Új hozzászólás Aktív témák
-
V8TommY
tag
Idle-ben annyi a hangja, mint egy 12-es ventinek. Kb Semmi. Ugyanezt tudta játék közben is. Kb fél óra Shift 2 után sem hallottam hogy jobban pörögne.
Én is munka előtt raktam be a gépbe és szintén 4850 helyére akárcsak devast. Húzni még nem megpróbáltam. Kicsit később bejelentkezek a munkahelyről és megnézem mit bír fesz. emelés nélkül.
-
Fr3eWar
őstag
Létező termékről van szó, mindössze ~1500Km választja el a boltot és a terméket.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy lehet annak örülnék a jobban ha nem is jönne semmiakkor mennék és az egyik helyi boltba lerendelnék egy 560Ti-t vagy 6950-et és nem az lenne, hogy Sapphire 5850-et veszek csak azért mert most épp az olcsó. (a gari is egyszerűbb lenne)
-
Speed®
titán
Köszönöm, közben már találtam leírást.
Amiben többek közt írnak a Trixxes tuningról, ill. annak hiányáról..a legfrissebb bétával sem megy, több drivert is próbált a srác. Kellemetlen..mindazonáltal a 800as tuning se rossz, ennyi pénzért..és legalább nem kajál sokat cserébe.
-
Zinho
aktív tag
Igen, igazad van, csak ez az egész nem úgy kezdődött hogy 2 vs. 4 mag, hanem, ha jól emlékszem onnan, hogy a címben szereplő vga-hoz az E8400 elég-e. Ez persze nem is Neked szól, hanem a többieknek, akik kb. két hozzászólás után átmentek általános, majdhogynem fekete vs. fehér, teljesen értelmetlen vitába. Bár nagy általánosságban ez is szokott menni itt a PH-n, nem meglepő a dolog.
-
diegho
nagyúr
Így van, a jövő a több szálban van, sőt a most kijövő játékok is már kamatoznak belőle rendesen, de nem hiszem, hogy itt mindenkinek van évi fél millió plusz pénze azokra a játékokra amiket emleget nap, mint nap, hogy ott gyorsabb ez a proci vagy az a kártya. Innen jött a felvetés, hogy no akkor ugyan az ilyen emberek megveszik vagy lopják a szoftvert? Én életem legelső eredeti játékát nem is tudom mikor vettem (Starcraft) jó régen lehetett, azóta jött még hozzá "pár" bár mivel abszolút nem játszok sok játékkal, vagy mmo, vagy fps, vagy autózgatok, így elég olcsón megúszom a dolgot.
-
Alister71
nagyúr
Ez a teszt töménytelen mennyiségű baromság. Az E2160 meg nagyon-nagyon nem E8400. A másik az, hogy ki használ alapórajelen egy 8400-est? A 6800-as topikban sok tesztet futtatnunk, mindenféle procival, ugyan olyan vga-val. Keress rá, nézd meg, nem fogsz hinni a szemednek. A Q8000 egy rakás sz@r, a Q9000 meg méregdrága, +10 fps-ért nem fogok 50 ezret fizetni, hogy egy játék 65 fps helyett 75-el fusson. Az F1 2010-et a 8400 megeszi reggelire. 50-70 fps-em van, max grafon.
A metro 2033 alá tehetsz akármilyen cpu-t, bármelyik vga limitbe hajtja az erősebb vga-kat is. Ebből is látszik, hogy ez a teszt komolytalan. -
jansky1
senior tag
szomorúúúúúúúúú. majd szólok, ha baszogatnak, hogy mégsem ennyibe kerül
"Áraink tájékoztató jellegűek, de csak és kizárólag a beszállítói árak jelentős változása esetén módosulnak!"
viszont akkor kérem, hogy bizonyítsák azt a beszállítói árváltozást...ebay mint alternatíva?
-
amerigo
aktív tag
De legalább az Electrobox kézzelfogható.
Az Electrobox webáruház üzemeltetője:
Cégnév: Luxméd Kft.
Teljes cégnév: Luxméd Számítástechnikai Szolgáltatói, Kereskedelmi és Kommunikációs Kft.
Cég székhelye: 1118 Budapest, Törökugrató u. 3.
Cég telephelye: 1125 Budapest, Ugocsa utca 12.Ha nem jön meg akkor tudom majd, kit kell utálni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Bjorn3D egy NVIDIA rajongói oldal. Ráadásul még a tesztkonfiguráció szoftveres alapjairól sem számoltak be, és a két legrosszabb értékelésű DX11-es játékot használták, hogy teljes legyen a kép. Persze nekik ez kötelező, mert csak TWIMTBP játékokat használhatnak. Ez a rajongói oldal lényege.
Független oldalakat érdemes olvasni. Guru3D, HardOCP, Anadtech, Overclockers, Pureoverclock, Neoseeker. Az utóbbi például csinált egy nagyon részletes tesztet, olyan játékokkal, amelyekkel játszanak is. [link] -
Giot
addikt
Nekem is lassult néhol a 10.9 Catalyst óta.
A fő profil most egyértelműen a 6XXX széria.
Egyébként csináltunk tesztet haverral, akinek 6850-e van nekem 5850-em. Gyorsabb volt az 5850, ráadásul a legtöbb 5850 hozza a a 70 órajeleit, azon az órajelen pedig csak egy pár százalékkal van lemaradva az 5870-től.
Az más kérdés hogy nem tudom ezekbe az "Xtreme" kártyákba mennyi plusz szorult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest