- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Nem olyan rég... Lehet az UHD textúra pakkhoz is jött valami frissítés, mert szebbek a karakterek! Bár továbbra sem olyan szépek, mint amilyennek kellene lenniük szerintem.....
Az új MvP rész meg kész vicc grafikailag, ugyanis magas beállításon full homályosak a karakterek mikor mind az 5 látszik, majd mikor rázoomol a top3-ra akkor élesednek ki
(nem hiszem el, hogy annyi idő alatt nem tudja betölteni teljesen a textúrákat...?)
-
k-adi
nagyúr
Hát elvileg áprilisra ígérték (a JTF2-esek hónap elején jöttek anno) de láthatóan még sehol nincsenek.
Úgy volt, hogy hó közepén jönnek, de most free-weekend van, úgyhogy feltételezhetően a következő 2 hétben landolnak az új operátorok.
Amúgy nem tudom mennyire igaz-e, de elvileg az új védő kamerás csaj nem rakhat bárhova extra kamerát hanem "csak az objektíva szobában" lesz 1-1 extra kamera... Remélem nem így lesz, mert akkor 0 értelme lesz az egésznek (1 valaki általában mindig van a szobában a védők közül, így szól ha van valami, vagy ha meghal akkor jelzi az ikon hogy gáz van ott....) B és secure area módban pedig olyan kevés idő van reagálni ha elkezdődik a foglalás, hogy senki nem fog a kamerával bíbelődni
na kíváncsi leszek mi lesz ebből
-
Ferdzsoo
addikt
Én ahogy számolgattam 8-10 meccset kell legalább nyerni hogy menjen a rank. Persze közben veszthetsz is, de az helyett megint nyerned kell, a vesztés kb kiolt egy nyerést. Szóval ha 8 szor nyersz 3 szor vesztesz akkor legalább 11 nyerés kell összesen hogy menjen a rankod. Az meg teljesen mindegy hogy folyamat nyersz vagy közben vesztesz is. Az össz nyerésszám a lényeg.
Én így vettem észre...
A kill egyáltalán nem számít ezt több hivatalos forrásban is olvastam már. -
atainprison
senior tag
Akkor nem értem miért írtad, hogy nem tudják 2en játszani a terrorist huntot. PC-n lehet, meghívod az ismerősödet, kiválasztod, hogy "squad only" és kész. Csak azok lesznek veled, akiket meghívtál és benne vannak a "squadodban". Ha csak egy embert hívtál meg, akkor 2en lesztek. Én is az egyik barátommal nyomtam végig a terrosrist hunt pályákat a fentiekben leírtaknak megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest