- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
Ferdzsoo #6726 üzenetére
Szerintem meg lehet csinálni 2-en is, de ismerni kell a mechanikát
PL: A dokis pályán (a vége előtt) addig özönlenek amíg a lépcső tetején ki nem viszed a delikvenst a rácsos folyosóra. Egyszerűen végig kell futni a komplett partyval, és máris sokkal egyszerűbb. (Pand. sztem soha nem fogynak el.)
Ezen a héten is van 2 Pan majd kiteszteljük .)
-
atainprison
senior tag
válasz
Ferdzsoo #6613 üzenetére
Nem, én az EA-nál vagyok és most próbálok rábeszélni a Ubisoftra egy játékosbarát lootbox-rendszert. Mindenkinek nagyon fog tetszeni. A lényege az lesz, hogy jó sokat kell fizetni, ahhoz, hogy legyen esélyed megszerezni.....már nem emlékszem mit, de mi biztos jól járunk.
-
-
-
.LnB
titán
válasz
Ferdzsoo #3370 üzenetére
& gyurkikrisz
Köszi a tanácsokat. ACOG-ot nem is nagyon használtam még. De majd csinálok pár setupot akkor ACOG-gal is. Egyik nap nekiülök, és megcsinálom ezeket a setupokat minden karira: [link]
Bandit és Jäger nem kimondottan a legtöbbet játszott operátoraim. Az elején vagyok még. Például nem tudom, hogy az adott védő pontnak megfelelően mikor hol spawnol az ellen. Ez meg nem ártana ha spawn kill-re akarok menni.Sareth Akartam írni chat-be de már nem tudtam. Nem azért hoztam mindig Rook-ot mert azt szeretem, hanem mert előtte való nap mondtátok, vagyis beszéltük, hogy az legyen alap pick.
-
.LnB
titán
válasz
Ferdzsoo #3204 üzenetére
Na ezt se tudtam. Ezért kell még sokat tanulnom. Van olyan operátor is amit nem tudom mikor érdemes használni. A képességek megvannak 90%-ban. De kell még tapasztalat, hogy melyik milyen szituációban hasznos. Thatcher-rel és Twitch-el egy percet sem nyomtam még, pedig ahogy olvasom fontos alap karakterek. A shield-es ellenfelekkel is akad még problémám. Hiába dobom fölé, mellé az impact gránátot, kutya bajuk. C4 kellene ellenük, az meg nincs minden karinál. De láttam csávót aki simán nekirohant a shieldes ellennek és simán leütötte. Olyat sem csináltam még. Aztán jó lenne Pulse-zal is megtanulni agresszíven játszani, mert az nem arra van, hogy ülj egy sarokba aztán pásztázd a falat, jól lehet vele rusholni. Ahhoz meg pálya ismeret kell. De rajta vagyok az ügyön.
Ja! Egyik meccsen olyat láttam, amit még szerintem ti se, vagy csak nagyon ritkán. Egyik csapattársam kb 7-8 mp alatt lőtt ace-t. Sőt. 3 shotgun kill, a maradék kettőt késsel (és nem a földön fekvőket bökte ám le). Csak pislogtam, igaz ahhoz nagy szerencse is kellett.
Nagyon szép jelenet volt.
-
xtro
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #2303 üzenetére
Ferdzsoo és bandája megint feltűnt egy kis seggnyalásra....Sziasztok!
De most kérlek mondjátok meg h nem igaz-e mert nekem nagyon ez jött le a mélyen tisztelt MisterX kolléga hozzászólásából. Fuze-nek végre van értelem. Attól hogy valaki egy buffolt karaktertől meghal az nem azt jelenti hogy futni kell az Ubi -hoz(és erre a fórumra) hogy most azonnal nerf,nerf, hanem megtanulni játszani.
Mert elbírom képzelni h meghalsz ideg rád jön ránézel milyen Op-al öltek meg és futsz sírni h így meg úgy
-.- .
Fel kéne nőni... -
atainprison
senior tag
válasz
Ferdzsoo #1968 üzenetére
Úgy tűnik "a hogyan csesszünk el egy egész jó játékot" tematikát követik Ubiéknál. Először behozzák Season 4-re az elcseszett rank rendszert, amivel egy mázlis copper játékos is lehet diamond. Másodjára meg képtelenek észrevenni azt, hogy jelen esetben inkább árt a játéknak, ha mégtöbb új operátort hoznak be, mint használ. Gratulálok.
-
Rony949
őstag
válasz
Ferdzsoo #1960 üzenetére
Ez a 3 perc elvileg csak teszt, hogy mit szól hozzá a közösség. Sokaknak nem jön be, mert csipkedni kell magunkat, akiknek meg tetszik a 3 perc, azt általában a nagyon jó játékosok mondják csak. Nekik könnyű.
Én személy szerint egy 3:30-as időnek örülnék a legjobban. A 4 perc már valóban túlzottan sok, viszont a 3 perc már túl kevés.
-
L_YKing
addikt
válasz
Ferdzsoo #1953 üzenetére
Van olyan sc-m ahol 1.2 W/L es 0.4 K/D -vel PLATINUM 2.... Erted? Plat 2?!?! Na most, tegnap mint diamond csapat elmentunk rankedelni, ellenben volt par ismeros arc jo w/l es jo k/d mindenhol, 4en voltak es kaptak egy randomot aki plat3 volt 1.0 w/l es 0.4 k/d... Es ne legyek ideges? Mi ez a szaros rankerendszer?
-
Rony949
őstag
válasz
Ferdzsoo #1953 üzenetére
"A kommunity sajnos botrányos ebben a gémben...."
Nem tudom volt-e szerencséd a bétához, vagy hogy játszottál-e 2015 decemberében vagy 2016 elején, de akkor még tök normálisak voltak. Pl. véletlenül meglőttél valakit, chatbe beírtad hogy "sorry", a srác pedig visszaír hogy "np".
Ma meg már ugyanez úgy zajlana le hogy amint meglősz valakit, megy a kick vote. Meg mondják a magukét chatban meg voice chatben.
-
L_YKing
addikt
válasz
Ferdzsoo #1888 üzenetére
Tamado szempontbol... Es a vedekezo? O is reinforceoljon 20sec alatt amikor 7-8mp lehuzni csak egy reinforce-ot es akkor ugye kitolni a vedekezest vagy egyeb taktikakat csinalni.. 3 perc meg pont jo volt kitolni a vedekezest es akkor gyakorlatilag ha nem szednek szet akkor megvan a vedekezes.
Persze a bomba mas, egyebkent ajanlom figyelmetekbe, sokkal jobban megtanul az ember mindenre figyelni, kicsit porgosebb jatekmenet. Tobb gondolkodast igenyel de jobb.. Nem csak a befasult korbereinforceolni a a bajohazardot meg a hasztidzset.. -
L_YKing
addikt
válasz
Ferdzsoo #1882 üzenetére
45 sec a elkeszules 3 perc a vedekezes. Boven eleg. Most plusz 1 perc amig lehet gondolkozni , hogy mi legyen bemesz e a hostageert vagy nem? Es a vegen ugy is bemesz, meghalsz vagy lehozod de semmi tobb.. Bombanal meg perfekt volt ez a 3 perc.. Most meg ujra 4..
MisterX meg mar csak tudja, hogy a hostages jatekok eleg betegek tudnak lenni..
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Ferdzsoo #1091 üzenetére
pulsi bácsiról meg valkirály kameráiról ugye nem hallottál még? :/
azt meg, hogy nem látnak, sose tudhatod.
meg ha ez embernek van fejhallgatója, az felér egy wh-val
battleeye semmit sem ér több ezer csítert dobott ki, de az egyik meccseden van egy csíter már szemétbe való stb legjobb anti csít a piacon :') így mûködik a világ a csít kóderek mindig az anti csít kóderek elõtt lesznek el kell fogadni.
ezek itt mind tények.
-
xtro
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #1091 üzenetére
Amíg nincs videó addig nem tudónk igazságot tenni. De nem hiszem hogy vk csak azért végigtol 8 kört hogy végén bealázzon. Még mindig lefogadom hogy pulsi bácsi ott állt,végig scannelt titeket illetve bekameráztak(kamerázásnál nem kell spotolni ahoz hogy tud hol van az ellenfél
,ezt hívják taktikának fiam)
Én eddigi pályafutásom alatt egy hekkerrel sem találkoztam ,ha nem hiszed gyere velünk teambe lehet h taszítjuk őket -
xtro
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #1088 üzenetére
Haver,"uccsó körben kapcsolták a wh-t"
Mondom mi áll ennek a hátterbe
-fej-fej mellet mentetek
-noob volt a teametek és egyet buktatok
-idegből rusholtál a killre --> halál
-*a fejedben* na most jót fogok visítani h tele van whsokkal a szeró stb..
- itt vagymost komolyan álljatok már le ezzel wh/aimos kutya stb.. -vel már annyira unom
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #515 üzenetére
Ha kilépnek a majmok hamar az nem baj, sőt, jobb is, mert amúgyis szarok volt akkor.... ha jön helyükre új valaki (aki normális persze) az jó, de ha nem akkor meg 4v5 még nem halálos annyira... jóóó egy 3v5 már necces, de ilyenkor meg sokszor lehet arra alapozni, hogy az ellenfél vakmerő lesz, mer' hát haver 3v5, kettővel többen vagyunk!!... aha, aztán 1 perc után már 3v2
(nem egyszer volt már ilyen, hogy emberfölény-hitben berusholtak aztán bumm)
Nyilván ha platinákkal dobja össze a te cooper csapatod az szívás, de attól még esély megvan, mert szerencsére nincs több HP-jük, mert nem rpg ez.
Annál meg nincs is nagy öröm, mikor kis ezüstként leszeded a 3-4 fős platina klánt.
Velem is előfordult már, hogy az 5 fős csapatomból 4 meghalt, mert elbaromkodták a kört, de egyedül lehoztam végül (csoda
ash rc4-e nagyon OP, meghát smoke uzi-ja sem rossz még az új dlc patch-ig??) aztán persze a társak által utána rögtön ment a mikrofonba az üvöltés, gz, nájsz, chaten meg a rekt és haha noobs! szokásos oltások az ellenfélnek
(miközben ők lofszt se tettek a sikerért ugye
)
szerk.: új taktika kipróbálása már nem esik a majomkodás kategóriába szerintem... jó nyilván ha vakmerő taktika és ostoba akkor kár a körért
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #513 üzenetére
én nem értem miért kell elbaromkodni a casualt.....
attól, hogy nem vagyok pro, mert kevés időm van játszani (ezért nyilván rankeden elpicsáznának), még "komolyan" szeretném lejátszani azokat a casual köröket nem ilyen elhülyéskedem bohócokkal
sose értettem az ilyet... ha baromkodni akar valaki akkor menjen custom game-be haverjaival de mások játékát ne rontsa már el... ezerszer inkább játszok 1 csíterrel, mint egy ilyen majomkodó playerrel
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #508 üzenetére
na igen, ilyesmi velem is sokszor van... indul a meccs, nézem, csapatomban 2 platina + 1 gyémánt szuper katona... na mondom király, itt alázás lesz.... hát sejted hogy nem az lett
a legnagyobb rank-osok hullanak mint a legyek, a platinások 1 perc alatt kilövették magukat
de persze a gyémántos se bírta ki a kör végéig
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #452 üzenetére
ez az!!
sok biztató dolgot ígérnek/írnak (Hit Registration Improvements de ami nég fontosabb: lag compensation has been improved + the "peeker’s advantage" has been reduced ), úgyhogy ez mindenféleképpen jó hír
viszont a 2 új operátorról kussolnak
(mondjuk az első héten ugyis csak a season pass-osoknak jár...
)
(frost nerfelik, buckot meg épp ellenkezőleg
én nem értem miért kell az egyik operátort mindig túl OP-ra megcsinálni... eddig frost volt az, most buck
)
-
RaGi91
senior tag
válasz
Ferdzsoo #342 üzenetére
A százalékok azt jelentik, hogy az játékkal játszó emberek hány százaléka tartozik az egyes rankokba. Ezt akarták volna ezzel, kicsit feljebb tolni. Arra viszont már nem jönnek rá, hogy az emberek többsége azért van lejjebb, mert solo playert összedob 5 fős csapattal, silver platinummal, leavelnek, kidob a szerver, stb, sorolhatnám még és így nem lehet feljebb jutni.
Ahelyett, hogy a problémát a forrásnál oldanák meg, inkább a homokba dugják a fejüket és feltolják a rankokat, hogy nekik jobban tetsszen a statisztika. BUTA AZ UBISOFT ÉS NEMTÖRŐDÖM HULLADÉK BANDA! Ennyi, nem lessz ebből e-sport.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #269 üzenetére
Nem láttad még?
Ez volt a beharangózó Siege videó
Itt esett le mindenki álla a rombolható környezet meg az izgalmas túszmentési gameplay miatt (ment is a savazás utána a mic beszélgetés miatt, mindenki mondta, hogy valóságban senki nem így beszélne a mic.en
)
Hát igen, a túsz is sokkal élettel telibb
Annak örülök, hogy a túsz kísérést lecserélték és nem mellette hanem mögötte megy, így realisztikusabb azért..... mondjuk az jó lenne ha a túsz beszélne kísérés közbe, pl. mondaná hogy "enemy behind you" vagy ilyesmi.... Az is ötletes lenne szerintem ha lehetne vinni másik szobába a túszt vagy védekezőként pajzsként használni mint a videóban is van
lehet siege2ben már benne lesz ez is
-
mettek
addikt
válasz
Ferdzsoo #252 üzenetére
Igy van. De még a ha jó is a pingem, a fejes az egy tizedmásodperc mert az egy golyó. De testre is ha besoroznak az is egy másodperc és halott vagy. De ez igy jó mert ettől lesz taktikai játék. Végre nem egy ugra bugra COD.
Itt tudni kell honnan érdemes támadni, mit véd általában az ellen illetve hol érdemes támadni. Kedvencem mikor kis szobát kell védeni és a csapat bebarikádozza megát majd befekszik egy sarokba....majd jön Fuze a a gránátvetőjével és a fél csapat kihal. Ilyenkor a szobán kívül kellene védekezni min 3 embernek. Támadáskor meg több irányból menni mert sokszor van hogy egy védő kint rambózik aztán hátbalő 2-3 embert ha együtt mozognak. Mert ahhoz már kommunikálni kéne hogy ha többen mennek akkor az egyik előre nézzen a másik pedig hátra nehogy hátba lőjék.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Ferdzsoo #219 üzenetére
4 rankedet játszottam ma solo-ba. Háromszor leaveltek a csapatomból az 1. kör előtt. Belép és kileave-el.
Hihetetlen. Az egyik meccsen a 2. kör elejére 2-en maradtunk. Vicc az egész.Ok, hogy az emberek nem káromkodnak, meg trollkodnak tk-znak annyit, mint CS:GO-ba, de a meccsek 80%-ba van egy leaver. Ez így solo-ba játszhatatlan.
"Jó community".
-
RaGi91
senior tag
válasz
Ferdzsoo #217 üzenetére
Jó neked én csak 20 percet töltöttem ranked queue-ban és utána az első meccsen az első körben kilépett egy csapattárs. Azért a leave-t is jobban kéne büntetni.
Gyengébb a büntetés, mint CS:GO-ba, mert ott azért 24 óra eltiltást is kaphatsz, ill. még BOT-ot se kapsz akit valaki majd átvehet később.
Ez így nem fair.
-
mettek
addikt
válasz
Ferdzsoo #209 üzenetére
Nem. Én az antialisingot kb sose kapcsolom be. Egyrészt 1440p-n annyira nem sokat kell már javítani a recéken, éleken, nélküle is rendben van, másrészt én nem szeretem ahogy elmossa a képet és homályosít. A detail részletességet mindig maxra teszem, ez nálam most ultra mert az sokat dob a játék kinézetén és az nekem igenis számít. Talán a detail és az árnyék beállítások a legfontosabb amitől szép lesz. Ha lehet hbao-t használok...ha nem eszi meg nagyon az vga-t. A rainbowban azt használok. Majd tolok róla egy screenshotot
-
mettek
addikt
válasz
Ferdzsoo #207 üzenetére
Mert az msa meg egy két beállítás ultrán azért visszaveszi az fps-t. Akkor mondjuk lenne 60 körül azonban az kevés nekem mert a monitor amit nemrég vettem az 144hz-es így sokkal responzívabb a játékmenet ezért tartom minél magasabban az fps-t. Néha full hd-ra is leveszem mert akkor 120-130 fps-em van. De azért szebb 1440p-n így inkább azon megy. Egy dolog ami rossz, hogy ha nappal van egy pályán akkor nem nagyon látok be a sötétbe az ablakokon mert olyan a monitor kontrasztja...
-
sagem
addikt
válasz
Ferdzsoo #183 üzenetére
Nálam rendben megy, de a patch óta állandóan ilyen lvl40, lvl50+os emberkék vannak az enemyben én meg még low lvl vagyok és az én csapatomban sincsenek ilyen nagyok..ráadásul legtöbbször premade az enemy szóval sok esélyünk van, patch előtt nem volt ennyire felborulva az egyensúly
szerk: ok a rendben megy barokkos túlzás..ugyanannyiszor hasal el mint korábban
-
Đusty
addikt
válasz
Ferdzsoo #161 üzenetére
Az ubinak híresen rossz a támogatottsága, le fogják szarni ahogyan eddig is, én örülnék ha azt javítanák, hogy egyálltalán elinduljon a játék, de azon se fogják összetörni magukat. Remélem az értelmes játékok más kiadónál fognak landolni a jövőben. A szerver gondokon az fog enyhíteni hogy az ünnepek elmúltával kevesebben játszanak egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Megújult a PROHARDVER!
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest