-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Így van. Az alfa verzió ilyen volt, csak utána MR. Ubisoft vezérkar úgy döntött, hogy legyen konzolon is.
Az olyan dolgok fizikája, mozgása, mint a repülő faradabkák robbanáskor, amiket lehet játékosnak is úgymond "befolyásoni", ill. befolyásolják a játékost is, ezek mind főleg a CPU-t használják, nem pedig a VGA-t. A konzolokba a CPU meg hát.....meh.
Le kellett butítani, hogy menjen azokon is.Ha PC exkluzív lenne, akkor igaz, hogy a gépigény igen csak magas lenne, de legalább azt kaptuk volna, amit beharangoztak.
"HA"
-
Ferdzsoo
addikt
Egyet kell értsek, én sem találkoztam az 1.3-as patch óta cheaterrel, vannak skilled/meg igen mákos játékosok és ennyi. Illetve szerintem is még olyan hibák vannak hogy én még nem láttam az ellenből semmit, a visszajátszásból meg láttam hogy ő már régen látott hogy jövök. Ezek viszont szerver, és ping gonok, bár a pingek is sokat javultak a patchek óta, ritkán vagyok 80 felett....
-
mettek
addikt
ráadásul 1 másodperc marad a végén ...
-
Ferdzsoo
addikt
Vagyis az msaa-t tartod inkább bekapcsolva minthogy levedd a részletességet. Értem. Én 970-el ultrán vagyok és az antialisinget kapcsoltam le, így fullhd ban is van 70-90 fps. Inkább a detailt érdemes lejebbvenni és az antialisinget bekapcsolva hagyni?
Az ablakon én sem látok be ez ne szomorítson el. -
Karesz0995
tag
Na a videókat majd küldheted, kíváncsi vagyok
Én sajnos nem tudok rögzíteni, max half sizeban..videókártyám korlátoz.
Feree13: Na igen, a ping lehet még a probléma, én is min. 100-as pinggel játszom. Ja és arról nem is beszélve amit azt hiszem te is említettél, hogy Blitz-el megyek és nem lövök, nem célzok, de szemből kiszednek
-
Ferdzsoo
addikt
Különben egy 80+ping egy alap fps lövöldében már nemigazán játszható, pl. UT, ott már nagyon kiérzed. Itt 80 alatt ritkán van de inkább 100. Igaz nem érezni a csúszást mert más stílusú ez a game, de biztosan jelen van és ezmiatt is vannak szerintem ezek a problémák... amik szvsz. Egy ilyen fps játékban elfogadhatatlanok...
UT-ban mégilyen belga/angol szerókon is 60ping körül játszok.
A német és a közelebbi európai orsz.-é 30-50között.
Akkor nehogymár itt ne lehessen megoldani a 40-60-as pinget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest