- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
nem tudom miért lehet, bár már egy hónapja nincs rendes gépem és így nem játszottam BO-val, jött volna egy olyan frissítés hogy leszabályozza , kérdez rá itt hogy a többieknél mi a helyzet
esetleg még ezek közül a beállítások közül is megpróbálhatsz párat -
Én meg javaslom, hogy olvass bele a tápos topicokba, mivel a "zizegés" valamelyik olyan tekercs "mozgása" által keltett hanghullám, mely vagy gyárilag nem rendelkezik valamilyen "bevonattal" (epo.gyanta, lakk, stb...) vagy ez a bevonata berepedezett, kiszáradt, szóval már nem gátolja meg a tekercs rezonálását a továbbiakban...... ebből kifolyólag bármelyik (nem csak tápegység) komponensünk "zizeghet"/"cicereghet", amin tekercsek vannak
-
bul07
nagyúr
hát ez érdekes, BO-ba simán átírtam nagyobbra és 100 felet is volt a fps-em 1650x1080 -ba min grafikán egy 9800 vga-val, egyedül ahogy írtam is MW2 nem lehetett, persze ez multira értendő single részét egyszer végigviszem és annyi számomra az nem érdekes
és hogy ne hidd hogy a levegőbe beszélek pár kép(jobb felső sarok)
kép , kép , kép , kép , kép -
bul07
nagyúr
(#1181) Sandrew
ha jól emlékszem már cod2 óta ugyanazt kell átírni hogy több legyen a multiba a fps (cod6 ba nem lehetett átírni azt hiszem mert indításnál felülírta mindig )
cfg fájlba át kell írni com_maxfps 125-re vagy még nagyobbra 250-re és kész
Vertical Sync is ki kell kapcsolni (grafika beállításból is lehet)
BO-ba én még azt is kikapcsoltam hogy célzásnál ne homályosodjon el a kép széle -
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Nem tudom, milyen az elektrobox-os gari, majd meglátjuk.
Pixmania-tól még soha nem rendeltem, ellenben az Extreme Digital-tól (mikor még régebben nem hivatalos garit adtak) igen. Ráadásul nem is akármit, 100k fölötti fényképezőt (Sony F-828), amibe pár hónap múlva belekerült egy kis szösz (pont az érzékelő elé). Nem itthon szervizelték, elvileg Németországra küldték, de gyönyörűen meg lett javítva. Igyekeztek, ügyesek voltak, pedig nem hivatalos, magyarországi, "bolti" garancia volt.
Pár hónapja volt egy 5770-es garis problémám, csapágyas lett rajta a venti. A boltba visszavittem, elküldték a nagykernek, a nagyker azóta is b*szott cserélni, vagy kifizetni a srácnak. Azóta nem rendelt tőlük, engem meg egy GTX 460-nal kárpótoltak.
-
madgie
titán
Miért, a másfél éves, "rajtam keresztüli garis" 29k-s 4890 jobb vétel? Kétlem...
KKaresz45: Nem, most még nem. De ki venné meg 29 ezerért a 4890-et, használtan, sokszor fikagarival? Komolyan nem értem, legyen mondjuk 32 ezer egy GTX 460/768, vadiújan, boltból, nem akciósan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest