- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
válasz
dandy91 #1787 üzenetére
Mi ki szoktuk tolni a vedekezest ezzel idot elvenni az ellentol, de mivel rankeden ez eddig lehetetlen volt ezert most talan jobban lehet kivitelezni. 4 perc volt a ranked eddig amugy ami eleg sok volt vedekezonek, tamadonak meg keves lesz de talan gyorsabb porgosebb menetek lesznek.
Mas: en nem tudok 4 oras leallasrol. De eddig sem volt, hanem egy hatalmas update es uccuneki.
-
k-adi
nagyúr
Nem rossz a játék, de még mindig vannak hibái és a lagg még mindig nagy probléma sokszor (+peeker advantage)
Az a szerencséje a játéknak, hogy tényleg kevés (vagyis inkább nincs is) ilyen rendes kommandós játék, no-respawn megoldással, ezért akármilyen szar is (jó, mostmár lassan 8 hónappal a megjelenés után 3 season-al már nem az csak félig), mégis van értelme játszani vele.
de azért pár mondatodra reagálnék:
"egy modern jateknal se lattam hogy jol belottek volna minden kasztot elsore vagy masodjara" -- aha, Kapkan (2x változtattak rajta) balance-hoz kb. fél év kellett! Pulse szintén (min. 3x változtattak rajta). IQ szintén (min. 2x változtattak rajta). Miről is beszélsz akkor?
Továbbá csak hogy egy példát mondjak: DOC képessége semmit nem ér, mert DBNO-ba kb. 2% kerül aki utána nem is hal meg. Általában aki lekerül DBNO-ba az meg is hal mire odaérne DOC
"battleeye-el javult a helyzet a csalok ellen" -- aha és ezt levontad 1 nap után, mi? jólvan.
valószínűleg javulni fog, igen, de azért várjuk ki a végén, ok?
"hitreg meg lassan megjavul" -- hát nagyon lassan!
"de ha lesz meg dlc, uj palya esetleg uj mod" -- lesz season 4.... hogy az ígért új mod is lesz-e azt nem tudom, de jöhetne már valami más is a meglévőkön kívül
-
RaGi91
senior tag
A pinget nem említetted. Szép és jó persze és elismerem, hogy rengeteget javult a játék a lassan 1 év alatt, nem vagyok vak, de sajnos még mindig rengeteg a bug. A wall clip még mindig jelen van, ezt gondolom betudhatjuk annak, hogy sok fal rombolható és nem tudják megoldani. A peeker előny még mindig hatalmas, annak ellenére, hogy sokat javítottak azon is. Megpróbálom betudni ezt az indokolatlanul magas pingnek.
Meglepő módon a hitreg egész jó lett. A hangokkal viszont még mindig nem vagyok kibékülve. Elhiszem, hogy egy zárt térben visszaverődnek a hangok, de ennyire azért nem.
A community pedig egyre rosszabb. Remélem, hogy az ingyen hétvége hatására sokan megvették a játékot és így egy kicsit vegyesedik ez a toxikus közösség.
Ha a pinggel csinálnak valamit, akkor talán már nem lesz arcade lövölde érzése.
Egyébként pedig az, hogy te játszottál már olyan játékkal, amibe rosszabb volt a hitreg, az még nem jelenti azt, hogy itt jó, ill. nem mentség.
A class banalszról az a véleményem, hogy nem is kell őket balanszolni. 1v1-be sok operátor nem bír el a másikkal ez igaz. De nem is kell, mert itt jön képbe a játék taktikai része. Csapatként kell megoldani, információt közölni, ha kell elfutni, csapdázni, meglepni, stb.
A csapatjátékokban, ahol nem ugyanazok a lehetőségek, képességek adódnak minden játékos számára, azoknál lehetetlen tökéletesen balanszolni, mert mindig lesz valami, ami jobb, mint a másik. Szerintem ezeket hívják a jelenlegi "metának", ami általában patch-enként változik. Nincs ezzel semmi baj. Minél több ember van, annál nehezebb eleget tenni az elvárásoknak és ennél adódóan mindig lesznek olyanok, akik sírnak mindenért. PONT.
Ez az én objektív véleményem. Szeretem a játékot, de a hibákat nem tagadhatjuk le azért, mert van rosszabb, ill. nincs más hasonló játék. Itt az a cél, hogy ezeket kitárgyaljuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest