Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Meg kell válogatni kivel üzletel az ember. Azért nagy eséllyel itt is meg lehet saccolni, hogy egy 5 éve regisztrált tag, mondjuk aki még nem is újonc, az nem fog átverni.
Egyszer szívtam meg, mert előre küldtem, de szerencsére az a csóka majd a dutyiban tölt pár évet. Azóta csak előreutalással adok el valamit, illetve úgy szoktam venni is. -
Sundesz
addikt
Mire gondolsz? Az órajeleknek 725/1000-nek kell lenniük, a hőfok az idle-ben 40C felett van. Nálam most 42C és 24% a venti.
-
Sundesz
addikt
Ma jól megszívatott a Catalyst, 5770 órajeleire rakta a kártyát (725@850/1000@1200).
Nem értettem, hogy miért lép ki a Vantage, de így már világos volt.
-
Sundesz
addikt
5770 vs 5850: [link]
-
Sundesz
addikt
Én is beröffentettem a kártyát, eddig meg vagyok elégedve, jóval gyorsabb az 5770-nél már érzésre is.
-
Sundesz
addikt
Létezik, hogy a kártya támogatja az UVD3-at és 3. generációs Terra Scale Engine-t? Mert pl ezen az oldalon azt írják. Ezek a feature-ök elvileg a 6000-es szériában jöttek be.
-
Sundesz
addikt
Lehetne majd egy össznépi 5850 Xtreme tesztet csinálni, mindenki bedobná saját konfigos eredményeit.
-
Sundesz
addikt
Levélváltás az ebox-szal, negyed óra után ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Érdeklődő!
A magyarországi jogszabályok értelmében a technikai eszközökre minimum egy év garanciát kell biztosítani.
Egy gyártó adhat ennél többet is, azonban mivel mi nem közvetlenül a gyártótól vásárolunk, hanem egy nagykereskedésből, aki nem adja tovább felénk a 2 év garanciát, csak egyet, ezért mi sem tudunk a termékre kettő év garanciát biztosítani.
Tehát 1 év a garancia."
-
Sundesz
addikt
Nekem is megjött a PPP-be, szintén vidék. Sajnos csak holnap után tudom átvenni.
-
Sundesz
addikt
válasz
Motion_Blur #744 üzenetére
Hát jól biztos nem fogok járni, de szeretném 24e körül eladni. Összesen nem ment eddig 2 órát (2 hete otthon sem vagyok).
-
Sundesz
addikt
Aki megkapta már a kártyát megnézné, hogy az electroboxnál a rendelésénél milyen dátum szerepel? Köszi.
-
Sundesz
addikt
Nekem: 2011-04-19 14:56:48 Ez tuti azt jelenti, hogy ekkor érkezett meg hozzájuk az áru. Akik velem egy napon rendeltek, és Pestre kérték, már megkapták (ugye az +1 nap az érkezés után).
-
Sundesz
addikt
Már be vagyok zsongva én is, remélem holnap már helyben lesz a kártya (videékre kértem ppp-al, így reális a +1 nap).
-
Sundesz
addikt
Én ápr 13-án 09:56-kor rendeltem PikckPack-al vidékre, akkor holnap kéne megjönnie? Ha jól értem, ma a bpi-ek kaptak értesítőt.
-
Sundesz
addikt
Megjött az első fecske, igaz nem onnan, ahonnan vagy ötvenen rendeltünk.
Grat hozzá.
-
Sundesz
addikt
Láttam olyant a PH!-n, akinek Athlon II X2 CPU-ja van HD 6970 melett. Na erre varrjatok gombot.
-
Sundesz
addikt
Most már két témáról is mehet a diskurzus.
2 mag vs 4 mag meg tényleg attól függ, hogy az adott motor mennyire lett több szálra írva. Jó példa erre az EGO engine, ami még egy Athlon II 640-en is garantáltan gyorsabb, mint egy E8600-on. De pl. Crysis Warhead meg gyorsabb E8600-on, mint egy Phenom II 970-en. A jövő nyílván a többszálúság és az értelmesebb játékok kamatoztatnak is belőle egyre jobban.
-
Sundesz
addikt
Egy szó mint száz, elég a két mag, csak az HT-s legyen és i3.
-
Sundesz
addikt
Itt egy újabb teszt 6870 és 6950 társaságában.
-
Sundesz
addikt
válasz
Alister71 #391 üzenetére
Itt van E8400 és E8500 is: Xbit Labs 100-200$ CPU tesztje. Egyértelműen lejön, hogy a leggyengébb négymagos is megeszi a legerősebb kétmagos processzort.
Nekem egy E2160@3.0GHz volt előzőleg, ami tudom, hogy nem egy E8400 kategória, de pl. az F1 2010 minden beállítással CPU limites volt és játszhatatlan.
Az más kérdés, hogy 775-ös lapba nem olcsó mulatság 4 magos CPU-t rakni, én is ezzel szívtam. Olcsóbban kijött volna Athlon II X4-re váltanom, mint a legolcsóbb Q8300-at megvenni.
-
Sundesz
addikt
válasz
Motion_Blur #352 üzenetére
Szerintem most a "Mi Pixmániánk" is le fogja vinni 41e Ft-ről, egymást majmolják.
-
Sundesz
addikt
Pixmania-n visszament 30e Ft-ra, lol. Biztos nagyon ingadozik a Forint...
[link]
-
Sundesz
addikt
válasz
KKaresz45 #337 üzenetére
De még mindig nem értem, hogy az általad felsorolt (marketing?) feature-ök hiánya miatt miért lenne kevésbé időtálló az 5850, amikor játékok alatt azonos teljesítmény nyújtanak és valószínűleg ez később sem fog változni. Tehát aki játszik, az semmit nem fog észrevenni abból, hogy öregebb széria az 5800. Ez a webes gyorsítás meg UVD 3 szerintem inkább a HTPC-k és horodzható gépek piacán jelent igazi előnyt, ahol számít a fogyasztás és nem minden gépbe kerül 4 magos processzor.
Egy árban viszont minden bizonnyal én is a 6850 mellett döntenék.
-
Sundesz
addikt
válasz
KKaresz45 #328 üzenetére
Pont olyan hamar fog elavulni a 5850 mint a 6850. Az Xtreme verzió meg szinte egy 6850-es Cypress maggal, PCB és hűtő is megegyezik. Tesztek szerint kevesebbet fogyaszt a referencia 5850-nél és hőfokban még a 6850-et is leveri. A baj inkább az, hogy ithon nem létezik ez a kártya.
-
Sundesz
addikt
Ha electroból megjönne a rendelési 30500 Ft-os áron, az kisebb csoda lenne.
-
Sundesz
addikt
Valaki rendelhetne nekem is Pixpro-ról... na?
Electrobox-nál tegnap de. 10 előtt rendeltem, de hát ki tudja mi lesz abból.
-
Sundesz
addikt
Az az érdekes, hogy sok helyen 6850 szint alá megy a teljesítmény, ami nem lenne indokolt a specifikációkat tekintve. Vagy az új driverek ennyire rágyúrtak a 6000-es szériára, vagy ez az Xtreme verzió lassabb az eredeti 5850-nél.
-
Sundesz
addikt
Basszus most vettem majdnem ennyiért 5770-et, de most megrendeltem egy ilyenet az electrobox-nál 30K-ért. Ha megjön megjön, ha nem nem.
450W-os Chieftec elbír a kártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest