- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Fix the overvolt behavior and support to the following models:
11162-15 HD5850 Extreme 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / DP
11169-06 HD5830 Extreme 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / MINI DP
11180-00 HD6850 1G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / DPValaki kipróbálja, működik a feszállítás végre?
-
Speed®
titán
válasz
kill_bill1 #1212 üzenetére
Ne hagyatkozz a fánkra, csalóka. Nézz valami játékot vagy Vantage/DM11et.
TheChos3nOne
Akkor szívás..bekapcsolt VSync mellett is ugyanolyan hangos? Pókot neki ;p -
Speed®
titán
Mégsem lesz ilyen 5850em..hacsak nem tesztre valamikor. Nem fér be.
Kíváncsi leszek a friss Trixxel mit mennek majd..hátha elsírom magam.
Mondjuk a GTXel sincs okom panaszra, clock2clock ~ugyanúgy teljesít..
Már csak néhány RAM ICt kéne rápakolnom, ne fulladjon be FullHDban. -
Speed®
titán
válasz
Vigneau #1032 üzenetére
DroidMesternek ment..menni fog bárki másnak is..ill. Trixxel is később.
-
Speed®
titán
válasz
Alpachino #1023 üzenetére
Lehet jobb lett volna saját mérésekkel..de nincs még fhd monitorom..maradjunk annyiban, szerintem köze sincs az 5830nak a 460/768hoz. "Selejt" GPU agyonfeszelve, alig tuninggal, szemben az alulfeszelhető-tuningolható cuccal..én pl. "csak" 800on hajtom 675 helyett, de azt 0.95Von..próbáld ki majd az 5830at 950 körül ha megy, alulfeszelve..esélytelen.
Ha megkaptad, méregethetünk párat, úgyis ~azonos a hardverkörnyezet. -
Speed®
titán
válasz
Alpachino #1017 üzenetére
Az 5830al rosszabbul jössz ki fhdban, mint a 460/768al..és többet is kajál.
Ha nem fogsz egy jól húzható példányt, nem igazán jó vétel..az 5770 2/3 se fogyival utoléri simán..a 460/768 meg alulfeszelve elbír 20% OCt simán..
Persze újonnan nézve nem rossz az ára, valóban. De akkoris ;p -
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Érdekes, megvagyok ~7 éve utánvét nélkül..és több száz üzleten vagyok túl.
Szerintem sokkal több múlik a megfelelő szűrésen, a korrekt hozzáálláson.
Aki pl 1 értelmes mondatot nem tud leírni priviben, az kapásból ki van zárva.
Sajnos akad bőven..félelmetes milyen színvonalon kommunikálnak 1esek.Pár korrekten lebonyolított személyes talis üzlet és jó visszajelzés a kezdet.
Utána már van hivatkozási alap & bizalom, lehet előreutalást/küldést kérni..
Egyre kevesebb kérdés/bizalmatlankodás lesz, akinek meg nem tetszik, ijb. -
Speed®
titán
Ja, és a portékát se küldje előre senki. Tehát senki ne csináljon semmit ;p
Ez már akkor is egy ökörség volt, amikor ki lett találva, hogy be lesz írva
Ne küldjön senki semmit előre és ne is fizessen..akkor mégis mi legyen?Elég régóta üzletelgetek itt a cuccaimmal, szerencsére már van "hírem"..
De nem ártana, ha lenne végre módja a visszaélések megfékezésének..
Regisztrált biznisszmen státusz igazolt adatokkal vagy valami hasonlow. -
Speed®
titán
DroidMester kipróbálta, BIOSal variálható a fesz., így teljesértékű (sőt) 5850!
Ha megoldódnak a szoft. hiányosságok és lesz After/Trixx hozzá, még jobb.. -
Speed®
titán
válasz
Alister71 #755 üzenetére
Nyílván annyit eszik tuningolva LinX közben..felejtsd el nyugodtan. Sokan sokszor leírják, de újra és újra le kell..szoft mérés nem mérés.
Ha csak annyit kajálna, egy passzív borda elég lenne rá. Gondold végig..
Anno az E5200am 1/3 L2vel is felfűtötte a vasat 3.5GHz@1.25Von P95el.
70-80 reálisabb érték szerintem, figyelembe véve a feszt/cachet/órajelet. -
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #553 üzenetére
15öt fizettem a 4830amra ~3 hónappal ezelőtt..akkoriban aprókban 33-35 körül mászkáltak a 768as 460ak és 45 körül az 1Gsek..
Tuninggal kapcsolatos érdekesség..overclockersék Trixxel 1GHzen
-
Speed®
titán
Köszönöm, közben már találtam leírást.
Amiben többek közt írnak a Trixxes tuningról, ill. annak hiányáról..a legfrissebb bétával sem megy, több drivert is próbált a srác. Kellemetlen..mindazonáltal a 800as tuning se rossz, ennyi pénzért..és legalább nem kajál sokat cserébe.
-
Speed®
titán
válasz
Alister71 #523 üzenetére
Azon kívül, hogy mikor a híres olcsó 5850ek megérkeztéről vagy eredményeiről szeretnék olvasni, csak ezt az agyament kihajcsa-e dolgot látom, végülis szerencsére komolyabb baj nincs, jól elbeszéltek egymás mellett.
Nagyon egyszerű a dolog. Nézd meg a min. és max. értékeidet, aztán hasonlítgasd a quados értékekhez. Ezek térnek el bőven, az átlag hasonló lesz. Neked alacsony minimumaid és magas maximumaid vannak, alacsonyabb órajelű Quaddal pedig magas minimum és közepes maximum értékek lesznek. De ha sokáig folytatjátok, beröffentem a gépet és mérek nektek 2 ill. 4 maggal..GTX460 alatt. Amúgy ezt bármelyik X4es kolléga megtehette volna már..és nem is lenne miről magyarázni itt.
Részemről annyit fűznék hozzá, bár BC2t nem multizok, pl. GTA4 alatt is katasztrófa quad nélkül..ami singleben még játszható be-bezuhanó FPSekkel, multiban gyalázat. Quaddal meg simán szalad minden körülmények közt.
Szerény véleményem szerint be kellene fejezni az ezirányú offolást itt..
Nyisson valamelyikőtök egy logout blogot és azon keretek közt mehet. -
Speed®
titán
Másképp látjuk..én a korrekt vételárat szabom meg, semmi többet. Nézz szét aprókban mik vannak 30ért, lehet válogatni a garimentes 2+ éves 4890ekből/GTXekből..szvsz egyértelműen kihagyós mind.
Hidd el, van akinek megéri tőlem pl. postával megvenni 30ért, úgy, hogy tudja milyen előélete volt (60°C felett nem járt, Setsugennel, külön böszme VRMbordával), mintsem futárral valahonnan35 felett. És örül, mert megkímélt karit kap, 5el a bolti forrás alatt, kisker garipapírral. Ha az 5850 hype miatt eladod ár alatt, az a te dolgod..én meg ráérek.
Ne aggódj, nem marad rajtam, ha más nem, PHn kívül értékesítem ;pHovatovább, annyira nem sürgős azért a dolog..jó lett volna egy ilyen jóárasított 5850re váltani, de ha nem, nem dőlök kardomba..majd később. Első körben úgyis a 2311H lesz beszerezve, aztán a VGA, ha kell..bár kiindulva abból, hogy most is javarészt inkább a TVn tolom (32"HD)..feleslegesen gyors ez is..persze a techgeekség könyörtelenül hajszol előre és előre
-
Speed®
titán
Nem tudom, te hogy vagy vele, én bizony fizetem/fizettem az ÁFÁt is. És szerintem a piacra járók 99%a is fizeti, különben nem a piacon turkálna..
Tehát ha valaki tud ÁFAmentesen vásárolni, hajrá, aki meg nem és nem tetszik neki 30ért ~1.5 év kiskergarival a karim, vehet újat boltból. -
Speed®
titán
válasz
Mityu_76 #289 üzenetére
Ha a visszaigazoló mailben feltüntetett összegen felül kérne, hajtsd el.
4850/512 reális ára manapság 14-15k, állapottól-garanciától függően..
Az S1et átpakolhatod, ha igényled a csendet és a hűvös üzemet
Bajt nem csinálsz vele, bár a VRMre fokozottan érdemes vigyázni itt.
A ref. 5850 hűtő bontható volt, jól meg lehetett oldani a VRM hűtést.. -
Speed®
titán
El lehet adni, csak szintén nyomott árú beszámítással..HD4670/9600GT 8k, HD4830/9800GT 10k, HD4850/GTS250 12k..ennyi. Bírom azt a buta hozzáállást, hogy ha venni akar pl. GTX460at, hivatkozik a jóárasított 5850re, de az ő 3 éves garimentes negyede-se sebességű cucca tartja a tavalyi árát, naná..a sok pénzügyi zseni
-
Speed®
titán
Akkor fogok röhögni, ha szépen módosítják kiszállítás előtt az árakat..a tisztelt vevőjelöltek fele mondjuk visszamondja, a többi meg átveszi így is..a maradék pedig szintén elkel idővel, hiszen jó vétel még mindig..
A legtisztább érzés a káröröm..nincs benne semmi irígység -
Speed®
titán
Nyilván..nem hülyék ők sem.
Hovatovább csak engem idegesít a sok piaci hiéna? Körbeszaglásztam mennyiért tudnám eladni a GTX460am, a sokadik 25höz közel eső ajánlat után azt gondolom, hülyékkel van tele az oldal..nem gondolhatja senki komolyan szerintem, hogy 20-30-50db ilyen 5850 letolja az árakat..szépen elfogynak, aztán megjelennek 35 fölött majd kis idő múlva az aprókban.
Ha tényleg ennyire nem lehet eladni tisztességes áron, inkább használom tovább a tuningolva 5850 szintű 460amat..és tojok az 50W difire..sőt, lehet ennyit meg is ér a Physx és a stabilabb FPSek..szeretem az Ati/AMD cuccokat, de tény, ezek a hiányosságok azért tudnak fájni. -
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #190 üzenetére
Ha normális helyeken beáll 35re, megköszönhetjük Sapphireéknak, mert lejjebb viszi pár ropival a kategóriatársakat is valószínűleg. Az biztos, hogy használtpiacon ön/zsebgyilkosság most bármit hírdetni..venni..azt lehet.
-
Speed®
titán
Ha jól tudom GW/Palit van neked is..én még annyit rászántam, hogy hűtőt cseréltem a teljes kussért..de jobban is jártam, mert most viszonylag fájdalommentes a váltás..ha 40ért vettem volna Gigát anno..hujjuj x)
Egyébként ez az 1 negatívum van ezzel az Xtreme 5850el szerintem..fix fesz.
Bár azt nem értem, ha idle állapot van, miért nem lehet kézileg is állítani -
Speed®
titán
Giot 5850e 950en ment 1.09Von..nem kizárt, hogy ezek közt is lesz jobb.
De ha csak 800on is menne, már az is elég lenne nekem..bőven. A 460am is bír 900at, de 800on tolom alulfeszelve, nyugodtabb vagyok.Ilyen szempontból mondjuk kár a szabályozhatóság elvesztéséért, jó móka alulfeszelgetni, némelyik kari szépen bírja..de persze megértem, hogy spóroltak és fix alkatrészekkel dolgoztak.
Egyébként ezek alapján nem is különböznek a ref. kariktól..azoknak is ennyi volt az alap, nem? Innentől megint jön az, amit anno a 4850X2vel is elértek Sapphireék..2db teljesértékű 4850et hoztak össze a GPUfeszek érintetlenül hagyásával, 4850x1.5 fogyasztással..varázslók ;pLuzso
Válság van, minden spórolt ft számít. Tuning = spórolás. Persze csak ésszel..ha sokkal növekszik a fogyasztás, cseberből vederbe. -
Speed®
titán
Kifejezetten szimpatikus nekem ez a budget 5850..nem csak az ár miatt.
Ha tényleg csökkentették a feszt a refhez képest (fogyasztás kisebb, talán emiatt is), kevésbé is melegedik azonos hűtővel..nálam meg minden W számít ilyen téren, de a teljesítményt nem adnám fel szívesen.Márpedig ha ~azonos áron lehet egy ilyen karim a 460/768 helyett, azt gondolom megéri belefeccölni az energiát a váltásba, jól fog jönni a plusz kakaó, ha meglesz a 2311H Dell a későbbiekben.
Kíváncsian várom az első (tuning)tapasztalatokat, nekiálltam vadászni ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest