- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amerigo
aktív tag
Kollégák!
Van aki már megpróbálta másik hűtővel, vagy leszedte róla? Milyen minőségü a pasztázás? Érdemes újrapasztázni? -
amerigo
aktív tag
Csak számla.
Az üzletszabályzatból:
9.Garancia, felelősségvállalás:
9.1.az ElectroBox webáruház az által eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő jótállási időt vállal. Ez (a fogyasztási cikkek kivételével, pl. CD, DVD, nyomtató patron, fotópapír, stb.) az
időtartam 1 év, ha a gyártó másképpen nem rendelkezik.
9.2.Az alap esettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.
9.5.Az Internetes áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre, mely garancia a számla eredeti példányával (vagy másolatával) érvényesíthető. -
amerigo
aktív tag
Nekem is megjött az értesítés, szintén péntek du. rendeltem a box-tól.
Mondjuk nekem a lapkertől jött az értesítés. -
amerigo
aktív tag
Az Electroboxnál 41.125 Ft
-
amerigo
aktív tag
De legalább az Electrobox kézzelfogható.
Az Electrobox webáruház üzemeltetője:
Cégnév: Luxméd Kft.
Teljes cégnév: Luxméd Számítástechnikai Szolgáltatói, Kereskedelmi és Kommunikációs Kft.
Cég székhelye: 1118 Budapest, Törökugrató u. 3.
Cég telephelye: 1125 Budapest, Ugocsa utca 12.Ha nem jön meg akkor tudom majd, kit kell utálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest