- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpok
aktív tag
Tegnap tuningoltam kicsit, 850/1200-on elhasalt a 3DMark, de 800/1200-on egyelőre stabilnak tűnik.
-
csimpok
aktív tag
-
csimpok
aktív tag
9.Garancia, felelősségvállalás:
9.1.az ElectroBox webáruház az által eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő jótállási időt vállal. Ez (a fogyasztási cikkek kivételével, pl. CD, DVD, nyomtató patron, fotópapír, stb.) azidőtartam 1 év, ha a gyártó másképpen nem rendelkezik.
9.2.Az alap esettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.
Na most én nem látom az áru mellett feltüntetve az egy évet. Szal nekem az jön le ebből, hogy 2 év kell legyen a garancia.
-
csimpok
aktív tag
Közben Electrobox ár is visszaemelkedett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest