- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Mister_X #4276 üzenetére
Úgy tettem ahogy írtad. Teljes mértékben megértem mind kettő oldalt. Teljesen igaz és én is így gondolom hogy a bugfix nem content helyett való főleg nem ebben a formában. Valóban sok hibát már régestelen rég kijavíthattak volna. Viszont legalább megcsinálják. Nem rég hagytam ott egy játékot több mint 1200 óra után mert még mindig nem voltak hajlandóak a deveket bugfixet kiadni régi nagy gamebreaking hibákra illetve továbbra is egy húgy fos okádmány P2P van aztán ami még fontosabb nem is tervezik lecserélni. . .
All in all, én úgy gondolom hogy ez még mindig jobb mint a semmi viszont egy ekkora címhez képest siralmas teljesítmény. -
Rick3D
senior tag
válasz
Mister_X #4271 üzenetére
Megtudnád indokolni ? Esetleg adni helyette egy másikat ?
2 db ilyen képet találtam és nyilván arról az időszakról szerettem volna tájékozódni amíg nem játszottam. Kb 1 év nagy és sok kisebb részleges kihagyásom volt. Sőt kíváncsi volnék akkor mi a valódi terv ha ez hamis amit én igazából nem tudok megítélni mert nem voltam itt(#4270) Karesz0995 Köszi az infót
-
vegitossj7
addikt
válasz
Mister_X #4261 üzenetére
Nekem 400 óra után lett meg Cafe Dosztojevszkiben, csak lestem, mert mint kiderült, injure-eltem, csak nem szedték fel.
Erre meg 2 napja Skyscraperben double killeztem valahogy 2 embert, egy emelettel feljebb, 1 charge-al.
Thermite jó erre elvileg, ha túlbuzgó bandittal találkozik az egyén.
-
-
-
atainprison
senior tag
válasz
Mister_X #4196 üzenetére
Nekem nincs SP-m, de szerintem is jól szembeköpték őket, mert ahogy Te is írtad nem ez volt a roadmap. Emellett viszont nagyon örülök, ha végre rendbe hozzák a hitreget (legalább az előző szezon minőségére), csak egy szimpla patchban kéne lehozniuk ezt szerintem.
Azzal meg nem tudok egyetérteni, hogy valaki isteníti őket csak azért, mert ingyenes tartalmakat hoznak ki a full multi!!! játékukhoz. Hát még jó, hogy kapunk új tartalmakat, különben a játék meghalna és nem folyna be rengeteg pénz a hatszázezerféle skinből, amit sokan vásárolgatnak. Persze tudom van ellenpélda is (pl.: Battlefront, Battlefield), ahol fizetősek az új tartalmak, de ez a legnagyobb marhaság a világon, mert ezzel szétválasztják azokat, akik csak az alapjátékkal rendelkeznek a plusz tartalomért fizetősöktől. És ez alapján már egyből kevesebb ember lesz az új pályákon -> hosszabb matchmaking, stb. -
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #4196 üzenetére
Azt én sem értem, hogy miért kellett kettévágni az operátorokat, de gondolom nem volt jobb megoldás, ugyanis feltételezem nem akarták egyikhez sem hozzárakni egyszerre, mert akkor nem "abban a seasonban lévő operátorok, feeling" dominálna + mi alapján döntenéd el, hogy melyik seasonhöz csapod oda, viszont ki már nem hagyhatták mert beígérték (így is lecsalnak 1 lengyel mapot, gondolom operátort már nem volt pofájuk
) szóval így lett a fele-fele szétdarabolás.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Mister_X #4157 üzenetére
De amikor az épület felé közelítesz, továbbra is kaphatod az égi áldást. Club House-on pölö szerintem a Main Gate a legrosszabb ilyen szempontból, mind garage, mind cash room, mind bedroom, mind gym, mind bar felől kaphatod az ólmot.
gyuribacsi: nem retardáltba' kell tolni, és úgy viszonylag hatásos. Az elmúlt két napban kb. egyszer sem haltam meg spawnpeek közben, mindenki elfoglalt lehet 100x spottolni minden defendert az objektíven a drónjaival. Ha látom, hogy valaki keres, akkor egyből lelépek, ha valakit nem találok el, akkor szintén.
A másik ilyesmi a spawrush, amikor kifutsz a támadókra, mindenki csak sprintel az épület felé, észre se veszik mi van. Bank ilyen szempontból szörnyű, mind a 3 spawnjára ki lehet futni kis erőfeszítéssel, biztonságosan visszatérve. -
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #4127 üzenetére
Matchmakingben ki tudod szedni, hogy melyik mapok legyenek a TH-ban. Én pl csak House mapon gyakorlom az aimom. Egyénként ha van embered és egyszerre indítjátok az Article 5-ot akkor simán bedobhat egyszerre mert elég kevesen játsszák. (Pc-n elkezdtem megcsinálni 4 randommal, berohantam lehoztam volna nekik erre kikickelltek, hogy csalok.
Szóval ilyenek és ehhez hasonlók nyomják nyomják az Article 5-ot)
-
-
RaGi91
senior tag
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Mister_X #3406 üzenetére
Jólvan, nem azért írtam neked hogy olcsak.Azt hittem ez egy random ember aki tényleg így játszik. Hidd el nekem is szoknom kellet, de mai napig úgy gondolom hogy nem hátrány a konzolon a célzás. Illetve hányszor volt olyan hogy jött velem szembe aztán lövés közben megnyomtam a kèselèst. Gondolatod mennyire mérges lettem, gondolván egérrel ez nem lett volna.
-
Tavares
tag
válasz
Mister_X #3130 üzenetére
tegnap minden platformon baszakodtak a szerverek vagy csak PS4-en? kezd egyre unalmasabb és idegesítőbb lenni, hogy patchről patchre egyre szarabb lesz a játék. vicc, hogy két ranked meccset nem tudunk letolni haverokkal egymás után, mert 5~10 percig behalnak a szerverek
szerk: bocs Mister_X, véletlenül nyomtam válaszra
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Mister_X #2334 üzenetére
Jah én még fejlődök, 54-es vagyok asszem,gyakorlok, ismerkedek a pályákkal, hogy jó rankom legyen, nem akarok semmit sem elsietni
Haverom 16, mint én, nem tudom, hogy honnan hallotta. Csak mondom, amit mondott
NEm tudom, hogy honnan szedte, de én sem hittem el neki, nem létezik.
Szóval akkor megkapom őket SP DLC-vel, vagy nem? Mármint örökre.
ha jól olvasom, akkor nov. után aktivált kódokkal nem kapok boostert ilyenek... Hát nem tudom megéri-e annyit költeni rá, mint a játékra
-
xtro
aktív tag
válasz
Mister_X #2306 üzenetére
Nem kell ide a balhé
Arra próbálok rámutatni hogy ahányszor valami változás van a játékban akkor valaki jön rinyálni h megölték és vissza az egészet nem jó ez ,Te is beláthatod hogy ez így van. Elnézést ha Te voltál ott amikor amikor ez kiteljesedett és a Te neved mellet álló válasz opcióra nyomtam.
-
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #2294 üzenetére
Kovetkezo a tortenet: orosz palya cafe, train museum, fuze jon folulrol en meg (!!!!) doccal kempelek a vasuti kocsiba a fuzenak a granatja megall a fireplace atjarojaban majd ledownol engem es a csapattarsam. Foleledek, felkeltem a tarsam, jon a kovi fuze, ugyanugy a kocsiban vagyok majd a granat a tetejen megall es engem aki bent van a vagonban megol... Ugy, hogy sebeznie se kellett vna. Vagy 3 cluster vagy op cluster, de a ketto egyutt eleg tre. Vagy akkor a jagernek adjanak 6ads-t amivel fejenkent 3 granatot szed ki.
A BB-t viszont rettentoen elbsztak... Szinte senki sem hozza.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Mister_X #2195 üzenetére
Na köszi, azon a teleportálós dolgon konkrétan felröhögtem
Ilyen amúgy akkor van általában (tapasztalataim szerint), ha némileg szar a kliens és a szerver közt a szinkron. Te úgy látod hogy be van törve a barikád / fal, de a szerver nem. Te úgy látod hogy át tudsz menni, át is mész, majd a szerver azt mondja hogy "no-nooooo" és visszadobál ugyanoda.
A kék képernyős videókra... Ilyenkor ha lelövöl valakit akkor te vagy az igazi Kék Halál.
-
Zedz
addikt
válasz
Mister_X #2182 üzenetére
Megint csak az ukrán példát tudom felhozni, szerintem az egy jó ötlet. A lengyel, spanyol is. Ha mondjuk jönne kína vagy dél-korea magában akkor nem gond, tényleg nem Ázsiával van bajom. De annyi nemzet van, simán jöhetne mondjuk Svéd, Finn, Olasz....stb. Közel-keleten is biztos vannak speciális erők amik érdekesek lehetnek.
-
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #2098 üzenetére
Volt egy csapattársunk akit kirúgtunk mert elég buta volt, na Ő egyszer megkérdezte: Miért van az, hogy egyik skinnel jobban megy, mint a másikkal?
(az a durva, hogy komolyan gondolta.)
Mikor vagy ma?Egyébként az így megszerzett rang édesebb, mint a boostolt dia.. Hétvégén majd ha nézed a streamet láthatsz 0.8 W/L 0.8 K/D-val diamondot...
-
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #2094 üzenetére
Elég összevissza vagyunk mostanság szóval ha úgy van megyek megyek 1-2-t de most már muszáj lesz nekünk is összekapni amit lehet mert lassan kellene ESL-re menni komolyabban.
(Ma érkezik avermedia ha minden jól megy... magyarposta). Szóval ma vagy holnap elkezdem a streameléstz komolyabban, hétvégén magyar bajnokság utolsó fordulója lesz, ott már a végén nyeremény is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest