- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
No, futtattam egy Vantage-ot is: 12074 pont. Tuningot is kipróbáltam, 825 GPU már fagyott, 800-on stabil. Ramokat 1100-ig néztem, így nem egész 300 ponttal lett több a Vantage eredményem: 12304. A hangja viszont csodálatos: abszolút csendes, közben meg hűs is, 70 fok fölé nem ment egyszer sem full terhelés alatt sem.
-
echterion
nagyúr
Nem azért írtam, hogy hiányzik, csak a zafír termékeihez szokták adni. Nem baj, nekem úgyis csak a kártya kellett, a csomagból a többit nem használom.
Amúgy lehet, egy frissebb driver nem ártana, hátha játszol olyan játékkal, aminél hoz pár plusz fps-t. Bár bajnak nem baj. -
echterion
nagyúr
válasz
Alister71 #963 üzenetére
Mindegy, egyenlőre maradok a 11.3-nál, majd ha tolok egy új, 64bites oprendszert, akkor feltolom azt. Lehet, addigra már végleges verzió is lesz belőle.
Más: a többi Xtreme tulaj sem kapott a kártyához CF-hidat, vagy csak az enyémből maradt ki? Az DVI-VGA átalakító benne volt, de ez nem.
-
echterion
nagyúr
Na, egy gyors próbát tettem vele, csak driver reinstall volt a 4670 után. Alapjáraton házventi nélkül 55 fokos, 3D Mark 2006 alatt 65 fok körül volt, egy bekapcsolt házventivel Viszont hangja az nem volt terhelve se nagyon. Ventifordulatokat nem néztem. Majd még tesztelgetem egy kicsit, lehet, egy logoutos írás is kikerekedik belőle. Egyenlőre tetszik.
-
echterion
nagyúr
Nekem is ma jött meg a mail, hogy mehetek a kártyáért. Holnap elhozom, aztán kíváncsi vagyok, mit fog mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest