszállítás = 9 munkanap
Tehát aki múlt szerdán rendelt, annak jövő hét szerdáig jöhet (ne felejtsük el, hogy a jövő hétfő nem munkanap, hanem ünnepnap !!! ) feltéve, hogy szerdán 12 óra előtt rendelt, mert különben +1 munkanap (mivel az másnapi rendelésnek számít). Ha meg vidékre megy, akkor még +1 munkanap.
-
moonguru
őstag
Sajnos ahogy körbe néztem, csak talán Prágában lehetne olcsóbban megvenni, de nekem messze van!
Ausztriában senkit ne tévesszen meg kiirt ár, mert annyiért nem kapható meg még személyes átvétel esetén sem! (eleve a NETTÓ árat tüntetik fel és még az adón kívül is vannak költségek + az árváltoztatás jogát fenntartják)
-
Speed®
titán
Akkor fogok röhögni, ha szépen módosítják kiszállítás előtt az árakat..a tisztelt vevőjelöltek fele mondjuk visszamondja, a többi meg átveszi így is..a maradék pedig szintén elkel idővel, hiszen jó vétel még mindig..
A legtisztább érzés a káröröm..nincs benne semmi irígység -
KKaresz45
senior tag
Én még látom, 32.900-ért.
Vigneau: Szerintem nem küldhetik többért, mint amennyiért megrendelted, ez fogyasztóvédelmi törvénybe ütközik. Max. az történhet, hogy felhívnak félúton, hogy "bocs, ennyiért már nem tudjuk hozni, az új ára ennyi meg ennyi, és kell-e így is?".
kill_bill1: Igen, erre gondoltam én is.
-
Speed®
titán
Giot 5850e 950en ment 1.09Von..nem kizárt, hogy ezek közt is lesz jobb.
De ha csak 800on is menne, már az is elég lenne nekem..bőven. A 460am is bír 900at, de 800on tolom alulfeszelve, nyugodtabb vagyok.Ilyen szempontból mondjuk kár a szabályozhatóság elvesztéséért, jó móka alulfeszelgetni, némelyik kari szépen bírja..de persze megértem, hogy spóroltak és fix alkatrészekkel dolgoztak.
Egyébként ezek alapján nem is különböznek a ref. kariktól..azoknak is ennyi volt az alap, nem? Innentől megint jön az, amit anno a 4850X2vel is elértek Sapphireék..2db teljesértékű 4850et hoztak össze a GPUfeszek érintetlenül hagyásával, 4850x1.5 fogyasztással..varázslók ;pLuzso
Válság van, minden spórolt ft számít. Tuning = spórolás. Persze csak ésszel..ha sokkal növekszik a fogyasztás, cseberből vederbe. -
Angel1981
veterán
Te miről beszélsz?
Mikor mondtuk, hogy elvárjuk ettől a "30K"-s VGA-tól, hogy mindent minden körülmények közül jól vigyen?
Egyszerűen arról beszéltünk, tényszerűen, hogy több olyan játék is akad, amiket full hd-ben, max beállításookal nem visz el - ennyi!
Egy rossz szót nem szóltunk rá! -
Himym
senior tag
Mondjuk itt: Sapphire 5850 30500Ft Csak nem tudom hol vannak helyileg oda van írva, hogy átvételi lehetőség az ország 225 pontján de egy cím sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest