- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
kill_bill1 #1212 üzenetére
Crysis2. Az megborotválja a GPU-t,
ha túl van húzva egyből fagy.
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Akkor megnyugodtam, már mint a négy mag hallatán, mert csak ebben reménykedtem a BC2 kapcsán. Így is, bő kemény 5FPS-t nyertem a 975MHZ-es GPU tuningal, de még így sem kielégítő a sebessége, néha becsúszik 30 alá keményebb tűzharcoknál.
Én az összes NV eladtam, mielőtt rendeltem az ATI-kat, nehogy kísértésbe essek......
-
Alpachino
veterán
Ez gáz...mondjuk egyszer én is kaptam egy ablakos üzit, játék közben, igaz az 5750-el, az 5830-al még nem...elég idegesítő lehet, ha ez sűrűn előfordulna. Ki is kapnám a gépből azonnal az biztos
A BC2 az nekem sem valami rózsásan fut...de lehet, hogy ez az X2-nek tudható be
-
Alpachino
veterán
-
-
Alpachino
veterán
válasz
dangerzone #1029 üzenetére
Nekem is most jött az sms. Holnap kézbesítik
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Ok !
Nem szívesen vágtam bele a 5830-ba, de szinte 5750 árában, szerintem még ilyen "selejtes" GPU-val is best buyA GTX460 768MB meg ugye nagyon nem 25K
Még a használt ára is 30K örül van, és szerintem annyival nem jobb, pláne FULL. HD-ben..........De majd meglátjuk saját méréseimmel.
-
-
Alpachino
veterán
25K az 5830
[link]
Azonnal rendeltem is egyet.
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #521 üzenetére
Ha lemérem, és leírom ide neked/nektek, elhiszed ? kötve hiszem, hogy mérvadó lenne neked az én négy maggal mért eredményem
ezt a szórakozást meghagyom neked, meg a 2 magos társaidnak
méricskéljetek csak, én élvezem a játékokat és tudom, hogy a pénzemért teljes értékű karit kapok, nem pedig egy retrós E8400 által teljesítményben megcsonkított VGA-t
De látom, most már hogy kifogytál az érvekből, és erőteljesen csúsztatsz...de így kell ezt csinálni
GTX460-al, Athlon II X4@3800MHz-el, tudok mérni. Az jó lesz ? Mit mérjek ? melyik játékra vagy kíváncsi ?
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #504 üzenetére
Te meg az a fajta, akinek bármit bizonyítunk, csak is a sajátját hajtogatja....
Hidd el, egy két grafikonnal, bár mit mutatna, nem lenne neked hiteles, mert akkor egy világ omlana benned össze, amit az E8200-ról kialakítottál
Egyébként ezt kognitív disszonanciának hívják.
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #498 üzenetére
Milyen eredményeket ?
Mikor betöltöttem 2.ill. 4maggal a BC2-őt, az eredmény szemmel látható volt, nem kell itt méricskélni, mikor a játékok zöme szinte megtáltosodott a 4 mag hatására, és ami különös még az 5750 is hozott + a két maghoz képest, a GTX460 és 6850-ről nem is beszélve.....A fraps számlálóját, gondolom meg lehet különböztetni +5-10, és folyamatosabb, stabilabb FPS-ek láttán, nem szügséges hozzá papír ceruza.
-
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #449 üzenetére
Látod, erről beszélek, ha kifogytál az érvekből, arrogáns, alpári módon nyilvánulsz meg
Honnan veszed te, a bátorságot, hogy feltételezed, hogy nem volt alkalmam játékos VGA-khoz ?
Én már akkor teszteltem a 6850-et, mikor te még a GTS450-et fényezgetted, topicról-topicra járva. Akkor még az volt a menő....utána az arany áron vett 5670-edet"játékra alkalmas vga-t még nem vettél." Szánalmas vagy....és gyerekes
Nézd a többi fórumtársadat...nem valami jó véleményen vannak rólad.
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #441 üzenetére
Az E8400-em után, megváltás volt a B55 X4" ez azért elképesztő túlzás, ha egy I7-re vagy egy Sendy-re mondod, akkor el is hiszem, de így nem.
Nem győzöm hangsúlyozni : Próbáld ki ! Aztán gyere vissza a topicban, vagy írj egy logout-ot
Tudom miről beszélek, mert közel egy évig használtam, egy 4GHz-es E8400-et. Sajnos a Retró procid, már nem veszi fel a versenyt az X4-ekkel
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #439 üzenetére
5 FPS nagyon is sokat számít, mikor a játszhatóság határán vagyunk....de nem, csak ez a lényeg, hanem a kártyában maradt erő is többek között...stb. De nem szajkózom tovább, mert úgy sem tudlak meggyőzni, szerintem próbáld ki egy komolyabb X4-el, a 6850-edet, és meglátod miről beszélünk
Az E8400-em után, megváltás volt a B55 X4
-
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #430 üzenetére
Mit bizonyítsak ? Előttem legalább 10 kolléga írta le személyes tapasztalatát a 4 mag fontosságáról, az újabb játékok alatt. Nekem is a személyes tapasztalatom az, hogy még az 5750 is képes volt gyorsulni egy 4GHz-es, X4-el. Pl. NFS HP alatt. Hiába méregeted reggeltől estig, az E8400 édes-kevés egy pl. egy GTX460, 6850 szintű karihoz a játékok töbségében.
Természetesen még nem próbáltad egy komolyabb négy magos konfigban, addig nincs miről beszélni, maradnak az egyoldalú bizonygató tesztek
-
Alpachino
veterán
válasz
bolcsodal #419 üzenetére
Nem a szövegértelmezéseddel van baj, hanem a felfogásoddal...
Személyes tapasztalatom alapján állítom, és gondolom az előttem szóló kollégák, HSZ-eit is olvastad, (és nem csak a magadéban gyönyörködsz), akkor láthatod, hogy akinek volt dolga 4 magos vs 2 magos rendszerrel, az teljesen eltérő véleményen vannak veled
Hidd el, még jelen konfigomban lévő 5750 is képes gyorsulni, ha bekapcsolom a 4 magot, ugyanazon MHz beállításokkal, a klasszikus 1650-ben
Az egy ill. két magról nem is beszélve, a Sempron140 alatt
-
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #401 üzenetére
Tényleg érdekes nézőpontod van az E8400-el kapcsolatban. A két mag az két mag marad akár meddig is huzigálod, míg egy négy magos phenom II X4 B55, már alapórajelen, vagyis 3.2GHz-en megeszi reggelire, a szénné tuningolt E8400-at.
A játékok zömében, mikor kikapcsoltam a +2 magot, az FPS kb. 5-10 is zuhant átlagban, ugyanazon beállításokkal. 1650-ben. Volt olyan játék, ahol nagyon érezhető volt, némelyiknél kevésbé, de minden általam mért játékban kimutatható volt a 4 mag jótékony hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest