- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
Motion_Blur #294 üzenetére
Igen, százalékosan elég nagy az árkülönbség, ahhoz képest, hogy egyazon teljesítményről beszélünk, de ha az eltérő hűtő hatására mondjuk halkabb, hűvösebb, stabilabb lesz a kártya és valaki évekre veszi, akkor szerintem megéri ennyit rádobni pluszban.
Ebben az esetben az 1-2-3 év garinak és egy biztosabb bolti háttérnek is lehet jelentősége, sőt még eladásnál sem árt ha minél több jótállás van még hátra, nem?"Feszt ezen is lehet majd állítani Trixx-e, vagy Afterburnerrel
"
Ez biztos? Mert ebben az esetben ez egy jó pont a Sapphire-nak. Viszont:devast:
Itt is újra megkérdem, hogy ez biztos-e, mert (laikusként) úgy tudtam manapság már az összes hasonló árkategóriás VGA-n állítható legalább a GPU fesz. Pont egy Gigán nem?Amúgy mi a baj a Giga VGA-ival? Mert nekem ár/értékben pont, hogy a legjobbnak tűnnek manapság...?
-
mclaren777
senior tag
Amúgy arra valóban kíváncsi lennék, hogy megadják-e a 2 év garit?
Gondolkodom a 41K-s Gigabyte 5850-en is, ami igaz, hogy jelenleg + 8K, de cserébe:
3 év a gari, ismertebb a bolt, dupla-Windforce hűtés, fesz. állítási lehetőség, stb.?Ettől függetlenül 150 USD-ért tényleg Bestbuy gyanús, de 33K-ért nekem ez már nem egyértelmű, főleg aki hosszabbtávra tervez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest