- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
grc999
tag
"De több, mint valószínű, hogy 95%-a külföldön fog gazdit találni magának. Szerintem."
Hát tekintve, hogy Magyarország a föld népességének még az 5%-ával sem rendelkezik, a Shappire pedig egy elég nagy piacot lefedő nemzetközi vállalat, szerintem teljesen érthető, hogy a kártyák 95%-a külföldön fog elkelni. Nem értem, hol van itt a probléma.
-
djculture
félisten
Nem fog mert addigra jön mégegy sorozat szerintem az ati és nv töl is pont karácsonyra.Rohan ez az egész fejlesztés de minek.A játékok grafikája meg 5 éve nem változik és nem is fog a hírek szerint 2015 ig amig marad ez a konzol generáció.De jól hangzik hogy ez már d11 meg lassan dx12 stb,gyakorlati értéke meg semmi.Úgyis konzolról portolnak már mindent és nem fognak új motort irni alá pc re hanem maximum betesznek pár dx11 eljárást a motorba.Legjobban ezt a crysis2 féle szappanopera mutatta.
-
sakal83
addikt
Ha lesz ilyen vga egyáltalán itt. Magyarországon nincs is.
Neweggen 2 nap alatt fogyott el..., bár most újra van.
Ezek az 5 nap múlva elérhető lesz boltok finoman szólva...
Anno a 2900pro esetében volt ilyen kiadása a Sapphire-nak. 28k-ért adták 42 helyett. 2 hétig volt elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nyaralás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tippmix
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest