- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vincent_
aktív tag
8 nap után már "normál" garanciáztatás van, az tuti (ergo ők csak "besegítenek" a kinti gyári gariztatásban, szállítást emiatt is neked kell állni). Ez például egy előnye a webshop-oknak idehaza (és a törvényi előírásoknak ugye).
Ez az 5850-es amúgy a húgom gépében ment, nála pukkant el, én magamnak egy 5830-ast rendeltem a Box-os magyar csapattól, akik "véletlenül" teljesen ugyanolyan dobozban és ugyanaznap szállították ki azt is, mint a Pix az 5850-est. Úgyhogy a 8 napon túli meghibásodással a Box-tól vásárlóknak se legyenek illúziói [=Pix]
-
Alpachino
veterán
Ok !
Nem szívesen vágtam bele a 5830-ba, de szinte 5750 árában, szerintem még ilyen "selejtes" GPU-val is best buyA GTX460 768MB meg ugye nagyon nem 25K
Még a használt ára is 30K örül van, és szerintem annyival nem jobb, pláne FULL. HD-ben..........De majd meglátjuk saját méréseimmel.
-
HERR Z
veterán
-
madgie
titán
És kit érdekel, mi a jó az eladónak? Még mindig fordítva gondolkodtok, nektek fontos, hogy eladjatok valamit, a vevőnek maximum az, hogy megkapja, amit szeretne. Miért bízna egy ismeretlenben, főleg Magyarországon? Az eladó meg felvállalta a rizikót, mert el akar adni valamit. Én a magam részéről az előreutalásos hirdetéseket alapból kilövöm, ha keresek valamit (kivéve ebay és hasonló oldalak, ahol van normális buyer protection). És nem, nem hülyeségből lett kiiírva, aláhúzva, vastag betűssé téve az, ami ott van.
-
sYs
tag
Elore utalassal fizettem meg szerdan es nem valtozott az aron semmi sem, bpostal adtak fel, hozzam meg mpl (posta) hozta meg, csomagolas korrekt volt, eleg nagy dobozban ilyen muanyag felfujhato baszokkal volt kibelelve, szal nem serult meg.
Trixxx feszultseget nekem sem enged allitani.
Toltam vele par perc BC2ot, meg SC2ot, kulturaltan mukodik, remelem nem kell majd a csigaevokhoz visszakuldozgetnem ket het mulva :p
-
Alister71
nagyúr
Szerintem ennek a topiknak teljesen mind1, ha nem kezdünk el vitázni benne, lenne 10 hsz. Nem hinném, hogy ez bárkit is zavar. Szerintem téged se.
GTA4 sose volt kérdés.BC2, a multiban használt beállításokkal: klikk
2011-04-17 18:52:58 - BFBC2Game
Frames: 58472 - Time: 730021ms - Avg: 80.096 - Min: 36 - Max: 168madgie: tudom, hogy a multiról van szó, de ott nem használok olyan vga limites beállításokat. Lehet vele bőven játszani. A színész és neo azt állította, hogy 4 magossal dupla fps-t kapnak az E8400-hez képest. Én ezt vitattam.
-
madgie
titán
Megértem, én nem is rád értem elsősorban, sokkal inkább a 30k-s 4890-ekre. Ha visszaolvasol, ma pont itt erről is szó volt.
A 26 ezer körüli ár nekem nem számít ár alattinak, 33 volt a bolti új ára, mikor megvettem, én úgy vagyok vele, hogy ennyi bukás bőven belefér. És ha el akarom adni, akkor el akarom adni, nem a hardveraprón mutogatni hónapokig
(tőled lehet elviszik drágábban, én csúnyán keletre lakom a fővárostól, itt mindent nehezebb eladni)
-
madgie
titán
Egyrészt én is kifizetem, bruttó áron vásárolok, másrészt nehogy má' az áfát megint kifizettesd a vevővel. Kinek, hová?
Másrészt köztudott, hogy amint kihoztál valamit a boltból, azt értékcsökkent lesz. És nem 6%-ot csökken az ára, főleg nem a bruttó árhoz képest és igen, szerintem a normális vevő inkább megveszi 32-ért vadiújan a boltból a gtx 460/768-at két teljes év garival, mint 30-ért az aprón az ismeretlen előéletűt másfél évvel. Normál használt ára 25-26k most ,aki többet ad érte, az meg is érdemli. Használtat azért keres az ember, mert olcsóbban akar venni valamit. Nem 5-6%-kal a bolti bruttóhoz képest, hanem legalább hússzal (és ekkor még csak a bolti nettónál tartunk, goto első mondat...)
Szerk: de nekem mindegy, ne add el, tartsd meg, fél év múlva biztos többet fog érni
Én meghirdetem csendben normális áron ( pár ezret rá szoktam hagyni az alkudozások miatt) a GTX 460-am, ha mégis megjönne az 5850. Ha meg nem jön, marad. Jóa'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest