- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
madgie
titán
válasz
Sandrew #1173 üzenetére
Micro ATX, pontobban ez
Jaja, még fóliás, az is pár hónapos darab. Anno egy ventihibás 5770 helyett kaptam. És igen 768-as, de mondom, alig lassabb az általam használt programokban, mint az 5850. Persze nem alapórajelen használom, alulfeszelve (!) is megy 800 MHz körül (675 az alapórajele)
A ház külön elég drága, én komplett HTPC-ként vettem, a bele nagy részét eladtam. Szeretem egyébként nagyon, az első normálisabb házam, eddig csak párezer forintos, vinyózörgetős vackok voltak.
-
madgie
titán
válasz
Sandrew #1171 üzenetére
Marad a GTX 460, jobban összeillik velem, meg a gépem komponenseivel is. Az 5850 alig fér be, nincs elég levegő így a tápnak sem, és elkezdi jobban pörgetni a ventit, azt meg utálom. Nem szeretem az ATI drivereket továbbra sem, megy vissza az nV, ha egyszer olcsó lesz az 560Ti, talán arra lecserélem a kis Gainward-ot (pedig az Xtreme-nél rosszabb a hűtése). Egyébként Metro 2033, BC2, mind-mind pár százalékos különbséget mutattak full HD-n is, tehát elég lesz a kisebb kari is.
Itt egy kép, mennyire szorosan fért be:
Az nV azért jóval kisebb:
(user error, tudom, megmérhettem volna)
-
Alpachino
veterán
-
Ribi
nagyúr
válasz
Sandrew #1052 üzenetére
20% kicsit tulzas, de nekem vantage alatt a vga 80-100% kihasználtság között ugrál. Ott 1280ban fut. Akkor neki 50-60% között lehet. Hát még az is nagyon kevés
Én 4850ről váltottam, 1680 felbontásban játszom és sokkal gyorsabb. Pl Crysis 2 "alap" (nemtudom a nevét) felbontáson játszottam végig. Felette volt, hogy zavaróan belassult.
Most maxon néztem és nem volt gond sehol. Lehet az 1G memo is jót tett. -
-
Sdi
addikt
Jó pár teszt van már a kártyákról
, elég eltérő tuning eredményekkel.
-
Fr3eWar
őstag
5-6 munkanap múlva tudod átvenni. A hűtés, ahogy néztem nincs matricázva, de lehet hogy festett csavarok vannak. Nem csak matrica hiány esetén tudják rádbizonyítani, hogy szétszedted. Ez vs 6850 = ez olcsóbb, kicsit jobban megy, viszont a garancia kitudja mennyi idő, és hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 10
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest