- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Vincent_ #1256 üzenetére
Hát igazából én is így gondolom,de majd valaki kiokosít a HDMI és DVI szabványok által használt képátvitelről.
Egyébként ezért nem értem a dolgot,és ezért szeretnék egy 1.4es kábelt venni szűrővel,mert amivel próbáltam,arról a gazdája sem tudja miféle(és szűrő nélküli) -
Chaser
legenda
válasz
Vincent_ #1255 üzenetére
Te azzal vagy szerződésben, akitől vásárolsz, teljesen mind ő kitől és milyen feltételekkel vette, ha 2 év gar van a papíron akkor annyi. Megint más kérdés, hogy ilyen boltokból nem érdemes vásárolni. Amit a pixmania csinál, sztem törvényellenes. Franciaországba kell küldeni a meghibásodott terméket? Milyen alapon? A kisker dolga a gariztatást intézni, nem a vevőé. Én ilyen netes boltok közül max iponból vennék, mert ott legalább az 1xi 2500ft-ban benne van a bármikori ida-oda utaztatás meghibásodás esetén is.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Vincent_ #1255 üzenetére
Pénz visszát semmi képpen sem! ha kapsz valami hasonlót teljesítményben (xtreme már nem lesz), akkor azt jó pénzért el tudod adni 6870-es alatt semmit nem tudnak adni vagy egy drágább 5850-et, nem jártál ezzel sztem olyan nagyon rosszul, mondjuk nem tudom mennyi volt a posta...
-
Kelvin
őstag
válasz
Vincent_ #1099 üzenetére
"van aki a saját kárán tanul" Ezt nem rád értettem, nem vagyok rosszindulatú.
Magamra céloztam, mivel már jó 3-4 éve is megvolt a híre a boltnak.(Akkor még hívható telefonszám nem is létezett)
A helyzet más volt, én a pénzemet kértem vissza. Elképzelhető, hogy a Te esetedben gyorsabb lesz, remélem és szorítok neked. -
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Vincent_ #1084 üzenetére
Atveteltol szamitva 8napon belul vagy,akkor
"Jóváírás a szállítás kezdetén - 8 munkanap "Ha nem elégedett, visszafizetjük".
Olvasd el a kisbetus reszt a mania oldalan,vagy menj ki ParizsbaKozben nekem is megjott a kartya az iponbol,este megnezem mennyi az annyi.
Amugy rovidebb mint a 4850 Toxic-om,es annak ellenere hogy azon egy boszme nagy Zalman huto van,ez nehezebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest