- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
No, én kipróbáltam a DVI-HDMI kábelt másik konfigban, és ott tökéletes a kábel.
Úgyhogy lehet hogy tesztelhetem az electroboxos gariztatást -
Zinho
aktív tag
Korábban írtam hogy HDMI - DVI kábellel csúnya olykor a kép... Valószínűleg nem a kimenettel van a gond, hanem a kábellel, mert ha megpiszkálom rosszabb / jobb lesz / eltűnik a probléma.
Nem kéne ilyesmit csinálnia egy 2 és fél méteres kábelnek, nem? Vagy csak gagyit vettem? -
Zinho
aktív tag
Többen ennél gyengébb táppal hajtották ki, szerintem is bírnia kéne.
Nekem viszont gép bekapcsolásánál a képen mindenféle színes pixelek jelennek meg. Például a böngészőben egy vízszintes vonal mentén egyenlő távolságban lila pixelek... Csak a hdmi kimenet produkálja ezt, a dvi nem.
-
-
Zinho
aktív tag
No, az enyém működ
Kész szerencse hogy ma dékáni szünet van! -
Zinho
aktív tag
Április 13-án rendeltem du., az akkor kapott visszaigazoló levélben brutto 30.486,- Ft + PP átvétel van, a most kapott levélben nem volt semmi, csak egy mondat hogy megérkezett, és átvehetem.
Nem hiszem hogy bármi gebasz lesz az árral, de azért viszem a nyomtatott visszaigazolást -
Zinho
aktív tag
Nekem most írt az electrobox, hogy megérkezett a csomagom a PP pontra.
-
Zinho
aktív tag
Tudom, hogy nem témába vág - mert nem lesz tőle több fps-em - de azért mégis megkérdezem: szerintetek Accelero S1 passzívan (rendes házhűtéssel) elég lenne az említett kártyához? Vagy gyorsan felejtsem el inkább. Vagy próbáljam majd ki, és meglátom.
-
Zinho
aktív tag
Igen, igazad van, csak ez az egész nem úgy kezdődött hogy 2 vs. 4 mag, hanem, ha jól emlékszem onnan, hogy a címben szereplő vga-hoz az E8400 elég-e. Ez persze nem is Neked szól, hanem a többieknek, akik kb. két hozzászólás után átmentek általános, majdhogynem fekete vs. fehér, teljesen értelmetlen vitába. Bár nagy általánosságban ez is szokott menni itt a PH-n, nem meglepő a dolog.
-
Zinho
aktív tag
Hmm, amikor olyanokat olvasok itt kétmagos procikkal kapcsolatban hogy "retró", meg "kiment a divatból" akkor azért elgondolkozom, hogy biztos jó helyre járok-e tanácsért HW ügyben...
-
Zinho
aktív tag
Vajon elég lenne-e az 5850-nek az Accelero S1 passzívan tisztességes házhűtéssel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest